Cafea cu aroma de femei*94*
Raspunsuri - Pagina 18
iuliana_2007 spune:
Buna fetelor,
La multi ani Rami! Sa fi sanatoara,inteleapta si sa te bucuri de cei dragi.
Va doresc o zi minunta in continuare.
wonderful spune:
Fetele,sambata e ziua noastra,a mea si a sotului,avem invitati.Dati-mi,va rog, niste retete sigure si...rapide de friptura la tava si oua umplute,please.
maru spune:
Cat de sofisticate vrei sa fie?
intra maine seara pe messinger si iti dau cate doresti
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
ramyteo spune:
Buna fetelor...
Inca o data va multumesc de urari si eu va doresc la fel!!!
Lalita...nu mai papa medicamente...stai cu picioarele in apa fierbinte cu sare si sare fierbinte intr-un prosop si sa il ti pe piept 
Eu nu am mai avut voce asa racita am fost...efectiv nu puteam vorbi...si dupa o seara cu din astea cu picioarele in apa fierbinte cu sare si dupaia in pat sotul imi punea in continuu in prosop sare fierbinte si pe piept...mi-am revenit...mi-a revenit vocea...dimineata binenteles
Hai fa cum ti-am zis si sanatate multa!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Heiiiii ...ce-i aici cu linistea asta??????
Mai vreti sa ....hm...
Hai ca dau cafea
poate asa veniti.
O zi buna la toate!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ioanaradu spune:
buna dimineata!
la multi ani cu intarziere rami. multa sanatate!
hai ca vin eu la cafea, ca sunt zombi, zombi ... matei a vomat aseara, apoi toata noaptea s-a frichinit. azi e la cresa ... sa vad cat il tine!
puuup!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Maadi spune:
Buna,
Ioana, sanatate multa puiutului tau. Cum a rezistat la gradinita?
Wendy - Multi ani sanatosi si fericiti impreuna! Petrecere frumoasa.
Noi ne pregatim pentru tabara de ski. Initial trebuia sa plece pe 16, dar am fost anuntati ca se pleca mai devreme cu o saptamana, adica luni. Asa ca in we fac bagaje.
Pupici la toate fetele.
Dodo-pui spune:
cine da o
pentru
dar cu muuuuuuult lapte?!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ramyteo spune:
Ioana 
mersi si sanatate multa puiului mic!!!
Madi distractie placuta!!!
W. sanatate si la multi ani sa aveti impreuna!!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui cine da o pentru dar cu muuuuuuult lapte?!![]() ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta lui BB2 sau ![]() Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Uite ia de la mine

Teo Perlute
Suntem mari