Colectia de toamna-iarna 2005 (225)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!
Am ajuns si noi azi acasa, dupa doar 4 zile de spitalizare:e un flux continuu de nasteri incat nu mai au loc in asaloane!

pe 8 ian a venit al patrulea membru al familiei noastre: Andrei Stefan, 3650g, apgar 9 prin cezariana.suntem topiti dupa el, e tare frumos

Mai vb, sa ma acomodez intai!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Mara, felicitari! Sa fie bb Andrei Stefan sanatos, mancacios si linistit si tie refacere usoara si mult laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mara acomodare usoara.Sa fie Andrei sanatos si mancacios si neplangacios si cu surioara iubareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuuupiii...avem membru nou in gasca!

Andrei drag, sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor dragi si surioarei iubite!

NU am timp nici sa respir. Pe net nu mai intru decat sa verific mailul. La examene a fost ok pana acum, astept notele of course, ca sa vad cat de bine.

Cand m-oi reabilita nitel cu timpul o sa pun si pozele de la Rev si o sa ma uit la cele puse de voi.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mara felicitari, sa va bucure si sa va aduca numai fericire.

Miri ce face David cu pipi? progrese ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mara felicitari, sa va traiasca, sa creasca mare sanatos si fericit!

Multumesc tuturor de aprecieri privind pozele, Joy, am sa pun si cu fetitele , abia acum am primit poze de la serbarea Silviei ca noi uitasem aparatul.

Maria eu votez cu un curs de o limba straina. Si eu tare as face asa ceva dar din pacate de cand cu copiii nu mai am timp. Acum ma gandesc ca daca tot platesc bona, poate gasesc un curs care se tine seara, ca in week-end mai plecam de acasa. Bune idei in vin in timp cxe ma gandesc la pb altora
Apropo de Alinus, Mihaelutat si retetele de peste, trebuie sa incerc si eu pastravul in folie si dorada pe sare.

Ripley bafta joi la operatie! Fazele cu telefonul - cunoastem, si taica-meu mai facea asa, si unchiul meu... Daca ei la 6-s treji normal ca pana la 9 e tarziu si deja si-au trecut in revista toate preocuparile

Noki bafta in sesiune si te asteptam cu forte proaspete!

Joy bine ca nu e grav, bafta la operatie. Si bine ca s-a mai imbunatatit intrucatva comportamentul lui Vlad.
Asta trebuie sa faci, sa ii tratezi absolut egal. Contra geloziei zic.

Mihaela idee: incearca o discutie prieteneasca cu ea, cand o prinzi in toane bune, si intreab-o de ce a aruncat ceaiul in chiuveta (sau altceva ce mai face). Eu cu discutiile prietenesti ma descurc cu Silviuta mea...

catutza ma intrebai de Nati si acomodarea la gradi: ceva miraculos si paradoxal s-a intamplat dupa vacanta: inainte nu putea sa-mi numeasca niciun copil din grupa, daca o intrebam daca are prietene imi zicea de prietena ei imaginara, Adina, cu educatoarele iar nu parea sa aiba vreo relatie de niciun fel, doar ca ele raportau ca e cuminte si OK. Dupa vacanta, a inceput sa-mi povesteasca de colegele ei, le stie pe nume, educatoarea mi-a spus ca s-a prins de piciorul ei (cum face si cu mine), cealalta la fel, ceva semne de atasament; n-a mai pomenit-o pe Adina... miracolul s-a produs: s-a acomodat ea sufleteste cu gradi in timpul vacantei Ori prin discutiile cu soacra-mea, care a mai intrebat-o de gradinita,... ori ca a vazut ea ca vine si vacanta, mergem si la bunica, ramane program normal... habar n-am. Obraznicii mai face cand o iau, dar mai usurel.

Ce chestie: fiecare face fata socului cu gradinita in alt fel, Nati s-a refugiat in chestia cu prietenul imaginar, s-a izolat intr-un fel de restul. Altii au plans, urlat.. fiecare in felul lui dar tot e un soc, o schimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mara, felicitari noului membru al familiei, andrei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

A, da, desigur ca existam. Nu mai are importanta cum, da' ne traim traiu' si ne mancam malaiu'. Io-s daca nu lunga , macar lata dupa fiecare zi de serviciu ca ma epuizeaza la maxim. Ceva succese repurtate ar fi ca incepind sa particip la conferinte de presa ma (re)intalnesc cu noii vechi politicieni care mai pupa si ei o prospatura iar io niscai barbati mai mult sau mai putin labartzatzi. Impresia (lor) generala ar fi ca sunt la fel de frumoasa si tot silueta. Asa ca, fie si numa' de-asta merita sa merg pe teren. Desigur au inceput si susotelile pe la colturi, asta in cazul in care incetasera. No cat ii de interesanta chestia...ca tot nu se stie cu cine-am facut pruncu'...si inca se mai intreba lumea daca o fi posibil sa faci copii fara sa detii barbat la casa. Ma ...ceva in chestia cu care vocalizeaza, ca m-am saturat. Maine am primul examen. Deci mai si invat. Tot de maine incepe T cresa insa cred ca ii prelungesc vacanta date fiind cazurile mult prea multe de infectii respiratorii.

Delia ii doresc Anei dezamigdalizare (sper sa fi inteles bine) definitiva cu sanatate.
Joy lui Vlad, la fel, sanatate si polipi exterminati!
Cata, Mihaela stati linistite. Adica asa zic io in nefericirea si naivitatea mea, ca o sa le treaca fetelor. Nu de alta da sper acelasi lucru pentru copilu' propriu care, desi de-abia "sonorizeaza", zice intr-una cand se enerveaza "dac,dac,dac" (ceva gen lua-te-ar dracu, mama dracului, sa dea dracu', nu stiu exact ca eu nu folosesc). Si plezneste si tranteste si arunca ...

Prea mult n-am citit din prezentul scutec ca zau n-am avut timp.Dar mi-e dor de voi, de noi...

Mara iti doresc fericire si bucurii multe in noua postura de mamica a doi copii. Bun venit pe lume lui Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bine ai venit pe lume si in gasca noastra bb. Andrei Stefan! Sa fii sanatos si sa cresti mare si voinic. Mara, Flavi si tati, felicitari!

Apropos, cum a reactionat Flavi? Ca eu n-o s-o uit veci pe Anuka proaspat trezita si nedumerita langa patul Irisucai. Cum a prins- de mana cu teama prima oara, tremurand de emotii. Luni de zile cand se apropia de Iris remura toata, ce mult se iubesc acum.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mara, felicitari pentru bb Andrei!!!

Fetelor, nu credeti ca e timpul sa primeasca si Mihaela80 parola la contul comun? Nu de alta, da' asa va avea si ea ocazia sa ne vada pe noi, nu doar noi pe ea

Mergi la inceput