Aspirante cu vechime "medie" (19)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
Offfff.......vreau...si in acelasi timp imi este frica....
Dorul de Darius ma omoara, dar fara un copil nu voi mai putea sa traiesc...
In noaptea de revelion, am varsat pe mine foarte muta cafea, in repetate randuri...mi-a zis cineva de acolo ca ori o sa fiu nasa, ori o sa fac copil...dar eu sper sa fac GEMENI!!! ![]()
Sper sa se intample minunea si la noi!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
monica_dicut spune:
Nu voi spune inca la serviciu. Ma gandeam sa spun pe la 12 sapt asta daca nu voi avea greturi si va batea la ochi...
camy, sigur va fi bine si la tine, sunt sigura de asta. Doamne Doamne si ingerasii nostri ne iubesc iar eu sunt cel mai bun exemplu, da?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
4 + Doamne ajuta 
Arianna_M spune:
Neatza...
Moni ...te-am visat....nascusei o fetitza ....o fetitza blonda cu parul cret.....doamne era asa frumoasa....

deci....cred k e fetita...visele nu mint...![]()
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
monica_dicut spune:
... si eu am feeling ca va fi baiat ![]()
Si apropos de vise, ma suna cumnatamea ieri si-mi zice ca m-a visat dar nu-si aduce aminte cum doar ca era ceva de foarte bine ca s-a trezit cu un sentiment foarte placut ... si i-am spus de test... eu chiar cred in vise si premonitii mai ales dupa ceea ce mi s-a intamplat...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Visand la o minune 
4 + Doamne ajuta 
vias spune:
Cred ca sexul nu conteaza....mai ales in urma experientelor neplacute (ma gandeam la mine si la Moni)
....sanatos sa fie bebe, in rest....toate se fac!!!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
Cocolyso spune:
Ancuta, sambata trebuie sa vina, dar poate vine mai devreme, azi maine, macar sa scap de stres.
BB nu indraznesc sa cred pentru ca nu am nimic care sa prevesteasca.
Poate avem test pozitiv de la tine, Doamne ajuta!
Camy imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, insa sunt sigura ca totul va fi bine in curand.
fetele!
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
ancadragoman spune:
Moni daca simti ca e baiat at asa e 
Cocoleana nu cred ca raman eu din prima luna de incercari 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Arianna_M spune:
Bineanteles k nu conteaza sexul.......dar sunt sigura k fiecare dintre noi isi doreste baiat sau fata........acum k vine baiat sau fata nu are imp.oricum este cel mai minunat lucru care se poate intampla in viata unui om......
abia astept sa simit si eu asta....
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
monica_dicut spune:
dana, asa este, prima data chiar am vrut fata. Acum iti spun sincer si fara a fi ipocrita ca virgula chiar nu imi pasa ce va fi, poate inclin putin spre baiat
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
vias spune:
imi aduc aminte cand am fost insarcinata...am simtit ca este fata...pana in luna a 9a si medicul meu a vazut ca este fata...la ultimul contril vede ca am baiat....pe masa de operatie nu stiam ce voi naste...aveam dubii...acum sa aflu de la sot ca el a crezut mereu ca vom avea gemeni (fata si baiat)...asta si pt ca eu am avut o burta foarte mare...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune