Cafea cu aroma de femei*94*
Raspunsuri - Pagina 9
ramyteo spune:
He he ati puso!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Dodo-pui spune:
am avut pc stricat
Acum fac probe sper sa fie reparat![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
alic spune:
buna seara! 
de unde azi eram cam ingrijorata ca nu prea simt miscarile (bine, ca-s cam paranoica probabil), cand am venit acasa bebita s-a apucat sa-mi arate cum a puttu mai bine ca-i acolo bine, merci.....asa ca azi mi s-a miscat burtica prima data 

...sunt in al noulea cer!
Dodo, ce mai faci? te-ai apucat de cumparaturi pentru micul print?
gagici, va pup dulce! hai mai treceti pe-aici!
ALICe

eu
maru spune:
alicule, ma bucur ca esti bine
w, esti mortala, am ras de una singura in birou, noroc ca trupa e prin sedinte si nu m-au bagat in seama
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic Dodo, ce mai faci? te-ai apucat de cumparaturi pentru micul print? ![]() |
Nu ,dar am inceput sa primesc

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
iahim spune:
Dodo,vad ca dupa ce ai trantit calculatorul si-a revenit!
Wow,acum am vazut ca ai tercut de 7 luni cu sarcina!Doamne ce repede a trecut timpul!Sper sa-ti fie bine!Te-ai "dolofanit"?Credeam ca o sa pui si tu poze cu burtica!Eu am si un filmulet de cand am fost insarcinata!Pacat ca este f. f. scurt(nu este facut cu camera ci cu un aparat foto)...Ce mai face Bodo?
iahim spune:
Alic,ma bucur mult pentru tine!Este minunat cand misca!
Este sublim insa cand alaptezi!Nimic nu se poate compara!
Scuze,poate privesc prea departe....Ca si lui Dodo,iti doresc numai bine!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iahim Dodo,vad ca dupa ce ai trantit calculatorul si-a revenit! Wow,acum am vazut ca ai tercut de 7 luni cu sarcina!Doamne ce repede a trecut timpul!Sper sa-ti fie bine!Te-ai "dolofanit"?Credeam ca o sa pui si tu poze cu burtica!Eu am si un filmulet de cand am fost insarcinata!Pacat ca este f. f. scurt(nu este facut cu camera ci cu un aparat foto)...Ce mai face Bodo? |
Pc a fost azi la "doctor"
Da am/avem aproape 71/2luni
.Care daca data trecuta parca a vrut sa arate ce-i acum a stat cu picioarele unul peste celalt
.S-a mai rasucit o data (nu mai e cu capul in jos),e cu capul in partea mea stanga,fundul in coloana si picioare in ficat si vezica
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!