Prietenie la plesneala (8)- Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 20
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
io cred ca nu vrea sa te mai auda ! ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Sau aude doar ce-i convine
Nu-i bai! Traieste si asta e tot ce conteaza! Si la cite zici ca face....cred ca slabesti in curind si fara diete, ca o sa cam alergi dupa ea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
E ziua mea????
Moama, da' ce baba sint!
Hai ca incep sa ma dau bine pe linga huzband sa vin si io la intilneala.
Io zic ca-l conving, ca i-am zis ca vine sotul lui kokiy sa-mi arate el cum se fac copiii si de frica sa nu rateze lectia o sa ma aduca si pe mine 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
traieste, respira, e roz
astea erau chestiile care trebuiau bifate inainte sa ne culcam ! deci suntem bine, da ? cu auzitu mai vedem, mai studiem...
mai fetelor, nu m-am spalat, nu am inceput sa pun poze... ce-o fi cu mine?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
venim si cu barbati? bineeee !!!
abia astept sa-l cunosc pe jeneral, ca la cate a zis MB despre el mi-l imaginez un Don Juan mama mama...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay traieste, respira, e roz mai fetelor, nu m-am spalat, nu am inceput sa pun poze... ce-o fi cu mine? oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S te gindesti la Robbie sau la Keanu? www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
gabriella1 spune:
bey,first Sara Buna!
second:am un junghi ()mai mare decat huzbandu' care doarme cu tot cu pat ) dupa cap si ma inotorc cu totu'
.Care m-ati blestemat?![]()
Am facut 4 h de la servici pana acasa ca m-am dus la tata (e bine,slava Domnului)am stat 10 min la el, 15 la impartit banii la cine trebuia si restu' pe drum.Ca mi-am rupt tocu' la cizma si am venit parca eram impuscata.
Ca taxiul nu m-a plimbat si in mijlocu' magazinului si nici pana in pat la mama !
voi ce faceti?
stiti de ce io-s ministra? ca-s babette bey.Voi aveti douajde ani si io ...ehe,maica,ehe ![]()

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
bey,cand e Sf.Ion?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Gabitzule ma lasi sa-l
pe taticul tau? Treaca de la mine, si pe tine

Pai sa i luam pe rind:
1. sa inteleg ca huzbandu' a devenit JUNGHI? Nu mai e "dl. organu'"?
2. daca e valabil pct. 1 de aici rezulta semnul cu ruperea tocului, adica te mariti anu' asta! ![]()
3. te rog sa-mi cedezi locul in autobuz, ca-s mai mare ca tine (pina o veni violeta sa ne dea jos pe amindoua
)
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 bey,cand e Sf.Ion? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Miine
gabriella1 spune:
stai ca ma duc la "unu sau cu vecinii" ca a aparut un cabotin cu spovedania.
revin cu amanunte !![]()
Gabriela