" bebelusul" - cotidianul
dar "piticul rosu"o are cineva in plus?
asta cica nu mai e la ei pe stoc, am sunat deja
hello
are cineva inca un exemplar din aceasta carte?
sau aveti idee cum o pot procura?
am intrat pe site la shop.cotidanul, dar nu mai e disponibila.
am imprumutat-o de la un coleg si am scapat-o in cada
asa ca va rog sa ma ajutati, daca puteti, e o chestiune de onoare
multumesc!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Raspunsuri
beshter spune:
Buli,
incearca sa postezi la 'Clubul cititoarelor' de la 'Zona artelor'.
Daca nici asa nu merge, iti trimit exemplarul meu prin posta - eu ma multumesc cu o copie scanata. k?
buli spune:
doar daca nu tii prea mult la el
eu am un exemplar, dar a fost putin murat dupa cum am zis
neplacut e ca ccc colegul are toata colectia cotidianul si s-a cam suparat cind a aflat ca i-am stricat cartea. pe buna dreptate, de altfel.
edit:
am sunat la ei si au spus ca incerca sa mi-o trimita
merci Mihaela
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli doar daca nu tii prea mult la el eu am un exemplar, dar a fost putin murat dupa cum am zis neplacut e ca ccc colegul are toata colectia cotidianul si s-a cam suparat cind a aflat ca i-am stricat cartea. pe buna dreptate, de altfel. edit: am sunat la ei si au spus ca incerca sa mi-o trimita merci Mihaela www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Daca nu ti-o trimit astia, facem schimb de exemplare. Mi-l dai mie pe-ala murat
CristinaT spune:
As putea sa ti-o trimit eu. Am citit si cu cateva chestii de acolo nu prea am fost de acord asa ca nu o mai citesc vreodata. Deci ti-o trimit, dar... dureaza ceva pentru ca am toate cartile in cutii si nu stiu cand le scot.
14 febr - 9 ani
si :)
buli spune:
multumesc
deja am comandat-o
as astepta cam 2 saptamini si daca nu ajunge, dau de veste.
_giulianna_ spune:
Fetelor m-ar interesa si pe mine cartea.
Mihaelka n-ai putea sa-mi trimiti si mie copia scanata?
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
beshter spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Fetelor m-ar interesa si pe mine cartea. Mihaelka n-ai putea sa-mi trimiti si mie copia scanata? Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Filmulete cu bebe Edi M-am facut mare si-o sa ma mai fac |
Giulianna,
Ti-o imprumut pe-aia 'normala', daca vrei. Copia scanata e 'corupta' - nu stiu ce s-a intamplat. Scrie-mi pe PM pe unde stai si vedem cum facem.
beshter spune:
citat din mesajul lui buli dar "piticul rosu"o are cineva in plus? asta cica nu mai e la ei pe stoc, am sunat deja |
Iti trebuie neaparat din colectia Cotidianul? Am P.C. intr-o editie mai veche.