Cafea cu aroma de femei*94*
Dragelor , haideti la
aburinda si ceai de matase ![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!Raspunsuri
ramyteo spune:
Dodo
eu dau ceaiul la o parte
ca vreu cafei 
la Bogdanel si la burticuta 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
maru spune:
la cata energie ai ramy, tie cafea iti trebuie?
un ceai de plante acolo...
la noapte ninge, eu incep sa intru incet incet in depresie! Imi lipseste soarele! Dimineata vin pe intuneric, cand plec, se intuneca pana ajung acasa, am nevoie de lumina rau de tot!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
Marule,du-te ceva mai la nord unde-s noptile albe si-o sa ai la lumina de-o sa-ti doresti putina noapte...Te-nteleg,cred si eu c-o iei razna daca faci mult cu naveta asta ca sa nu mai vorbim ca acolo iernile-s serioase si se lasa greu duse.Totusi nu poti gasi in timp un job pe langa...casa omului?Cat timp o sa poti face naveta?
maru spune:
sincer, nu naveta ma omoara, ca o fac in conditii mai mult decat decente: autocar care vine punctual,confortabil, cald, cu toaleta in, cu priza, deci conditii normale. Soferul stinge lumina si inchide radioul si se doarme, plus scaunele se dau destul de mult pe spate.
Ma termina lipsa de lumina, lumina asta artificiala ma sufoca, asa pateam si anu trecut cand eram la universitate!
Invevitabil e acelasi lucru: veneam la 8, deci plecam pe la 7 si, iar de plecat acasa plecam dupa 4, pana ajungeam acasa era intuneric!
Iarna e grea in Canada, dar nu se simte atat de rau pe piele: e cald peste tot: in autobuze, in magazine, in birouri, peste tot. Ma imbrac mai gros ca am 2 min in care stau afara in frig, la autobuz, dimineata.
Casa e incalzita constant, noi punem termometrul la 21 de grade, ca eu sunt ok asa, si nici nu vreau sa va zic cat platesc hangaralele la toata casa, oricum mai putin decat la un apartament cu 2 camere in ro.
mi-am planificat sa tin jobul asta 2 ani, ma felicit ca l-am luat, peste tot aici s-au inghetat angajarile, cam asta a fost ultimul tren
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
wonderful spune:
Da,statul la lumina artificiala iti face creierii tzandari si cum iarna se face intuneric repede...Din cate spui naveta e-n conditii umane dar mai ai energie si chef pt. baietii tai si treburile casei?Oricum e bine c-ai prins trenul asta,cu job,I mean.Ei,barbatii casei, ce fac?
maru spune:
cand vin acasa nu sunt obosita fizic, ca doar am dormit in autobuz, sau macar m-am odihnit.
Cand Victor lucra dupa amiaza, ma ocupam de andrei singura, adica ajutat la teme si in cand in cand gatit, sau facut ceva rapid si bun...Si cate un pic de curatenie, mai mult oglinzile in bai, care sunt jumate de perete si care ma termina...
Acum, cum Victor e in somaj, el e nevasta disperata acasa, asa ca numai ca nu imi iau ziarul, ca des berea sau paharul de vin si telecomanda sunt ale mele de cum intru pe usa:)
Baietii sunt ok, Victor vrea sa prinda un prgram guvernamental care sa ii plateasca studiile si bani de trai ( ca un somaj) si apoi sa il sustina in incadrare. Ar incepe in Aprilie si ar insemna 6 luni de scoala pe paine. La final, l-ar sprijini sa isi caute job... Consiliera zice ca are sanse babane sa prinda bursa, el va aplica luni, in rest ce sa zic, simt eu ca ceva misto se va intampla dintr-o zi in alta!
tu cum mai esti? cand a fost ultimul control? Sa nu te stresezi prea tare, ca stiu cat de mult stres se poate acumula la scoala!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
alic spune:
buna gagici!
sa stiti ca suntem pe-aici si imediat ce ne dezmeticim din leneveala de sarbatori, ne punem pe scris, ok?
va pup pe toate fara exceptie!
ALICe

eu
aidaciolac spune:
na marule asteptam vestea cea buna si iti tinem pumnii stransi 
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
maru spune:
aidule, pupici pe suflet si nu ne parasi, zi-ne orice ai putere sa ne zici, intra doar si pune un emoticon daca nu ai energie de mai mult
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
ramyteo spune:
Buna dimineata fetelor 

Maru asa zici tu...am energie..hm...daca asa pare e bine mei
PS: sunt mai rau ca o baba
ba ma doare ceva ba alceva...ba mi rau...ba ametesc
acum invat si eu sa le infrang prin voie buna
asa incerc eu
si mai nou umblu mai mult...ca poate imi face mai bine
W, Alice, Aida 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari