Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dana am 1,68 m inaltime, si da, alea erau pozele noastre din luna de miere.

...chiar am uitat sa va spun cum am mancat spanacul, am cumparat o punga cu spanac tocat, am trantit-o in oala cu un strop de apa si dupa ce s-a fiert am adaugat un catel de usturoi... o bunatate, chiar nu m-am asteptat sa il pot manca si am lins oala

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Oana, dar tu esti manechin Important e sa ajungem la greutatea la care ne simtim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

am baut si eu "fiere"(a se citi ceai verde). oriiiibil ! nu aveau capsule si nu imi inchipuiam ca va fi gustul asa oribil. sau l-oi fi facut prea concentrat.
dana, tu de cat timp iei capsulele? nu s-a obisnuit corpul cu ele? ca de obicei asa se intampla si trebuie sa maresti doza pentru a avea efectul de la inceput

pupici si succes !

mami & bubu, foarte specialul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

am baut si eu "fiere"(a se citi ceai verde). oriiiibil ! nu aveau capsule si nu imi inchipuiam ca va fi gustul asa oribil. sau l-oi fi facut prea concentrat.
dana, tu de cat timp iei capsulele? nu s-a obisnuit corpul cu ele? ca de obicei asa se intampla si trebuie sa maresti doza pentru a avea efectul de la inceput

pupici si succes !

mami & bubu, foarte specialul meu

Le iau de mult timp, exact nici nu mai stiuAm incercat sa renunt si desi bausem cafea simteam ca dorm in picioare, asa ca ma...droghez in continuare. Sper ca e ok ca le iau tot timpul, nu am citit ca ar avea contraindicatii. Daca nu mai scriu pe aici inseamna ca au...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarsdale1 spune:

Ne batem cu caloriile LA CAPITOLUL URMATOR!
...dupa ce va fi moderat..

Mergi la inceput