Colectia de toamna-iarna 2005 (225)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_77 spune:
Saru'mana de urari!
Mandy, suntem oameni si-i normal sa ne suparam unii pe altii. Si numai la momente de cumpana ne dam seama ce prosti suntem ca ne pierdem vremea cu diverse prostii, in loc sa incercam sa fim mai buni unii cu altii. Sanatate multa surorii tale, speram sa fie un nodul obisnuit, care sa nu dea bataie de cap.
Mara, hey-rup, ca mai ai putin pana la marea intalnire. ia, ca ma apuca nostalgiile. as retrai momentele astea de sute de ori
Fii-meu e cu felinarele rosii, au inceput de ieri sa-i curga ochii. de la raceala, sper. Normal ca iar e lovit in trompeta.
Cu taica-sau racit de doua saptamani, care tuseste ca o capra si stranuta non-stop nici nu mi-e de mirare ca s-a intamplat again
L-am trimis sa-si ia antibiotic ca o duce de prea mult timp pe picioare si cu tot pumnul de paracetamoale si nurofene nu cedeaza.
pup iu
bb_alinus spune:
Neatza colectie!
Aseara am pierdut un ditai mesaj aa ca acu scurt:
La Multi Ani tuturor cu numele Ion si Ioana!
Mara nastere usoara, tin pumnii!
Stie cineva ceva de Bulucel? A gasit apt? Cel de care vorbeam eu, alor mei, e inca inchiriat.
Lavi, Mandy sanatate grabnica! Eu cand sunt racita am tendinta sa torn sticla de parfum pe mine ![]()
Joy ma intrebai ce antibiotic am dat missei: se numeste Zithromax si cum am zis se administreaza o data pe zi timp de 3 zile. Tusea i-a trecut de atunci insa a coincis cu perioada vacantei, sa vedem acum ca a inceput scoala. Voi deci tot mai tusiti?
Cata cum mai e otita Biei?
Vazut poze de vis, sa va fie de bine vacanta, acum back to work ![]()
CristinaN, supa mea de galuste a iesit foarte buna ca sa ma laud - am gasit reteta tot pe DC- merci de intrebare
. Nu spun ca prietena mea a pozat-o din toate unghiurile ![]()
Acu fac sarmale in foi de vitza....
Si ca sa inchei, aici e frig rau, ieri au fost - 7 grade si azi se anuntau -12 deci cu totii de dimineatza ne-am pus tot ce aveam mai gros....si surpriza, erau +3 grade si acum e un soare frumos....cu dinti. Lumea se da cu patinele pe canalele inghetate...
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
catutza spune:
hello!
am vazut panoul in contul comun si este superb, toata stima fetelor care s-au ocupat de el
....si sa ne mai faca 
Alina ,
esti o draguta! Bianca e bine dupa otita, de luni merge la gradi si vad ca de data asta nu mai plange asa de rau dar nici bine nu este inca. Cum au iesit sarmalele in foi de vitza?
La multi ani, Ionilor si Ioanelor! 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
maria_alexia spune:
La multi ani, Ioane si Ioni, mari si mici! 
Anuca noastra a inceput turele de 2 manute (nu stiu daca am mai scris) si numai cu asta ne ocupam toata ziua
. Iar Cristi... numai masinute si trenuri are in capsor, deja si eu visez noaptea McQueen-i si Thomas-i [unde-i emoticon-ul ala ametit de pe yahoo mess??]. Iar eu am inceput sa ma ocup cu noul dosar pentru cic, ala cu 85%
.
Edit: acum mi-am citit si eu mail-urile si vad ca sefa munceste de-adevaratelea la panou. Frumos panoul cu globuri si fulguleti.
Mai, mai, de ce nu ati atras atentia si pe forum?? Eu ramasesem la ideea ca se face panoul de la sine, din pozele adunate pe picassa. Cel putin cu asta imi tot bateam gura pe-aici...
anda77 spune:
unde e panoul? e pitit?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda77 unde e panoul? e pitit? |
Eu l-am primit pe mail!!
Imi pare rau, dar trebuie sa va spun. Pe forum, caci aici v-am cunoscut pe toate si aici cred eu ca trebuie discutate chestiunile care privesc pe toata lumea. Asa...
