ooana spune:
ooana spune: Dana am 1,68 m inaltime, si da, alea erau pozele noastre din luna de miere.
...chiar am uitat sa va spun cum am mancat spanacul, am cumparat o punga cu spanac tocat, am trantit-o in oala cu un strop de apa si dupa ce s-a fiert am adaugat un catel de usturoi... o bunatate, chiar nu m-am asteptat sa il pot manca si am lins oala
 o bunatate, chiar nu m-am asteptat sa il pot manca si am lins oala 

danamiha spune:
danamiha spune: Oana, dar tu esti manechin Important e sa ajungem la greutatea la care ne simtim bine
 Important e sa ajungem la greutatea la care ne simtim bine

gogosel spune:
gogosel spune: am baut si eu "fiere"(a se citi ceai verde). oriiiibil ! nu aveau capsule si nu imi inchipuiam ca va fi gustul asa oribil. sau l-oi fi facut prea concentrat.
dana, tu de cat timp iei capsulele? nu s-a obisnuit corpul cu ele? ca de obicei asa se intampla si trebuie sa maresti doza pentru a avea efectul de la inceput
pupici si succes !

mami & bubu, foarte specialul meu

danamiha spune:
danamiha spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui gogosel am baut si eu "fiere"(a se citi ceai verde). oriiiibil ! nu aveau capsule si nu imi inchipuiam ca va fi gustul asa oribil. sau l-oi fi facut prea concentrat. dana, tu de cat timp iei capsulele? nu s-a obisnuit corpul cu ele? ca de obicei asa se intampla si trebuie sa maresti doza pentru a avea efectul de la inceput pupici si succes !   mami & bubu, foarte specialul meu | 
 Am incercat sa renunt si desi bausem cafea simteam ca dorm in picioare, asa ca ma...droghez in continuare. Sper ca e ok ca le iau tot timpul, nu am citit ca ar avea contraindicatii. Daca nu mai scriu pe aici inseamna ca au...
Am incercat sa renunt si desi bausem cafea simteam ca dorm in picioare, asa ca ma...droghez in continuare. Sper ca e ok ca le iau tot timpul, nu am citit ca ar avea contraindicatii. Daca nu mai scriu pe aici inseamna ca au...