Nou stil de viata (242)
Raspunsuri - Pagina 16

louisea spune:
Gusta da unde-i grasimea? Da pijamalele jos
Zuzi da asa e.. Cand altcineva povesteste nazdravaniile e comic. Dar si tu ai sa-ti aduci minte de ele cu placere (de multe din ele oricum )
Tzunela baga si tu povesti de genu!! Si tu Gusta. Si care mai sunteti prin zona
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Tzuni spune:
Gusta, hai ca inca nu-i grav: daca a incaput si Mara in poze langa tine...
Puskin, madeleine nu are net decat la munca. Acu parca vrea sa-si puna si acasa...
louisea, nu ma mai ameninta cu americanu' ca paote chiar vine si io nu ma duc!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

gusta spune:
Lou e bine ascunsa doamna grasime.
Iar povesti despre Mara am multe ,iar ea face tona de prostii.Nu mai mult de azinoapte cand la 2 si ceva striga cat o tineau plamani
ea:mami pot veni sa dorm in camera la voi
eu:vino
ea:hai vino si ma ia tu
eu:mie imi este somn si daca vrei sa vii vino
ea:da cine imi cara animalele?
eu:stai ca vin
Morala dimineata erau in pat cred ca 7 plusuri si eu si copilul si 2 paturi si barbatul si ma intrebam cum sunt asa dungata pe fata.
Azi
ea:mergem odata la copii
eu:nu e ora mai ai de asteptat
ea:(uitanduse la ceas) mami da tu esti sigura ca nu e ora
eu:nu e
ea:da eu vreau sa merg cu rochita maro
eu:mara afara e frig si tu nu ai nici o rochita maro
ea:una roz e buna
eu:mai e frig
ea:bun imi dai ciorapi
eu:e frig
ea:merge sa o iau si cu blugi.
eu:bine
ea:mami am avut idee buna
Morala copilul a mers la camin cu rochita si blugi.
Discutiile le purtam eu jumatate in olandeza si romana ea numai in olandeza si la nervi imi trage cateva in romana.
Marilena si Mara Augusta

Tzuni spune:
Meri vorbeste intr-una. Imi zice mereu la masa ca "mancarea asta e delicoasa" sau ca "e minunata acasuca asta cu mami". Ma pupa de ma omoara - eu care nu-s prea pupacioasa, sunt supusa la adevarate "torturi" Si ma pupa pe strada pe maini. Si la semafor ma pupa pe picioare si dupa ce o face striga in gura mare "Mami, am pupat tale a picioale". Nu stie sa spuna inca prepozitiile corect.... Poate ca cine-o vede zice ca mi-am luat sclav, ca-mi pupa mainile si picioarele!
De Craciun a primit de la Maruta un parfum YSL si in fiecare zi ma roaga sa o dau cu "pafum a Malutza". Dupa, ma pune s-o miros de o suta de ori
si trebuie sa fac "uaaaaaau" Cam asa e cu Meri a mea!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

gusta spune:
Tzuni are dreptate copilul in tot ce spune.Iar cu pupatul mainilor avem si noi o problema ,dar numai mie mi le pupa si lui taicasa rar,la alti nu.
Iar in poza trebuia sa fac si loc la copil.
Marilena si Mara Augusta

gusta spune:
Eu va urez noapte buna si sa scriti ca sa am maine ce citi la cafeluta.
Marilena si Mara Augusta

Eftimie C. spune:
Buna seara!
Din nou va spun LA MULTI ANI si sa aveti parte de multe bucurii!
Zuzilici felicitari pentru ambitie si pentru achizitia benzi de alergat.Am preluat eu microfonul si incerc sa va explic putin absenta mea.
Pe langa programul de la servici , timpul mi-e limitat cu soferitul si invatatul pentru scoala de soferi, una bucata copil neastamparat pe care abia de luni il duc la gradinita, unde este/a fost epidemie de varicela
....astea sunt cele mai importante.
Avem, din pacate si vesti proaste, care ne-au dat peste cap.Dupa Craciun pe cand se intorceau la Bucuresti, sora, cumnatul si nepotelul au avut accident cu masina si s-au rasturnat (noroc cu airbag-urile si centurile), din cauza unei curbe prost semnalizate, a ghetusului si bineinteles a vitezei.Sunt ok.Au facut analize, tomograf...Baiatul a scapat cu o zgarietura/lovitura la cap, dar in urma investigatiilor a iesit ca n-ar fi probleme.Cumnatul are dureri de spate si umar...Mai rau e cu sora-mea care are fisura de clavicula pe parea dreapta si un "destept" de dr. a scris pe foaie ca e la stanga si a stat saraca o saptamana bandajata unde nu trebuia si culcata pe partea bolnava.Acum si-a mai revenit, i-au trecut durerile de cap si a inceput sa se ridice din pat, dar o ingrijoreaza peioada mare in care a fost inconstienta, desi la analize i-au spus ca e din cauza socului.
Noroc cu mama care s-a dus imediat la Bucuresti si-i ajuta.Pacat pentru sora din Italia care venise acasa sa stea cu familia si nu prea a aut parte...sambata pleaca fara sa fi schimbat cateva vorbe cu mama...
In rest suntem bine si speram sa nu fie un an atat de dur.Eu urmeaza sa dau examenul pentru scoala de soferi si am mari emotii cu testul pe calculator, dar asta e ...daca nu-i din prima, sigur va fi din a doua sa iasa!
.Sper sa fim sanatosi si sa incepem casa mult visata si in acest sens sotul deja a inceput sa umble cu actele pe la Primarie si Notariat.
P.S. Am uitat sa va spun ca la noi s-a luat decizia ca angajatii care au mai putin de 9 luni de la angajare sa nu primeasca premii. si no comment.
Scuzati paranteza, dar mi-a prins bine sa ma descarc unor prietene Succes la concurs!Sper sa revin curand in forta.
Salutari tuturor!Azi am tot din urma.
Puskin condoleante!
Cami arati tare bine.Mai ai un pic.Curaj!In curand a sa-ti strangi puiul mult dorit in brate!
Anda m-ai omorat cu bunatatile de pe blog
Tzuni ti-am bagat blogul la favorite Da, eu nu vrau sa-l iei pe Mircea Badea.Of, si sunt atati frumosi si destepti pe la TV.Cred ca de la patrunjel ti se trage
Vikinga wow ce mos darnic!
Gusta capul sus si ai mare grija de tine si ai tai.
Cris regim?Mi-a scapat postarea cu explicatiile.Multa sanatate!
Gabrielama, Roxana aratati beeeetoooooon!
Stiu ca ar fi cate ceva de spus la fiecare, dar...rezum: am vazut pozele voastre.V-am admirat puiutii.Am citi de intalneala.
Bun venit noilor colege si bafta la slabit!
LA MULTI ANI, Anthony!An=K, sa-ti creasca mare flacaul si sa-ti aduca numai bucurii!
Ne mai auzim!Noapte buna!

vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Vikingo, tine-ma de amandoua mainile ca viu la concurs. ![]() ![]() ![]() ![]() |