Imi bat gura dinainte de Craciun cu panoul, sa adunam pozele pe picassa. Sau sa le trimiteti pe mail, daca e mai usor. Se trimit cateva.
Ieri pe la pranz se starteaza PRIN MAIL actiune similara. Rezultatul?? Pana azi la pranz se dubleaza numarul de poze.
Concluziile mele sunt triste, cea mai trista fiind ca probabil multa lume nu mai are timp sa citeasca forumul. Prefer s-o consider pe asta, oricum nu sper la replici pe forum. De care nimeni nu are timp, nu??? Si nici n-am de gand sa startez noi polemici, am avut destule in anii astia impreuna PE FORUM.
Restul concluziilor le trage fiecare.
ioana_77 spune:
Maria
, chiar te rog sa nu te superi. Mai tii minte cat mi-am racit gura ultima data pt panou? Ideea de a face unul pt 3 ani am avut-o si eu, poate inaintea ta, dar dupa experienta anterioara nici nu am mai deschis gura. Important este ca ai avut initiativa, acu' sa se adune pozele, cumva. 
Eu as vrea, totusi, sa se adune pozele si in albumul de pe picassa, ca imi plac mult in format mare. acum, cum doreste fiecare!
lavi02 spune:
Ce panou, care panou?
Era vorba ca se face un album PRIVAT pe picassa cu poze de la aniversarile copiilor.
Daca se face un panou PUBLIC, nu doresc sa particip, cum nu am participat nici la precedentele.
Corap data fiind situatiunea cu mirosul e posibil sa-ti chiar placa la indieni.
Mie nu-mi place deloc mancarea lor, e iute si pute dupa criteriile mele. Sora-mea in schimb cat a stat o luna in India numai mancare specifica de-a lor a mancat, ba chiar si-a adus si acasa.
mandy sanatate multa surorii tale!
Imi dai senzatia ca te depresezi ca nu ai decat 1 copil? Pai inca se poate repara chesta asta 
Ma apuc si eu de upload la poze.
Joy
am sa selectez si cateva cu fetitele in perioada sarbatorilor.
Alinus multumesc de urare! 
felicia74 spune:
stai Lavi ca povestea e mult mai serioasa. Ieri cand am vazut semnatura "Cristina' am zis ca e Negara, dar surprise -azi aflu ca era vorba de Cristinamh.
Eu de cateva luni am observat ca nu mai vrea sa scrie la subiectul nostru, povesteste de Iris in partea celalalta
, la grupul lui Andrei. Ok, am zis, pe celelalte mamici le cunoaste mai demult. Dar cand a multumit ptr felicitarile adresate cu ocazia zilei lui Iris pe mess, mi-am zis ca gata, doreste s-o rupa cu noi.
Ba chiar am intrebat-o daca nu mai vrea sa treaca pe aici, dar nu a raspuns.
Despre ce face Iris la gradi scrie "dincolo", cum au petrecut sarbatorile tot asa, aici nimic, nicio urare.
Si acum, hop, apare mailul. De ce s-a dat, habar n-am. Culmea e ca desi a fost o brambureala totala, lumea nu s-a agitat prea mult. Din lipsa de timp, probabil.
Deci as vrea sa inteleg si eu: Cristina, ce faci, te mai joci cu noi?
Mai faci parte din acest grup - asta inseamna sa fii parte activa la discutii, sa mai aflam si noi ceva despre voi, nu?
Eu nu am absolut nimic cu tine, dar ceea ce s-a intamplat ieri a fost bizar rau.
Imi pare rau, dar inteleg reactia Mariei-Alexia, pana la urma ptr ce e forumul acesta?
lavi02 spune:
Feli, eu cred ca cristinamh nu mai are timp/nervi/rebdare/chef cu/pentru/de noi, dar in schimb ii face placere sa lucreze la tablou.
Si eu la fel am crezut ca e Cristina Negara, pt ca si ea s-a implicat in adunat poze pentru albumul initiat de Maria.
Intre timp eu selectez de zor poze pt albumul cu Tunisia, sper sa va placa.
Maria nu cred ca trebuie sa o iei nicicum personal; pur si simplu in luna decembrie toata lumea e super ocupata si grabita cu cumparaturi, cadouri, serbari, samd. Acum lumea s-a mai relaxat si are timp de cautat poze.