Puiuti de Randunici 2008!! (183)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

azi i-am facut ficatel cu cartof, morcov, rosie si spanac!!a ras Mufy un cstronel d-ala plin! a papat mai mult ca oricand! macar de-ar fi asa mereu..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ieri i-am facut si eu mamaligutza cu smantana si branzica lui andrei...la inceput a facut un pic mutritze dar apoi a mancat...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, ala dat de Clodute e linkul E pe la Eminescu casa! Eu am fost multumita de servicii data trecuta doar ca mi s-a parut cam scump.... Bubu, nu stiu acum cat mai costa ca sigur s-a scumpit si mai rau intre timp !
Clau nu mai zice de slabit ca ma apuca toate alea...in fiecare zi zic ca sunt pregatita psihic si niciodata nu ma tin de regim si pe urma ma apuca niste nervi si o ciuda de nu mai pot

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am intrat sa urez si eu LA MULTI ANI FERICITI SI CU SANATATE TUTUROR IONILOR SI IOANELOR SI NELUTILOR!

Ma intorc in butoi.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Scot putin capul ca s-o intreb pe Zozelina ce-i cu tortuletele alea super misto?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

daaaaa, am vazut vladutul cel chipes , imbracat ca un barbat ce e sa intampine noul an....si cum cauta el pe fereastra 2008 ...lasa-l vladutule, duca-se cu toate relele, sa avem toti un 2009 insutit mai frumos si mai bun decat 2008 ....si craciunel frumusel l-am vazut, cu sora lui cea sharmanta ...am vazut si bunatatile pregatite de mama lui mos craciun .......
vad ca vorbiti de chefuiala de implinirea unui an a puiutilor....pe mine ma ia durerea de cap, asa ca mai stau un pic pana sa ma gandesc la asta ...doar cu ai nostrii o sa facem, dar si asa se strang vreo 15...e mai complicat un pic, dar....om vedea.....
nu stiu ce am mai citit si ce vroiam sa mai scriu, ca iar am inceput mesajul asta de aproape 2 ore....dar teo e urlatoare raaaaau, o supara dintisorii si burtica cred, ca e un plans diferit de ala obraznic........
bubulina nu ma crede ca i-am dat pupic ieri si s-a suparat pe mine ....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

superbe torturile, de s-ar face si la noi...:))
Ccris, dar ce ai de esti in butoi, bre?..iesi de acolo!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI PT IOANE SI IONI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!
Tuchismele au fost la munca azi...am capul patrat! si acum ma duc sa-l sarbatoresc la o pizza!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput