Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(18)
Raspunsuri - Pagina 5
kriss79 spune:
salutare
Mai dau si eu pe aici![]()
Angela, mersi de cafeluta. abia astept sa savurez si eu una, dupa ce imi termin treburile pe la bucatarie..
Mi-am facut planul ca pana la sf lunii sa ma urnesc din loc si sa revin pe la instante, ca observator deocamda.
in rest, nu am noutati..
Va doresc o saptamana minunata!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Ianuarie 2009
LoraG76 spune:
'Neata!
Mathilda, multumim pt. cafea! Ce mai faci?
Trec si eu pe la voi putin, ca am multa treaba si nu stiu daca mai am timp azi.
Angela, ce face Stefi? Sper ca totul e bine! 
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Neata,
Mathilda multumim pentru cafea.
Stefi e racita rau de tot acum.O sa merg cu ea la un dr naturist cand se face bine ,ca sa-mi dea ceva pentru imunitate.
Hai sa va intreb ceva.
Daca un debitor va dat cec-uri si au fost refuzate la plata in banca ,cum faceti sa va recuperati banii.
Eu am facut plangere penala in care am cerut sa-mi recuperez si prejudiciul suferit.
Instanta a condamnat-o pe administratora ,dar mi-a respins cererea de recuperare a prejudiciului ca inadmisibila!!!!!
Si stiti ceva???
Are dreptate.
Pentru mai multe amanunte cititi Decizia 43/2008 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Prin decizia nr. 43, admitandu-se recursul in interesul legii, s-a stabilit ca:
Instanta penala investita cu judecarea infractiunilor prevazute de art. 84 din Legea nr. 59/1934 asupra cecului, cu modificarile ulterioare, nu va solutiona actiunea civila alaturata actiunii penale, urmand a pronunta respingerea ca inadmisibila a actiunii civile.
kriss79 spune:
neata
Am avut si eu cazuri cu cecuri si b.o. respinse in banca din dif motive.
eu am bagat actiune civila, prin care ceream investirea cu form executorie a cecului/bo-ului , dupa care mergi la un execut jud pt. a il pune in ex propriu zisa. Asta daca stii ca respectivul deb. are disponib in banca sau active valorificabile..daca nu, plangerea pe cale penala.
Sau se pot face in paralel cele 2..
Cristina si
Ianuarie 2009
angelapriboi spune:
S-a mers pe penal pentru ca nu se mai putea recupera nimic.
In speta unul i-a vandut soacrei societatea (soacra nu are nici un bun pe numele ei), a emis cec-uri fara acoperire si.... teapa este mare .
angelapriboi spune:
Buna dimineata ,
Cafeluta este gata pregatita .Nu am dormit toata noaptea.Aia mica a tusit in continuu,tuse cu expectoritii.
Si acum la job din nou ,trebuie sa fiu ca noua.
martie spune:
Neata, vai Angela, asa am fost eu acum doua nopti, insa nu din motive de sanatate , ci din cauza crizelor Sarei, pe care am rasfatat-o peste masura si acum se vad ... rezultatele. Vreau apa, vreau alt dres, vreau alta patura, alta bluza, ridica jaluzelele, coboara jaluzelele, nu vreau apa in cana asta, vreau in cana roz - pana m-a scos din toti nervii, am tipat la ea, a inceput sa urle, am azvarlit-o in sufragerie, a inceput si bebi sa urle, ca normal, a trezit-o si pe ea.
Apoi, mami vreau sa dorm cu tine, eu - nu, ca nu ai voie, fiecare in patul lui, si tot asa- toata noaptea. Ma mir ca n-am batut-o. Daca aveam serviciu, cred ca lipseam
a doua zi.
Sa vedeti ce dau eu militaria jos din pod. Adica mereu zic asa si oiar o pup si-i zic "hai la mama, ca te iert. O sa ajunga sa ne ia si la bataie, cred.
Kriss, te-am gasit pe forum la sectiunea Praid, si eu neaparat trebuie sa merg cu ele, spune-mi te rog, la ce pensiune ai stat... sau stii vreo pensiune, gospodarie civilizata, cu conditii pt. copii mici?
angelapriboi spune:
Martie orice copil are cateva nopti in care ii place sa se rasfete.
Precis si Lora a trecut prin asa ceva si acum urmeaza Kriss.
kriss79 spune:
neata
martie, am fost la un revelion in sovata si am vizitat si salina din praid, nu am stat in praid.E vb de revelionul dinainte de a o concepe pe Alessia..asa ca nu stiu ce sa iti zic despre conditiile cu copii mici![]()
Dar parca Lora mersese la Praid...sau ma inseala memoria?
Cristina si
Ianuarie 2009