Aspirante optimiste>20 (383)
Raspunsuri - Pagina 4
anidaz spune:
Blahblah aceste produse fixeaza o posibila sarcina ,unor femei chiar le sunt prescrise de catre medic.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
Bazar pentru Andrei
O noua incercare
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
anidaz spune:
Rallu ,asteptam vesti buuuune,bune maine.pup,
Bazar pentru Andrei
O noua incercare
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
anidaz spune:
Fetelor am cam lipsit fiindca m-a lovit manioforumistica si-mi facui un forum personal.Din respect pentru DC nu pot si nu vreau sa-mi fac reclama ,dar cred ca nu voi mai putea activa aici.
In momentul in care va fi gata va voi invita sa vedeti ce-a iesit ,dar deocamdata mai lucrez la el.Bineinteles ca sper sa ne intalnim si acolo,

Bazar pentru Andrei
O noua incercare
happymum spune:
rallu, ce faci?
cum te mai simti? ne dai emotii.
te
. DD cu tine.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
felicitari anidaz, sa ai succes.
asteptam invitatiile.
viitoare
, te
DD
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
bea ma bucur k te-ai mai linistit.
sper sa se lase cu impacare duioasa in seara asta.
si eu ma gandesc la ce o fi. acum sotul e mai liber la serviciu dar din primavara, incepe nebuneala. exact cand o sa am liber la BB, el o sa fie mai mult plecat sau obosit cand e acasa. dar sa speram ca va fi bine. oricum nu-s eu omu' sa las asa usor lucrurile. daca eu vreau, pai at asa tre sa fie.
noapte buna si sa vina zile mai bune. 
viitoare
, te
DD
cand sa vie...
? repede sa vie...
uta_ciun spune:
sunt asa de suparata....e ziua 1 iar....nu-mi vine sa cred....ma duc sa citesc din urma si revin
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
mihaelacg spune:
lalala
asa-i , ce emotii aveam la inceput, dar sa ma vezi acum
mi-e tare frica.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze de la craciun
mitzica
29+
sau 
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uta_ciun sunt asa de suparata....e ziua 1 iar....nu-mi vine sa cred....ma duc sa citesc din urma si revin www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/ |
imi pare rau draga mea. poate luna viitoare.
uite,

sa treaca supi.sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
fetele,
si noapte buna.
viitoare
, te
DD
cand sa vie...
? repede sa vie...