Cluj rulz! (88) - La multi ani 2009!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Hai sa va zic si eu de Diana mea, ca asa sigur are Luca de unde alege. S-a nascut la Gine 1 cu dr.Butnaru, 3.9 kg, fara cezariana si de atunci creste bine dar si mananca tot ce-i dau.
Are 6 dintisori(2 jos) si musca din biscuiti si din banana ca un copil mare. De mers nu merge decat un pic de manute dar se sprijina de pat si mai sta in premergator, desi nu sunt incantata de idee dar sunt depasita de situatie. toata ziua se joaca cu Vladut si am impresia ca sunt pe aceasi minte, adica la cei 5 ani ai lui da foarte repede in mintea ei.
Noi locuim in Andrei Muresanu, asa ca poate ne intalnim candva, Kitzy numai sa vina caldura sa iesim prin parcuri
In rest eu is terminata ca tusesc toata noaptea si mai scol si copiii. Asta mica mananca o data noaptea(biberon, ca nu am alaptat decat f. putin), ziua doarme de 2 ori dar putin si adoarme f. greu.
Acum v-am zapacit si eu si sper ca nu am plictisit lumea

Va pupam,
Nonna si copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Carrie deja Diana are la pretendenti.....3 numa de la mine din parc plus Luca acuma da se poarta sa fie cu mai multi, nu?
Nonna pai tu nu stai departe de mine, daca vine caldura poate ne intalnim pe un traseu de mijloc
Ralule in Manastur chiar nu stiu cand ajung...hai tu aici ca avem la parcuri.........

Azi la Diana a iesit dintzosul nr.3 sper sa iasa repede tot sa nu-mi mai chinuie puiu.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

haideti la subiect nou

Mergi la inceput