Cluj rulz! (88) - La multi ani 2009!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa gagici

no ieri n-am scris ca nu m-am simtit bine si mi s-o dus din bunadispozitie dar azi sunt ok, back!

ieri n-am iesit din casa a fost o zi numai in casutza toti 4 dar f bine si placut.azi la fel, doar putin am fugit pina la Iulius si am comis-o umpic la Bata

Svety, felicitari din suflet ptr reusita, ma bucur ca traiesti sentimentul invingatorului, ai muncit mult pentru asta.

Ralu ma bucur si ca te-am auzit daca nu am putut sa ne vedem

Simona ce se poate vizita in Helsinki in jumate de zi.eu plec pe 3 zile dar 2 voi fi full time in workshop.drum bun si distractie placuta!

Roxa cum a fost iesirea?chiar voiam sa zic ca iesirile impreuna, in 3 sunt ff importante, trebuie sa le faceti cat de des.

Olim cum te descurci cu jobul?legat de apartament

mai viu, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Va multumesc, sunteti tare dragute. Stiti ce greu sa inveti cu copilul dupa tine? Ba fa mancare, mai pune haine la spalat, vezi ca nu-i paine si intre timp Dani din 10 in 10 min. "Mamaaaaaaa". Nu ca alealalte, fatute hodinite . Oricum imi ramane aceeasi sefa, schimb locatia.

Fetelor, tre sa slabesc. M-am ingrasat de stres cu siguranta. Vreo 10 kile am pus de anul trecut.

Va invit la o cafea matinala.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Voi avea o saptamana tare nasoala si asa cum nu-mi place mie sa stau cu fundul pe scaun toata ziua.Sambata si duminica viitoare am doua examene grele plus doua proiecte de predat.Sa-mi tineti pumnii ca am nevoie.In plus mai e si stresul cu condusul.Tocmai acum s-a nimerit.

Roxa asa as veni la ceainarie dar chiar nu pot.Ramane pe mai incolo.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola iubitelor!!

Svety, asa am simtit si eu in toti anii de facultate...; apoi masteru cu burtica... nici nu vreau sa ma gandesc. Dar fiecare perioada e frumoasa-n felul ei, asa ca m-am bucurat de asta la maxim...

Stanca, tin pumnii cat trebe de stransi te scuzam sapt. asta de la raportdaca nu apuci....

Criss., si eu m-am bucurat si mi-a prins bine!! Stefania era superhappy cand vorbea cu Thea... sa vezi faza: de ieri a plecat la socrii, sa mearga la padure... cand s-au intros, au culcat-o la ei, iar seara a sosit Miruna la ei, sa ramana peste saptamana, ca a facut varicela... si Stefania n-a mai vrut sa vina acasa... [:((] deci inca n-am fata in dotare... mie-mi prinde bine, dar ele-fetele- se tot cearta si se maraie... asta e. Oare e prea devreme sa faca si Luca varicela?? maine mergem la controlul de 9 luni si intreb... ma tenteaza sa scap de aceasta boala....

va pup cu drag, ma apuc si eu de treaba prin casa, sper sa spal azi niste geamuri

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Buna ziua la toata lumea! Acum e buna si pt. noi ca 2 zile a fost tare bolnavioara Diana, din pacate a luat si ea de la fratele ei sau de la mine dar acum e mult mai bine si suntem toti OK!

Felicitari Svety pt. post!

Raluca, sper ca prietena ta sa sa faca bine. tromboflebita se vindeca daca e descoperita la timp si e bine tratata! E o afectiune grava si pacatoasa dar vindecabila.

Kitzy, noi nu ne stim dar poate ne intalnim candva,ca suntem amandoua mamici de Dienute nascute la o saptamana diferenta si vad ca in spitale diferite.....sa fie sanatoase si norocoase, berbecutele mici.

In rest nimic nou, eu va doresc la toate o saptamana excelenta si bafta la examene, Asi, spor la servici si pe acasa cu cei mici!
va pupam,
Nonna, Vlad si Diana

Mergi la inceput

Pentru voi frumoaselor :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata
Nu am citit nimic din urma... ce pot sa va zic decat ca aceste saptamani de somaj tehnic sint cel mai frumos cadou pe 2009.... l-am redescoperit pe Luca, m-am reindragostit de el; am un copil minunat; stam toata ziua impreuna, mergem la joaca, la muzeu, am fost la un vernisaj.... m-a pupat in 10 zile mai mult decat in ultimele 6 luni... e minunat sa petrec timp cu el... de aceea nu am apucat sa intru sa va scriu...
Saptamana viitoare cred ca ma intorc la job, desi as mai fi stat o saptamana pe acasa
Va pup si sper ca totul este bine cu voi si cei dragi voua

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Dupa un proiect la epistemologie plin de propozitii metafizice , adevarat sau fals formale ,propozitii nonsens despre divinitate si lume aveam nevoie de asa ceva :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nonna a me-i taurita
Daca vrei da-mi ID-ul tau si mai pove pe mess ca pe forum nu prea intru.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

la cafea toataq lumeaaaa!!!!

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput