creion dermatograf

negru, care nu curge, nu se intinde, rezista 8-10 ore, de unde, de la ce magazin , de la ce firma?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Raspunsuri

ellis spune:
zic avon retractabil dar pus peste o baza buna, la mine e perfect pt serviciu, se si gasesc oriune; sau MAC asta e ffff bun, dar e profi, poate il gasesti prin saloane; pt cosmetice bune incearca pe bdul Regina Maria la top line, sunt numai produs profesionale pt saloane de varf;
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

bb_yasmi spune:
din tot ce am incercat (multeeee) cel mai bun mi s a parut, de la ADA cred ca se numea (firma romaneasca, mai veche).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

rory76 spune:
Ellis, stii vreun salon in Bucuresti unde are cosmetice MAC? Sunt interesata sa cumpar si eu cate ceva...Multam!
"sky is the limit!"

Deianira spune:
Tot ADA . Costa vreo 2 lei, altul mai ieftin nu cred ca exista si il gasesti la orice magazin :-))

XIO spune:
De la Ada
Si de la avon am cel retractabil si e ok
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

Dorsilia spune:
am folosit multi ani Ada...toata facultatea, a fost ok, desi cam dur, apoi am devenit alergica si mi se umflau pleoapele de la el, dura si o zi sa-mi treaca efectul
acum folosesc de un an-doi Lancome Noir, e f bun, are consistenta potrivita, nu curge de pe ochi nici daca transpiri sau plangi, se ascuteste usor, si nici nu costa cine stie ce avere (20 de lei)

geniest spune:
Folosesc de la Deborah. Pe primul l-am primit si pe al doilea mi l-am cumparat de la farmacie. La sensiblu si city farm am vazut marca asta.
Mai am unul Lancome care este f bun dar s-a cam dus.
www.andreialmeu.piczo.com

ellis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Ellis, stii vreun salon in Bucuresti unde are cosmetice MAC? Sunt interesata sa cumpar si eu cate ceva...Multam! ![]() "sky is the limit!" |
eu am luat de la cineva care mi-a adus din franta, facea un curs de cosmetica acolo; ma mai interesez si iti spun daca aflu;
Ellis,

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

ellis spune:
uite in josul www.kudika.ro/comentarii/articol/14018/ADUC-LA-COMANDA-COSMETICE-MAC-ETC.html" target="_blank">paginii, vad ca e serioasa tipa; eu cunosc doua persoane care aduceau cosmetice, dar de cand sunt in cic nu le-am mai contactat, ce am cumparat am luat de la top line; daca nu reusesti sa iei ce vrei de la tipa aia, da-mi pm si le contactez eu pe ale mele;
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Tzuni spune:
Ada. fara discutie - dupa ce-am incercat mii de alte creioane scumpe si de marca. Ada de la chioscul din colt a trecut toate testele!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE