pot face un test de sarcina ?
Raspunsuri - Pagina 7
x_ggg spune:
Dar nu am nici un simptom...iar in urma cu ceva timp am mai avut astfel de dereglari(in urma cu vreo 2 ani)...chiar si de 50 de zile... oricum saptamana asta ma voi duce cu siguranta la un control... revin cu vesti...

liliana_28 spune:
Aseara am facut testul de sarcina si......am reusit....sunt insarcinata.
As vrea acum sa deschid un subiect despre medicii de la Medlife.Vreau sa merg sa nasc acolo asa ca trebuie sa imi gasesc medic bun acolo.
Daca stiti voi ceva...va rog sa imi recomandati.
Multumesc
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
x_ggg spune:
Am fost azi la medic. Ma asteptam la mai multe.... am facut o ecografie endovaginala si mi-a iesit asa...poate ma lamuriti voi:
endometru 12,8 mm - contine 2 imagini hipoecogene aprox 3.4 mm
ovar drept 14 foliculi, max-8,8 mm
ovar stang 12-14 foliculi, max- 4,1 mm.
In rest totul ok. Nu inteleg ce inseamna chestia cu 2 imagini...sunt ca 2 punctulete negre...
doctorita a spus ca mai mult ca sigur nu e sarcina si ca urmeaza sa vina menstruatia...
maine dim mi-a zis sa mai fac un test...asa sa fiu sigura...dupa care sa astept sa vina menstruatia..si dupa aia m i0a dat sa fac niste dozari hormonale.
Daca poate sa imi explice cineva ce inseamna chestia cu imaginile,,,
andreea_mdm spune:
buna fetelor, nu am mai intrat de mult p forum pentru ca sunt fff ocupata cu serviciul si ajung seara obosita acasa unde nu imi maidoresc decat sa ma bag in pat.
multumesc pentru urari, am fost f incantata cand am intrat si le-am vazut. acum sunt in a 7 saptamana si totul merge, zic eu, destul de bn. greturile nu ma omoara, decat daca nu mananc la timp iar de varsat am varsat o data in sapt a 5 a. in afara faptului ca sanii sunt mariti si sensibili, si ca simt ca nu mai intru in vechii mei blugi, alte simptome nu mai simt. sper ca e de bn si ca s-ar numi o sarcina usoara. de multe ori ma simt normal parca nici nu as fi insarcinata, balonarea ma mai trezeste la realitate. voi cum sunteti?
pietricel as vrea sa pot comunica mai des cu tn, mai ales ca suntem apropiate ca varsta gestationala! va pup !!! astept raspuns
P.S: nu am mai fost la dr pentru ca nu am putut sa ma hotarasc la care sa ma duc . eu am avut probl mari cu unii medici la o sarcina pe care am pierdut-o din cauza lor la 5 sapt , de aceea nu prea indraznesc sa ma duc , astept sa mai treaca timpul sa se vada bn sarcina la echo.
ralia spune:
buna ziua, fetelor!
sunt disperata: am facut 3 teste de sarcina intr-o saptamane, toate 3 negative, dar si CM imi intarzie de 5 zile..
ovulatia am avut-o acum 18 zile, bineinteles ca am facut dragoste cu sotul meu, in 10.02..am facut primul tets de sarcina in a 14 zi de la prima zi a CM, ne gativ.. am facut altul in a 3 zi de intarziere a CM.. si ultumul azi dimineta, adica la 17 zi de la ultim contact sexual si la 5 zile de intarziere a CM..
sunt cu nervii la pamant.. sotul meu deja viseaza ca etse fetita, Teodosia lui.. eu simtome din ce am citit ca sunt in sarcina nu am.. doar simt in partea dreapta , ceva cald, ca o arsura (nu stiu sa explic senzatia
), iar din cand in cand cutite in buric..
am vorbit cu o asistenta de dr ginecolog, mi-a spus ca este devreme, sa maia stept pana luni..
nu mai am rabdare.. incertitudinea ma omoara.. maine merg sa fac un test de sange .. dar nu stiu daca dau rezultatulin aceeasi zi ...

din experienta voastra, ce ma puteti sfatui?
am aflat de la o colega ca ei i-ai iesit toate teste negative, inclusiv prim eco.. iar ea era deja gravidutza...
oli
ralia spune:
nu am bb...

tocmai am fost la baie si am facut o chestie roz...cred ca imi vine CM....

oli
nanei spune:
ralia nu dispera lasa ca o sa fie bine.Eu am avut o sarcina gemelara si tocmai am pierdut-o.Mai bine sa ramai mai tarziu dar sa o duci pana la capat.Bafta multa si fruntea sus.
pietricel spune:
Buna andreea mdm...adresa mea de mess : bogdygramada
Te astept cu placere la povestiri...de tot felul.
Pupici la toate fetele !!!
ralia spune:
buna nanei!
am hotarat cu sotul meu ca incepand de luna aceasta cuvantul BB sa fie tabu.. sa nu ne mai gandim atat de mult la BB caci incepem sa o luam razna.. "copilul vine cand vrea Dumnezeu, nu cand vrem noi. noi trebuie doar sa fim atenti, sa tinem usa deschisa si sa il primim cu toata dragostea".. asta imi spune mereu Minu.. asa ca am hotarat sa nu mai raspundem la rautati si insinuari, sa evitam discutiile despre copii si sa ne iubim in continuare si frumos ca pana acum.. iar pentru ca Dumnezeu da intotdeauna dupa inima omului, in ziua in care mi-a venit CM, am aflat ca vom avea un altfel de copil, un finut sau o finuta pe care deja il iubesc.. iar onoarea de a fi nasi ne-o face o familie de oameni extraordinari.. va pup pe toate ..
o primavara frumoasa tuturor...
oli