Ce stiti despre pastilele SUPER SLIM

BUNA
as dori sa incep o cura de slabiere cu pastilele super slim insa dupa ce nu le mai iei te ingrasi ???? sau daca mananci rational ramai la fel cu kg minus.
ce ma sfatuiti?????
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
Raspunsuri

madelaine77 spune:
Sunt o mareeeeeee porcarie. Da si tu o cautare cu google si vezi ce efecte adverse au. Te vei lamuri singura. Eu am luat 3 zile si apoi mi-a fost atat de rau incat le-am aruncat de urgenta direct in primul cos de gunoi. Mai am cateva prietene care s-au simtit foarte rau dupa ele...asa ca NO WAY!
MADELAINE

elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madelaine77 Sunt o mareeeeeee porcarie. Da si tu o cautare cu google si vezi ce efecte adverse au. Te vei lamuri singura. Eu am luat 3 zile si apoi mi-a fost atat de rau incat le-am aruncat de urgenta direct in primul cos de gunoi. Mai am cateva prietene care s-au simtit foarte rau dupa ele...asa ca NO WAY! MADELAINE |
mersi mult

Elena si

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Alicia_S spune:
Am luat si eu o saptamana. Am avut tot felul de reactii adverse : sete, insomnie etc. Citisem despre reactii dar am zis sa incerc. Am slabit in jur de 3 kg si m-am oprit pt.ca nu mai rezistam si mi-a fost frica. Cunosc persoane care au luat, nu au avut nicio reactie adversa si au slabit, asa ca depinde de organism. Oricum mi-se par dubioase.

elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alicia_S Am luat si eu o saptamana. Am avut tot felul de reactii adverse : sete, insomnie etc. Citisem despre reactii dar am zis sa incerc. Am slabit in jur de 3 kg si m-am oprit pt.ca nu mai rezistam si mi-a fost frica. Cunosc persoane care au luat, nu au avut nicio reactie adversa si au slabit, asa ca depinde de organism. Oricum mi-se par dubioase. |
acuam am citit pe google efecte adverse si ziceau k iti deregleza total organismu, ma tenteaza si pe mine insa o sa incerc cura cu care am slabit si anu trecut 15 kg si am ajuns la kg dinainte de nastere insa mai am de dat macar 10 ,
sper sa reusesc
as vrea sa iau si eu pastilele insa am o retinere mai ales ca la vara dorim sa avem un al 2 bebe , asa ca renunt
multumesc mult

Elena si

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

anda spune:
Deja ma doare gura cit am injurat la ele, pe unde am apucat si de cite ori am avut ocazia.
Am luat o saptamana, dupa care am crezut ca mor. Toate scarboseniile pamantului, tremuraturi, insomnii, depresii, stari de lesin, dureri de cap, ameteli, si totul a culminat cu niste eruptii pe piele de a trebuit sa bag numai sucuri vreo 3 zile sa ma curatz de mizeria aia.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Criss75 spune:
Eu am luat "Capsula de slabit" de la arpfarm, o luna de zile, timp in care am slabit 6.5 kg. Din pacate de sarbatori am reusit sa pun vreo 3 inapoi. Acum mi-am comandat o a doua cutie si de luni incep sa le iau.
N-am avut nicio problema cu capsulele, singura neplacere a fost senzatia permanenta de gat uscat dar acest lucru m-a determinat sa beau multa apa. Altfel nu prea reusesc sa beau 2 l/zi.
Criss si Alex (11.05.2003)

elenuta23 spune:
multumesc mult fetelor
stiu k fiecare are parerea ei , dar fecare organism difera si reactioneaza diferit.
mult succes in lupta cu kg
Elena si Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Criss75 spune:
Ideea e ca daca nu avem grija si dupa capsule, kg se pun inapoi. Eu acum am sa tin o luna cum prevede prospectul, adica o capsula pe zi dupa care am de gand sa-mi mai iau o cutie si sa iau o capsula la doua zile, si abia apoi sa renunt la capsule. Sper sa obtin rezultatele dorite. Prima data a mers super, sper sa tina figura si acum. Vineri trebuie sa soseasca (,) capsulele deci cred ca am sa incep chiar de sambata.
Criss si Alex (11.05.2003)

bb_yasmi spune:
uite aici , un subiect asemanator http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129980
si eu am inceput acum a doua oara sa le iau, am luat 2 sapt zilnic si apoi inca 2 folii cate 1 la 2-3 zile. mai mult de o cutie nu am de gand sa iau.
numai bine.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Deus spune:
Daca pastilele de slabit ar fi bune nu ar exista milioane de obezi/grasuni/grasute pe lume!
Fara efort, fara vointa si fara exercitii/dieta nu se poate slabi/sa fi sanatos.
Daca in vara vrei sa faci al doi-lea bebe atunci ar trebui sa te apuci serios de sport pt ca corpul tau sa fie pregatit . Abdomenul de exemplu care o sa sufere cel mai mult. Nu cumpara prostii ca arunci bani pe geam si te si imbolnavesti.
poze familia mea
quod me nutrit me destruit