Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(18)
Raspunsuri - Pagina 17
kriss79 spune:
buna seara
Vad ca vorbiti de activitatile copiilor..imi fac si eu planuri sa mearga la balet,pian,inot(dar mai e pana atunci:)..ski e mai greu, ca nu avem unde:)ar fi un fel de partie pe un deal la noi, dar ...
la ski auzisem ca primesc de la 2 ani jumate.am o prietena cu un baiat de 2 ani care in iarna va incepe lectiile..
Eu nu stiu sa skiez, nici nu am incercat vreodata..nu cred ca am echilibru sa ma tin:))poate daca eram mai slabuta![]()
Distractie mare Iustinei!
acusi iti face cunostinta cu prietenul ei![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la un ceai sau cafea si o turta dulce, ca eu asta mananc de dimineata.
Mathilda, Iustina are 4 ani si 4 luni...la tenis probabil ca va merge din vara, trebuie sa mearga sotul meu sa vada exact de cand, ca de vorbit a vorbit deja cu un profesor, insa tenisul nu se face pana la 5 ani, nici n-ar fi in stare sa tina racheta in mana...
Avem si noi un joc de tenis de pus la televizor, se joaca in , cu 2 palete cu senzori, e f. fain.
Kriss, vad ca si voi aveti planuri..
Eu la balet n-am de gand s-o dau, ca nu de alta, dar nu vreau sa risc sa-i placa, pentru ca am auzit ca sacrificiile sunt enorme si e f. greu...daca as fi sigura ca ar face-o doar asa, ca pe o distractie, as duce-o, dar ei ii cam place, asa ca... nu stiu daca e o decizie buna sau nu, dar asta cred eu.
La petrecere a fost f. fain, Iustina s-a distrat, s-a jucat si a zis aseara ca vrea si azi la o petrecere..
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
Lora multam de cafea.acum o sorb.o faci petrecareata pe fiica-ta:))
Si a mea o vad party girl:))si se "da"la domni:))mai stam pe la terase in carref de ex. si ea se plimba pe la mesele domnilor:))si cateodata daca vede ca este bagata in seama joaca bau-bau:))
Si cand aude muzica si e intr-o stare buna..se apuca de dansat si cateodata lalaie.
Eu sper sa fie fata cuminte si la locul ei(ca mine:)ca altfel ii pun pielea pe bat:)) acum cate mai vezi la tv ..voi ati urmarit vreodata "fata lui tata"? ca eu da, si m-a cam inspaimantat adolescenta din ziua de azi..in general..
Are sotul o nepoata de verisoara de aproape 17 ani din Cta care a plecat de acasa acum 4 luni cu un tip mai mare cu vreo 2 ani si maica-sa si taica-su nu au ce sa ii mai faca..pacat de ea, ca e f. f. frumoasa si proasta nu era..
martie, ce mai faci? mai inveti?
Claudelo, ce mai faci draga??!
si daca tot m-am apucat de scris, mi-a intarziat cm vreo 6 zile, am facut un test luni si e negativ, dar m-am bucurat oarecum, caci nu simt ca e momentul acum pt. bb2.stiti de ce:)si nici sanse nu ar fi fost prea mari, ca nu am prestat la ovulatia pe care o stiam eu sa fie..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
angelapriboi spune:
ce activitate a fost pe aici!!!!
Lora multumim pentru cafea si ceai.
Kriss sa ne informezi imediat daca apare ceva.Cine stie poate testul era expirat.
mathilda spune:
fetelor,
a-propos de dansuri. ma joc intr-o zi cu fii-mea si o intreb
esti o printesa?
nu
esti o maimutica?
nu
esti un pestisor?
nu
si tot asa. si ea zice mereu nu. si o intreb . da ce esti?
la care ea: sunt o dansatoare.
apoi in alta zi imi zice: mama vreau ceai. si fac ceai. si ea imi zice mama it's arde(vorbeste amestecat). si eu zic asteapta sa se raceasca si mai sufla.
la care ea deschide usa de la balcon, se duce sa ia ceaiu si-l pune pe masa de pe terasa. si apoi: mama acum asteptam sa se raceasca mai repede.
azi ii zic- baby klara adu-mi un pahar. la care ea: nu sunt baby ca baby dorm dupa-amiaza.
copii astia.
LoraG76 spune:
'Neata!
Mathilda, ce simpatica e...![]()
Mie mi-e cam somn azi...nu stiu de ce, n-am dormit prea bine...
Va doresc o zi buna!
Lora, mami de Iustina
angelapriboi spune:
Mathilda mai amuzat .Copiii astia chiar spun lucruri trasnite!!!!
O cafea pentru toata lumea si pentru Lora ca sa nu se mai simta obosita.
LoraG76 spune:
'Neata!
Azi nu mai sunt obosita, asa ca beau un ceai, dar daca vreti, fac o cafea pentru voi.
Ce mai faceti? Asteptati primavara? Ati cumparat martisoare?
Trebuie sa ne pregatim si noi de maine cu floricele si martisoare pt. doamnele educatoare, Iustina e f. incantata.
Sa aveti un week-end cat mai frumos!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Salutare!
Ce faceti? Ati iesit sa sarbatoriti venirea primaverii?
Kriss, multumim mult pentru mesaj!
Va dorim si noi o primavara frumoasa, plina de bucurii si muuulta caldura! 

Lora, mami de Iustina
ana_micu83 spune:
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si
23+ ... Razvan Andrei !