Cafea cu aroma de femei*94*
Raspunsuri - Pagina 15
iahim spune:
Buna fetelor!Asa-mi place de voi ca tare vorbarete ati fost astazi!Si ati baut si toata cafeaua!Dodo,mai incet,vezi ca in fiecare dimineata este si cafea speciala pentru tine,Alic si Aida!
Maadi,La multi ani!Sa fii sanatoasa!
maru spune:
na ca numai ninge...hahahaha
ramy, eu estem cu 10 ani mai matura ca tine...
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Maadi spune:

si multam mult de urari.aceleasi ganduri bune si pentru voi.
Eu azi sunt cam ciufutzica, incerc sa ma las de fumat (si sotu la fel). Sper ca nu ne luam si la bataie.
un we minunat sa aveti.
iuliana_2007 spune:
Salut fetelor,
Ce mai faceti? De Aida ce mai stiti?
La multi ani Maadi si tot ce iti doresti,sanatate.
nu am mai intrat de foarte mult timp pe net aproape ca am uitat cum sa mai bat in tastatura.Stiu ca o sa spuneti cine o mai fi si fatuca asta de ne baga in seama ca nu am mai intrat de mult si nu cred ca va mai amintiti de mine.
Dodo-pui spune:
Buna cafengitzelor
Poftiti la 
si piscoturi.
va doresc un wk placut!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ramyteo spune:
Buna fetele....

Dodo multumim de cafea
bunaaaa
Maru iubita esti tanara 

PS: eu sunt prea tanara, nu?
Va
pe toate si va doresc o zi buna la toate!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Maadi spune:
Hello,
Dodo multam de tratatie. As manca piscoturi non stop.
Ce-ti fac flacaii? Sunteti bine?
Iuliana - Bine ai revenit. Ce mai faceti voi, ce face micuta printesa, s-a facut si mai frumoasa? Pupici si postari cat mai multe.
Noi ne pregatim sa iesim pe afara, desi este flescaiala rau. Da trebuie sa luam o gura de aer si sa facem si niste cumparaturi, asa ca imbinam utilul cu placutul.
Cine este amator de ciorba de burta este binevenit la pranz la masa.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maadi Hello, Dodo multam de tratatie. As manca piscoturi non stop. Ce-ti fac flacaii? Sunteti bine? |
Multumesc de intrebare
flacaii sunt ok,cel mare recupereaza in stil propriu dar important e ca recupereaza,cel mic creste ,se misca si doarme iar cand nu-s cuminte "imi atrage" de atentiaBlogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
iuliana_2007 spune:
Buna,
multam pentru cafea,chiar aveam nevoie de una.
Pitica mea are un an si zece luni.Este un copil foarte inteligen cum in general sunt toti copii din ziua de astazi.Ne ferim sa vorbim fata de ea anumite lucruri pe care nu vrem sa le auda pentru ca inregistreaza tot.Deja stie poezii,cantele,seara cand ne bagam la culcare cantam.Intelegi aproape poate cuvintele pe care la pronunta pt ca le zice destul de clar.Are mici chestii de genul ca in loc de F zice P,si R nu il pronunta in toate cuvintele,si B in loc de V adica abion in loc de avion,ceva de genul asta.
A fost un pic bolnavioara zilele astea dar ea trece repede peste boala chiar daca este un copil mai firav.In rest noi suntem ok.
Va doresc o zi si un weekend minunat alaturi de cei dragi.
iahim spune:
Iuliana,bine ai revenit!O cafengita (nu mai retin care)se tot intrebe de ce nu mai scrii...Ma bucur ca fetita ta este bine...In privirea vorbitului,nu-ti face griji...Fii-miu are
4,7 ani si nici la varsta asta nu il pronunta pe R !!!Poate alte mamici isi fac "ghiji" dar eu astept sa mai treaca timpul si inca nu ma reped la logoped sau psiholog!
Sper sa intrii mai des,fara pauze prea lungi!