Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Cami ai facut cerere pentru stimulent?
Eu am inceput in iulie si am depus dosarul in septembrie,a trebuit sa dau inapoi 12 mil si ei trebuie sa imi dea acum din astia 2 mil (adica stimulentul pe cele 2 luni) .Mie stimulentul imi vine cu alocatia.
Ar trebui sa suni la ei sa vezi care este treaba
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
Incep prin a le spune BINE ATI REVENIT! dragelor mamici care ne-au vizitat ieri!
Multumim , Alina, pt informatii!
gasisem si eu ieri sa citesc HG 1682/2008, dar s-a blocat calc si nu am mai citit nimic; sun azi la serv sa rog pe cineva sa imi faca adeverinta.
la noi...semn rau ziua are! stranuta micaa mea de cand s-a trezit!
CAMI - STIMULENTUL EXISTA,DAR E ATAT DE MIC, CA NICI NU SE VEDE!![]()
ADRA - si a mea papa strugurii aia mici, albi, dar trebuie sa ii rup in doua ca altfel ii inghite asa!
eu aseara i-am pregatit brocolli, conopida si morcovei, a mai mancat, sa vedemsi azi;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
avem o problema de sanatate cu sotul, de data asta!
sambata a simtit un gol, o falfaire in inima, cateva secunde, apoi duminica un junghi, care a trecut in vreo 15 min, dar ieri iar a simtit junghiul care nu l-a mai lasat pana azi; azi noapte nu a vrut sa mearga la spital, insa acum e la Floreasca; el tot zice de un muschi intercostal... ma rog sa fie asta...desi mi-e teama si de altele, ca el avea inima un pic spre dreapta si mai lenesa, adica oricum are pulsul mic, iar de cand s-a lasat de fumat, de doua luni, a pus 12 kg...ceea ce e enorm;
astept sa ma sune...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Amy26 spune:
`Neatza!!!
Adra,Abramburik,ma bucur ca ati revenit 
Jasmin hai si tu!!
Adina,ne-ai uitat???!!esti ok?
azi,e prima zi de munca dupa mini-vacanta de sarbatori si incerc sa-mi revin din `amortire`
zilele trecute am reusit sa mai ciresc putin dar de scris ioc ca nu m-a lasat pustiul
Victo,vreau sa te felicit pentru obtinerea permisului 
al meu pui a capatat un obicei ciudat rau
...se joaca ce se joaca si apoi se pune cu capul in jos si se uita printre picioare....sta asa cateva min. bune...dc incerc sa-l ridic se supara de numa`
ref. la indemnizatie,pe mine nu ma avantajeaza deloc insa ma bucur sincer pentru voi![]()
Creem, ati fost la munte pana la urma?
ne-am programat si noi o iesire pe partie dar spre sf lunii
Ellis ,multa sanatate sotului !
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Vasari spune:
Neatza !
Sunt foarte scurta ca trebuie sa fugim la pediatru.
Ellis, multa sanatate sotului, sper sa fie cum zice el !
In legatura cu adeverinta am citit ceva la legislative ca e adeverinta tip. Acum nu stiu ce sa zic... si azi nu au program in Hambarului sa aflu.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis avem o problema de sanatate cu sotul, de data asta! ![]() sambata a simtit un gol, o falfaire in inima, cateva secunde, apoi duminica un junghi, care a trecut in vreo 15 min, dar ieri iar a simtit junghiul care nu l-a mai lasat pana azi; azi noapte nu a vrut sa mearga la spital, insa acum e la Floreasca; el tot zice de un muschi intercostal... ma rog sa fie asta...desi mi-e teama si de altele, ca el avea inima un pic spre dreapta si mai lenesa, adica oricum are pulsul mic, iar de cand s-a lasat de fumat, de doua luni, a pus 12 kg...ceea ce e enorm; astept sa ma sune...Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Ellis imi pare rau,sa ne dai de veste cand afli ceva.Sanatate

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Ank83 spune:
indemnizatia e 8 mili acum plus 2 mili alocatia?? ca eu oricum nu ma pot servi de cei 85%
...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Anco tot 6 a ramas ,acum am citit hotararea de guvern,dar eu citisem undeva ca s-a facut 8
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
anacami spune:
Andra,am uitat de link; le gasesti aici sau aici
AncaD, deci mai este prevazut si in noua lege, macar la 1 mil???nu s-a scos de tot,nu? cerere am facut, mi-au si intrerupt indemnizatia instantaneu
, nu mi-au mai livrat niciuna care sa nu-mi mai corespunda, dar stimulentul nu..
Trebuie sa vad ce s-a intamplat si cu alocatia lui Sebi, pe aia mi-a trimiteau intr-un cont de ING (agreat pe vremea aceea...), avem HomeBanking in care putem vedea fiecare tranzactie ce reprezinta; din septembrie nu ne-au mai livrat-o..Trebuie sa ma duc in locatia din Hambarului, dar am inteles ca e nebunie mare din cauza noii lei-toate mnamicile care sunt in CIC trebuie sa redepuna actele daca doresc indemnizatie 85% din media veniturilor nete pe ultimul an anterior nasterii...Presupun ca mi le dau si retroactiv si nu se pierd..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"

sa fie totul bine