Cluj rulz! (88) - La multi ani 2009!
Raspunsuri - Pagina 6
romana_74 spune:
CRISTIANA - superbe poze...sunteti o familie frumoasa si cred ca ati petrecut pe masura singurei acasa...astept si eu demult asa sarbatori...poate la anu!
roxana1974 spune:
ciao dragelor, am venit asta noapte pe la 12, suntem toti inca zombi.
Intre desfacut bagaje, spalat haine, strans, gatit si uitat pe DC nu am apucat sa va citesc. Vreau sa va scriu mai multe dupa ce va citesc. Din pacate am citit doar topicul cu slabitul, ca vreau de luni sa intru la dieta, ca nu se mai poate. Va
pe toate si revin in curand!!

Roxa
Edit: of course va vin la intalneala. musai bip inainte, dna Maghiar
te inscrii? ca stau rau cu "memoire-ul"
ralucames spune:
servus gagici!!
Roxanaaa, bine ai venit draga, spor la despachetat si apoi refacere rapida! deci ne videm miercuri![]()

Criss, povesteam ieri cu cineva, este in marasti, zona Expo-Transilvania, un magazin cu costume de schi, la preturi bune si de calitate. Deci daca iti faci drum sa treci pe acolo, poate gasesti
pozicile nu le-am putut viziona, din cauza calculiciului meu... dar imi trimiti site-ul sapt. viit. pe mail, pliz
Olim, ne plac papanasii fff tare, am manca de 2 ori pe saptamana... dar macar o data tot le fac la bebei
maine trebuie sa fac iar de papa, voi fi singura, iar Luca precis va fi marait...deja mi-e groaza...
azi am fost in parcu mare la derdelush, pacat ca Stefi n-a avut patine, dar ii luam zilele astea...
pe maine, urla bb
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
romana_74 spune:
ROXA- bine ai revenit la baza!
Sa stii ca ne-au lipsit postarile tale tonice...Ce cura fato???Iar innebunesti???Hai la o bataie virtuala ca atunci cand te prind ti-o si dau...live and acoustic...
ralucames spune:
buna dimineata girls!! poftiti la cafelutza, cam matinala azi, dar poate asa veti fi mai active 
Romana, bine faci draga ca-i spui Roxei, kit ca nu cred ca se va prinde de ea ideea ca 1 kil 2 in plus n-o fac grasa... ideea cu sala e minunata, daca te tzine.... pe mine nu m-a prins inca, dar tare mi-as dori (pt. miscare)
Mariana, incepi serviciul de azi?? spor sa ai!!
spor la joburi va doresc tuturor "muncitoarele" noastre
sa nu va treaca prea greu ziua... 
mai vin azi, dar sa ma trezesc c-o doza de 
aaa, Criss,
multumim de nominalizare
mama si sotie fericita
ralucames spune:
Roxa, sper ca nu dai cu roshii dupa mine

mama si sotie fericita
asi spune:
Buna dimineata dragele mele!
Ioi ce rau e sa n-ai net
.De voie de nevoie mi-am facut abonament de net la Orange ca alfel nici azi nu v-as fi vazut.Astia de la UPC sunt chiar neseriosi.
De azi ar fi trebuit sa incepem gradinita si sa intram in program normal dar mi-a fost lene sa ma trezesc dimineata si asa ca am amanat-o pe maine.
Ma enerveaza la culme ca e asa de frig acasa si nu putem lucra nimic la casa
.Io cred ca fac cu nervii si ma mut si in santier numai sa scap de inghesuiala.
Cristiana unde mergeti pana la urma la ski?
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
Stanca, lasa ca trece vremea geroasa si va apucati de construit. Cum merge abonamentul cu orange?
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
Yagmur spune:
LA MULTI ANI!
Sper ca voi ati inceput anul mai bine decat noi.... acasa am gasit un tatic tare bolnav, apoi Luca a fost sanatos doar 4 zile... si acum e tot bolnavior, nici eu nu ma simt prea bine, iar azi, in prima zi de lucru, am aflat ca intru in somaj tehnic
. Noi sa fim sanatosi ca voi gasi cale de rezolvare.....
Deci acum am timp, dar nu am bani.... off.. ce paradox.... ![]()
Nu am citit din urma, dar sper ca toata lumea e bine..
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
asi spune:
Svety merge foarte bine insa traficul e limitat.Oricum pentru ce am eu nevoie e super.
Manu sanatate multa.Nasol cu somajul tehnic.Alta alternativa nu ai?
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.