Aspirante optimiste>20 (383)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Kitzy sunteti tare frumoase. Sunteti o familie reusita.
Eu am facut laparoscopie si intradevar a doua zi m-a externat si m-am simtit tare bine, dar depinde de organism. Eu cred ca voi mai face una. Vreau sa vb cu medicul meu sa vad ce parere are.

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

La multi ani noname si din partea mea....aici e inca 4 ianuarie, asa ca e tot ziua ta....iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta mare si la anu pe vremea asta sa ne povestesti cum a fost botezul

mi-a placut foarte mult cum ai sarbatorit , sotul si mama ta au facut echipa buna

ce fain ca ai facut listuta cu Z1, sper si eu sa mergem toate impreuna la odisee

eu sunt oleaca paranoia, asa ca am inceput sa ma gindesc dar daca e "implantation bleeding" ? desi ma cam doare, ca la ciclu, si e totusi suficient pt un tampon zilnic...sa vedem maine cum va mai fi

somn usor

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

draga mea, si la mine se lasase cu dureri ca la ciclu. si un pis de sangerare ca eu ziceam ca na, vin rusii. si nu fu... sa fie cu noroc. tin pumnii.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Kitzi ce frumoase!!
Noi 2 doctorul tau ti-a dat informatii bazate pe supozitiile lui, acele gauri negre pe care le vezi sunt foliculi, si daca vreodata nu s-au spart, se vor elimina, desi e posibil sa ai mai mult de un folicul, important e sa ai unul dominant, iar cei mici pot ajunge pana la 5 si sunt si femei care au mai multi! Cum a spus Anca, cere informatii, si nu te mai speria, fiecare femeie a trecut prin anexita, vezi daca esti vindecata, desi e ciudat ca ti-a zis ca ai avut, aia e asa dureroasa ca te trimite la spital si nu ai cum sa o treci cu vederea, schimba doctorul, asta in loc sa te trateze si sa-ti gaseasca solutii iti ghiceste-n carti!
Si nu ai nimic, nu te stresa degeaba!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

rallu, ma bucur tareeeeeeeeeeeeeeeeeee ca sunteti bine. acum trebuie sa stai linistita. si nu uita, repaos total. ai zis ca placenta s-a lipit.... ai grija, da? nu te misti din pat deloc. o sa te controlez sa fiu sigura ca asculti .
Doamne, ce ma bucur!!!!!!!!!!

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Luni m-am programat la alta eco, sa vedem cati au mai ramas si ce sunt. Si acum mai caut un medic ginecolog, sa cer si inca unuia o parere. Pana una alta, ma rog sa ovulez luna asta... daca creste temperatura maine, poimaine, e de bine! Daca nu, analize si alte analize si asteptam!

http://tt.lilypie.com/bYxbp2.png

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

doula, chiar aseara ma uitam la stiri si ma gandeam ca nu stim nimic de tine. bravo, ma bucur. esti ok, asta conteaza. succes la ce v-ati propus.

viitoare , te DD

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

andreea, La Multi Ani si tie!

fetelor, eu raportez doua zile intarziere, dar nu cred sa fie. mai mult ca sigur azi-maine vine! imi vine sa plang!!!
m-am saturat. in fiecare luna sperante, deziluzii. e crunt!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/Jvsap2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

sorina, nu plange.

viitoare , te DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu................mi-a scazut temp......................................................
oare e relevant??????????????

rallu felicitari pt bebe sa fii cuminte!!!!!!!!!!!!

moni.....ce faci???????????????? nimic nou sub soare?
si eu tre sa fac laaparo.....hai cu mine...:)

sorina fa un test.................plssssssssssssssssssssssssssss

restul fetelor

andreea ce bine ca esti bine!!!!!!!!!!!!!!
ai grija de tine!!!!!!!!!

ok????????pupici!!!!!!!!!!!!

a fost odata 36.24, apoi36.38 si acum 36.28................

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

sorinake tot nu faci test?

arash?...ce natie are?

amber? cum mai e cu simptomeala?

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Happy, o sa mai stau foarte cuminte si saptamana asta pt. ca inca am concediu.
Mi s-a spus insa ca pot sa fac plimbari scurte, care nu-s solicitante. O data la cateva zile, 10 min de mers usor, nu-mi strica.
Ma rog, eu mai am o alta problema de sanatate, mai veche, ce nu-mi permite sa stau 100% la orizontala, trebuie putin puse in miscare ligamentele.
Dar promit ca o sa fie usor, ca in convalescenta.

Daca totul e bine, lunea viitoare ma intorc la treaba...ma rog...si acolo voi micsora programul si voi incerca sa-l adaptez.
Sa de Domnul sa ajung eu cu bine pana acolo.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica14+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput