Probleme cu aspiratorul.

Probleme cu aspiratorul. | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

[maroon]Am cumparat un aspirator marca Germatic din Metro acum cred ca jumatate de an.Este cu filtrare prin apa si are 1800 W.Problema este ca dupa ce am ajuns acasa am incercat ca sa vad daca aspira asa cum m-am asteptat si mi-a placut numai ca dupa cateva minute a inceput ca sa se opreasca .Eu ii dadeam drumul el se oprea .I-am schimbat apa ,si i-am dat din nou drumul .Se intampla la fel .De fiecare data se intampla la fel .Dupa cateva minute se intrerupea .L-am dus la garantie si l-am lasat acolo .Nu i s-a gasit cauza problemei si mi s-a zis ca sa ma duc la Metro si sa il schimb acolo .Intre timp pt ca nu puteam ca sa stau fara aspirator am luat altul la fel tot de la Mrtro pt ca mi s-a parut ca este cam singurul tip de aspirator care ma satisface .Am zis ca nu se putea intampla ca la celalalt aspirator care era la servis si sa patesc la fel .Oricum imi mai trebuia inca unul pt ca am casa cu 2 etaje si chiar imi era greu ca sa car la fiecare etaj aspiratorul .Asa ca am zis ca am facut o afacere buna .Numai ca ajungand acasa ,bineanteles ca iar l-am incercat numai ca o camera a mers struna ,iar la cealalta iar s-a oprit . I8ar i-am dat drumul ,iar s-a oprit .Alt aspirator nu am mai putut lua adica sa-l schimb pe primul pt ca nu stiu ce am facut cu factura in original si aveam copie dar au zis ca numai cu originalul mi-l schimba .Asa ca acum am 2 aspiratoare care au amandoua aceeasi problema .Oare de ce mi se opresc aspiratoarele ca nu inteleg?Ce e de facut?Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Deci nu stie nimeni nimic despre cum sa-mi rezolv problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

NU PUI PREA MULTA APA IN REZERVOR? nU AI VOIE SA DEPASESTI LIMITA MAXIMA...
Aspiratorul se poate oprii si daca-l iei in mana...se misca apa, depaseste nivelul si se opreste..
Sa nu pui nimic spumant in apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Nu pun prea multa apa .Chiar la semn .Dar poate ai dreptae .O sa pun foarte putina ca asa este dupa ce misc aspiratorul incepe sa se opreasca.Multumesc.Spumant nu pun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

sa inteleg ca ai cumparat un aspirator identic cu primul care era stricat?!
- se incinge motorul ... probabil
Si cel de la noi de la serviciu face la fel...dar dupa ce aspira femeia 1 etaj intreg... vreo 100mp

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K_Man spune:

Aceeasi problema o am si eu. Am cumparat in septembrie 2008 dar acel aspirator se tot oprea. L-am schimbat la garantii cu unul nou dar din pacate acelasi lucru, se opreste cand ti-e lumea mai draga. Apa nu este peste limita. Am curatat toate filtrele, tot ce putea optura aspiratorul dar degeaba. Acum nu merge nici 2 minute si se opreste. nu e nici macar o problema de genul se incinge motorul. NU l-am mai duc inapoi pt ca am pierdut factura si m-am enervat pe cei de la Metro.
Am sunat la firma distribuitoare dar raspunsul lor pasiv era sa ma duc cu el la Metro. Ca sa-i reclam la OPC trebuie sa am factura.
Deci e cineva sufiecient de destept pt a da un sfat inteligent???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui K_Man

Deci e cineva sufiecient de destept pt a da un sfat inteligent???

Se pare ca nu-i nimeni inteligent...nu-i mai bine sa cauti pe alte forumuri? Ca ai de unde alege...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asta vream sa spun si io: toti suntem la fel ca tine, nu te putem ajuta...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput