creion dermatograf

creion dermatograf | Autor: capra cu trei iezi

Link direct la acest mesaj

negru, care nu curge, nu se intinde, rezista 8-10 ore, de unde, de la ce magazin , de la ce firma?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

zic avon retractabil dar pus peste o baza buna, la mine e perfect pt serviciu, se si gasesc oriune; sau MAC asta e ffff bun, dar e profi, poate il gasesti prin saloane; pt cosmetice bune incearca pe bdul Regina Maria la top line, sunt numai produs profesionale pt saloane de varf;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

din tot ce am incercat (multeeee) cel mai bun mi s a parut, de la ADA cred ca se numea (firma romaneasca, mai veche).

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ellis, stii vreun salon in Bucuresti unde are cosmetice MAC? Sunt interesata sa cumpar si eu cate ceva...Multam!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Tot ADA . Costa vreo 2 lei, altul mai ieftin nu cred ca exista si il gasesti la orice magazin :-))

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

De la Ada
Si de la avon am cel retractabil si e ok

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

am folosit multi ani Ada...toata facultatea, a fost ok, desi cam dur, apoi am devenit alergica si mi se umflau pleoapele de la el, dura si o zi sa-mi treaca efectul

acum folosesc de un an-doi Lancome Noir, e f bun, are consistenta potrivita, nu curge de pe ochi nici daca transpiri sau plangi, se ascuteste usor, si nici nu costa cine stie ce avere (20 de lei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Folosesc de la Deborah. Pe primul l-am primit si pe al doilea mi l-am cumparat de la farmacie. La sensiblu si city farm am vazut marca asta.

Mai am unul Lancome care este f bun dar s-a cam dus.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Ellis, stii vreun salon in Bucuresti unde are cosmetice MAC? Sunt interesata sa cumpar si eu cate ceva...Multam!

"sky is the limit!"

eu am luat de la cineva care mi-a adus din franta, facea un curs de cosmetica acolo; ma mai interesez si iti spun daca aflu;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

uite in josul www.kudika.ro/comentarii/articol/14018/ADUC-LA-COMANDA-COSMETICE-MAC-ETC.html" target="_blank">paginii, vad ca e serioasa tipa; eu cunosc doua persoane care aduceau cosmetice, dar de cand sunt in cic nu le-am mai contactat, ce am cumparat am luat de la top line; daca nu reusesti sa iei ce vrei de la tipa aia, da-mi pm si le contactez eu pe ale mele;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ada. fara discutie - dupa ce-am incercat mii de alte creioane scumpe si de marca. Ada de la chioscul din colt a trecut toate testele!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput