Aspirante optimiste>20 (383)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

noapte buna la toate fetele frumoasele!

astept ziua de maine sa vad daca vin uratii!

va pup!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/Jvsap2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

noapte buna

sorinake hai cu II

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
www.weddingcountdown.com/ticker/kzemg47.png" target="_blank"> nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

oricum, cu monitorizarile e cel mai usor! . astea-s bune pentru lenesi ca mine!!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/Jvsap2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

draga mea imi monitorizarea nu este pt lenesi. Doar gandindu-ma ca trebuie sa ajung la dr de cateva ori pe luna ma ia cu oboseala. eu intotdeauna am admirat fetele care au curajul sa intre in procesul acesta cu monitorizari . Sa iti iei temp. si sa iti verifici mucusul e multtt mai usor dupa parerea mea, dureaza cateva minute pe zi si nu e obositor, nu trebuie sa stai la cozi la dr. Dar fiecare cu ce ii face lui bine, important ca fiecare dintre noi sa primeasca un bebe.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Noapte buna fetelor. Eu plec maine si ma intorc vineri deci iar dispar de aici. Dar ma intorc si vad ce faceti...
Sorina iti tin pumnii....sa fie cu ochisori.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

noapte buna fetelor

sorinake te astept cu II linute

mie acum mi-e teama ca nu o sa faca monitorizarea doctorita cum trebuie ce sa fac...am si eu probleme...

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

sorina, sa dea DD sa nu vina uratii. abia asteptam si noi maine. offffffff. e atata tensiune pe tine.... te cred.

noapte buna.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

noapte buna fetelor

sorinake te astept cu II linute

mie acum mi-e teama ca nu o sa faca monitorizarea doctorita cum trebuie ce sa fac...am si eu probleme...

my somebody....
luna asta

gandeste pozitiv. sau macar incearca. eu sper sa faca treaba buna doc ta.

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lala, la mine monitorizarie au fost facute bine...ba inca si cu succes.
Chiar n-am ce sa-i reprosez, m-a chemat de cate ori a fost nevoie, peste tot pe unde o puteam gasi in momentul ala.
Ba inca daca nu reusea ea sa vina la ora la care puteam eu, vorbea cu altcineva si-mi facea.
De fapt asa s-a facut ultima monitorizare inainte de IA.

De ce ti-e frica ca tocmai la tine va gresi?
Nu mai fi pesimista pt. ca sigur vei avea finalul fericit mult dorit.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica14+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

bunarallu, ce faci? nu poti sa dormi?
ei, cum e? ai fost cumintica azi?

BB ce face? tumbe?

viitoare , te DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

ce mult scrieti...si mi-e asa ciuda ca e o diferenta de 8 ore...uite acum am terminat si eu programul, e 7 seara, dar voi dormiti

hai sa va spun experienta mea cu temperatura si teste de ovulatie si cu robitussin

luna asta am incercat sa iau robitusin (se poate si mucinex si nu neaparat sirop, chiar si pastilute, importanta e sa contina doar Guaifenesin), dar are un gust ORIBIL...n-am reusit decit 2 zile, dar spre surprinderea mea am inceput sa observ mucus....nu mi-a venit sa cred ca functioneaza asa repede si m-a mustrat constiinta ca sunt asa de slaba si nu l-am putut lua cit trebuie : adica cu 4 zile inainte de ovualtie plus inca 2 zile dupa ce se confirma ovulatia prin cresterea temperaturii

am facut teste de ovulatie...toate negative, cum pana mea?

ma mir asa pt ca in Z15 a crescut temp ( semn ca a avut loc ovulatia)...si a stat temp ridicata 12 zile....a 13-a zi a scazut (deja dadusem banii pe teste de sarcina, negative bineinteles)

cum nu vroiam sub nici o forma sa accept, imi ziceam plina de speranta, ca maine urca iar, ca a fost asa scaderea de temp din cauza implantarii....pe urma a aparut ciclul, bineinteles in mintea mea era singerarea de implantare.....

ei bine, dupa temp scazuta observata dimineata, pina seara, curgea sange in toata regula, de a trebuit sa accept si eu ca nu e implantare, ci e din nou Z1

concluzii dupa o luna plina

1. mort, copt luna viitoare ma tin de siropul ala scarbos sau imi caut pastilute mucinex

2. testele de ovulatie nu detecteaza intotdeauna cantitatea de LH, sau poate oi fi eu dereglata, asa ca schimb firma

3. luatul temp ofera informatii pretioase: DACA A AVUT LOC OVULATIA, cit de lunga a faza luteala ca si asta poate fi o problema daca e prea scurta, insemana lipsa de progesteron, semnaleaza instalarea rusilor cind incepe sa scada

4.monitorizarea, in cazul meu, desi as vrea, iese din discutie pt simplul motiv ca asigurarea mea de sanatate nu acopera nimic ce tine de fertility...iar o eco intravaginala costa 200 $....plus aici programari la doctor se fac cu o luna-doua inainte

5. am devenit mai inteleapta....ce tine de mine am facut, mai departe las in seama lui Dumnezeu....bineinteles ca am sa-mi iau iar teste si fac grafice etc, dar inteleg ca nu depinde numai de noi

am pus poza cu graficul pt luna care a trecut in album, dar inca nu e aprobata

Ca fapt divers, pt cind vom fi gravide si ne vom lupta cu greturile, am citit ca supliment de vit B6 ajuta....intre 10-25 mg de 3 ori pe zi, sau 25 mg dimineata si 50 mg seara...

va pup si va astept cu vesti bune

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput