Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:

Poate v-a fost dor de noi
... bb, andreea
. Am zis sa incep 2009 cu ganduri mai bune, sa fiu mai pasnica
.
adra - de unde ideea de a face blogul privat? Protestez ... sau macar pune-ma pe lista preferatilor
.
Noi suntem bine, smechera nevoie mare, grasa si frumoasa
, cu dinti multi ... vreo 8 si 2 maselute ... am ajuns la stadiul de sageata albastra cu mersul, tragem de tot ce e la inaltimea de sub 1 m ... si tot asa. Mai multe detalii despre noi si sarbatorile noastre pe blog
.
Aaaa si inca o noutate pe care o astept cu maaaare drag, vom boteza un baietel in febr. Fetele care deja ati botezat, daca aveti sfaturi, idei, astept sa mi le impartasiti.
Vasari spune:
Buna! Incerc de mult sa scriu mesajul asta, dar mi-a fost tare greu azi cu Maria si nu m-am putut apropia de forum. La multi ani tuturor, va urez un an 2009 mai bun si mai frumos. 
Cami, multumesc de telefon. Vezi ca m-am mobilizat. :)) Ma bucur ca ai reactivat contul, stiu ca aveai multe prietene pe DC. Am vazut pozele si filmuletele. Sunt tare scumpi si Stefania si Sebastian ! Iar comentariile mi-au mers la suflet ! Stefaniei i-a crescut tare frumos parul, uniform.
Si noi ne-am tuns inainte de sarbatori. No 2 chiar... niciodata nu am fost asa scurt tunsa. Intai eu, sa vada Maria cum se face, apoi am luat-o in brate si i-am distras atentia cu ceva fosnitor pana a tuns-o si pe ea. A comentat, dar nu mult.
In legatura cu indemnizatia de 85%, in Bucuresti pe str Hambarului (pe langa Lia Manoliu, la capatul lui 90, 85 si 104). Ne trebuie (sursa Cristina
):
- cerere de mana din care sa rezulte ca vrem 85% din venit conform Legii 257/2008
- copie act de identitate
- copie certificat nastere copil
- adeverinta de la angajator cu veniturile nete pe ultimele 12 luni anterioare lunii nasterii (nu e ceva tip)
Daca ajunge cineva mai repede vreau si eu sa stiu daca poate depune sotul dosarul.
Noi am facut sarbatorile la Valcea la bunici, orasul e tare frumos de sarbatori. Maria a alergat porumbei, s-a plimbat mult, a invatat imediat sa zica "tataie" si "mama-i", a jumulit bine bradul pe unde a ajuns si a fost in centrul atentiei.
Azi a facut ca toate animalele salbatice si domestice pe care le-am studiat... nu stiu de unde atata elan.
Adra, ce bine ca ai scris si tu. 
Adina, voi pe unde sunteti ?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
anacami spune:
hello!
am o mana cu temp. ok, una rece sloi (normal,aia cu care scriu..).Nu stiu cand am devenit asa sensibila cu extremitatile 
Abramburika, super! am vazut ochioasa mica si frumoasa! este cam nazdravana,asa-i?
(am fost si noi la Gardaland- Sebastian pe propriile picioare,Stefania in burtica; a fost super,mai ales ca era vara si o explozie de culori data de flori!mi-ar place sa il revedem in formatie completa,dar nu stim cand va fi
..am mai fost si la gradina botanica Sigurta daca imi amintesc bine numele..)
La fel, Sofia de Mihuta si Maria de Alina mi se par vesnic puse pe sotii!
Alina,ce facea Maria cu fata in perna, incerca sa doarma sau se ascundea
??? Are niste gropite si niste gene dulci foc!Zona in care ati fost pare mirifica,aveti si lac si padure?
Adela,aveti niste ochi superbi
!!!Arata f. bine, cati centimetri are???
Stefania cred ca a mai luat ceva in ultima luna, cred ca are in jur de 10 kg; la cm nu am mai masurat-o, oricum hainutele care ii vin bine sunt cele marimea 80 (dar nu cred ca are 80); cele 74 ii sunt mici. Trebuie sa aiba ceva intre ele
... O sa o masor zilele viitoare,desi masuratoarea mera nu da ca cea a doctorei...
La cap. dinti, avem 2 incisivi frontali jos, 2 sus...Asteptam si 2 incisivi laterali sus, dar ii ies taaare greu (ca si ceilalti de altfel..)
Adina,Lala,ati incheiat petrecerile? unde sunteti?
Trebuie sa inchid pana nu ma congelez complet (sa nu ajung la criogenare..- nu de alta,dar nu-i nici un castig pentru viitorul omenirii
).
Va pupam si va dorim noapte buna!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
aaa,din seria "fiecare cu ce il doare": da' cu stimulentu' cum ramane?!?
stie cineva daca mai este prevazut in noua lege????
AncaD, Gina,...??? (apropo, v-am vazut puii si mor dupa ochisorii lor...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Multumesc pentru insistenta de a ma scoate din barlog, ai reusit , |
Yes yes yes...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ancaD, dar pufarini a papat maria?? |
Hi hi...pufarini papa Amira cot la cot cu mami.
Am vrut sa iau si eu porumb in seara asta cand am fost la cumparaturi,dar n-am gasit. Am vrut sa iau congelat,conservele le evit. Pana la urma am luat amestec porumb+morcov+conopida. Is curioasa de-i place.Nu preacred,dar macar incerc.
Tu cum i le faci?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Cami, mi-am adus aminte ca asteptam si eu poze cu casa bunicilor impodobita cu luninitele de Craciun. Mi-ai povestit ceva frumos de tot :). Ai poze ?
Maria se ascundea acolo, pt ea totul e o joaca. Iar lacul de care zici e intr-un parc. Dar a fost asa super ca s-a transformat in patinoar, iar pe 1 ian erau doar 20 de oameni pe el. Ca in filmele romance. 
Primul orice
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Miha ... raspund si eu la intrebarile pt prietena ta. |
Multumesc!

Vasari spune:
Miha, si la noi sunt in voga legumele mici si congelate. Eu iau un amestec mexican de porumb, mazare, morcov si fasole verde. Ciuguleste cu amandoua mainile cate un castronel. Eu le fierb si cateodata le amestec si cu putin unt si orez. Ultima data a papat singura asa cu lingurita, eu doar o asistam.
Primul orice
mariussimiuc spune:
Ma'c si eu la nani...
Ma bucur ca au revenit fetele dragi...Adra
,Alina
,Petronela
,Mihuta
...