Nou stil de viata (242)
Raspunsuri - Pagina 18

CristinaT spune:
Neata, am vazut aeara un film la tv, m-am culcat si tarziu si cu plansa toata.
Tzuni, pai doar n-o fi al meu? (meritul)
Zuzi, Gusta, Tzuni sunt scumpe fetitele
Gustam-am uita si eu pe pozele tale, mai ales ca ai spus ca sunt ultimele si vreau sa spun ca in mod sigur ai o oglida defecta acasa. Acum, eu nu te-am vazut dezbracata, dar arati super, esti foarte frumoasa, sigur ca daca s-ar putea sa slabesti probabil ca ar fi mai bine pentru linistea ta. Am trecut printr-o perioada de stres si oboseala duse la extrem, timp de 4 ani, sunt si metede simple care te fac sa iti aduci aminte lucrurile importante... cum ar fi ca sunteti sanatosi, ai fetita frumoasa si nazdravana, nu te pierde in detalii. OK?
PS: cred ca te-ai casatorit acum de curand, iti doresc casa de piatra sa fiti fericiti si sa reusiti sa va gasiti si echilibrul in doi, in tri pardon!
Meniul de azi:
10.00 ou fiert
14.00 gratar pui 200 g+ rosie
16.00 ou fiert
18.00 ton in suc propriu
14 febr - 9 ani
si :)

puskin spune:
Neata,
imi iau micul dejun pe DC, dau eu ceaiul si cafeaua azi!
Vik, revin in seara asta cu informatii legate de ficatul de cod. Mai mananci si eu peste facut de mine, dar mai rar. Nu gasesc peste proaspat decat rar si pe aici nu se prea mananca, mi-e frica ca e vechi. Mi-am cumparat ieri creveti proaspeti si somon.
Lou, mi-ai facut pofta de salata de telina , desi nu consum prea des. Poate fac in weekend, pun si putin morcov, ca e si sotul amator
.
Happy, concursul incepe cand ne punem de acord si facem echipele. Poate de luni/marti?
Cristina, mai pune niste legume in meniu...si cateva nuci/migdale crude/seminte de dovleac .

CristinaT spune:
puskin, cam ce cantitate. Cobor la plafar sa imi iau. Cantar nu am.
14 febr - 9 ani
si :)

puskin spune:
Cristina, nici o problema. O gustare/portie este cam cat cuprinzi tu in palma. Daca punguta are 100g, imparte in 3 portii egale...
Eu mananc 1-2 portii/zi, in functie si de restul alimentelor.
Nu uita de legume: morcov crud, salata, broccoli, castravete, spanac,conopida, gulie, etc...este important sa mananci fibre.

aliclara spune:
Netza, am venit la raport!
Meniul meu de ieri a fost:
MD: Laptic cu cereale "integrate" - asa le zice printzesa mea.
P: Iaurt cu cereale si cu legume
C: Mazare de la conserva si snitzel curatat de crusta (k scumpu meu sot a zis k sa nu mai muncesc eu, imi ia el gata facute) dar eu ii spusesem sa imi ia piept sa imi fac eu la gratar si pentru ei snitzele.
Azi chiar nu stiu ce o sa pap, am inceput cu cereale cu lapte, dar la pranz fug la spital k se naste nepotzica azi....asa k nu stiu ce o sa pap. Poate un baton cu cereale pana ajung diseara acasa.
Ce concurs puneti voi la cale? Ca azi nu am timp sa citesc din urma daca vreau sa trag chiulul.
Din milioane de oameni Dumnezeu m-a ales sa fiu ceea ce sunt. Mare rabdare am avut si in sfarsit, tot Dumnezeu m-a facut fercita.

gusta spune:
Neatza.
Happy a mers la suflet ce ai zis.
Cristina da m-am casatorit recent acum 4 luni,si grasimea e ascunsa bine ca nu o las asa la vedere.
Concurs eu zic sa incepem de luni,daca vreti si voi si sa dureze asa pana in februarie de ziua indragostitilor(ca sa vedeti ce am eu in cap) ,iar numarul de fete in echipa nu conteaza.
Cine mai doreste in concurs?
Multumesc de aprecieri la adresa domnisoarei ,uneori ma intreb daca e a mea ca dimineata nu a plecat fara o pereche de margele si nu s-a uitat de 7 ori in oglinda sa fie sigura ca e asortata. cu cine o semana ca cu masa si taicasu nu.
Marilena si Mara Augusta

Tzuni spune:
Moama, Vikingo, ce calcule mi-ai facut! Daca o tin asa, ajung pe minus cu kilele Si vezi ca am ascendentul in "scorpion", so...purpuriu sa fie!
Neata, frumoaselor!
Puskin, multumim de cafea!
Happy, , da, e o scumpa. Intr-o zi mi-a spus "mami te iubesc toata viata!" Normal,m-am apucat de plans!
Gabrielama, esti ok?
Sunt "necajita". Stepper-ul meu scartaie asa de tare ca mi-au batut vecinii in teava! Si oricat l-am uns, tot asa geme si jeleste!
Si nici bicicleta nu se lasa mai prejos. Si sa mor io daca am chef sa dau bani pe alte aparate noi!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

hcclara spune:
Salutare! la noi e tare frig, -9 grede, brrrr, aseara am fost in oras, cand am venit spre casa am pierdut tramvaiul si a trebuit sa astept 20 minute, aproape c-am inghetat, si nici n-am cumparat cine stie ce, reduceri sunt, dar tot scumpe!
Marilena esti faina si in pijamale!
Zuzi noi nu mai scapam de Marc, tot intre noi vine in fiecare noapte. cat a avut varicela a dormit la el, cam 3 sapt, si noi eram tare bucurosi, insa cum i-a trecut a inceput sa vina iar la noi, si asa e in fiecare noapte. mai zi de Bella! e fain ca vorbeste romaneste, Luca nu prea vorbeste romaneste, adica daca vorbeste atunci amestec!
lou luna viitoare fac 8 ani de cand sunt aici! sotul meu e nascut in Timisoara dar e de la varsta de 4 ani aici! nu ti-e greu la scoala? si mie imi place salata de telina, dar eu o frec cu sare si otet.
ma pun sa strang pe aici ca e nevoie mare!

carina spune:
Salutare vorbaretelor,
Claudia: dimineata la 9 termometrul din masin imi arata minunata temperatura de -15 grade. Imi vine sa plang numai cand scot nasul pe usa. Vreau sa fie vara si cald.
Cristina: da' ce film ai vazut de ai plans?
ATat am asteptat sa faceti concurs sa stau pe margine la facut galerie. Vad ca si Lou ca mine
Bafta multa tuturor, cumpatare si miscare cat mai multa.
Meniul de azi:
tortilla cu creveti, morcov, varza, ardei, branza si salsa (1) + o felie de praji de banane
tortilla cu porc, ciuperci, salata ardei, castraveti si salsa (2)
cobbler cu capsuni si iaurt vanilat
Pentru cine vrea reteta de tortilla, am postat-o pe blog deja si v-o recomand cu caldura. Apropos, o tortilla are 115 cal.
Va pupicesc,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Tzuni spune:
carina, nu pot sa spun decat atat:
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE