Sezatoarea canadiana (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Asadar si prin urmare....

Reshedintza principala si permanenta, Frantza.
Reshedintza provizorie din cauza mutatie de servici sot, pt. doi ani, Djibouti, Cornul Africii.
Retour definitiv, fin mission, In Fr. prevazut pt. vara 2010
Retour pt. vacantza la Paris, vara 2009.

Ktrinel, sigur trebuie sa ma pui in contact cu prietena ta Carmen!
Si noi tot spre Quebec ville tragem, desi sotul ar inclina spre Montreal. Si tot undeva mai la "tara", gen Charlesbourg vrem. Om vedea cum ne descurcam cu joburile.
Calificari am in secretariat, secretariat contabil, protectie incendiu, calificari obtinute in fr. M-am uitat la job-uri gen adjoints/es administratifs/ves , comis comptable. O data intrata in fr, ma voi duce sa fac si modulul paie de la comptabilitate, caci ne-au facut doar facturation, journal, balance, declaration tva, etats de raprochements bancaire, adica totul pt. a utiliza usor logicielele clasice de compta. Am lucrat pe un logiciel englezesc, nu mai stiu cum ii zice si pe ciel. Experienta in secretariat compta am stagiul in entreprise in fr si aici in temps partiel, renfort la serviciul comptabil de la scoala de la fii-miu.
voila-voilu!
Despre pachete...poate sunt eu mai "comoda" dar cred ca o cartela ca sa manance la cantina e solutia cea mai buna. Pt. cel mare nu-mi fac probleme, la cum mananca el, sigur nu se ingrasha nici daca mananca steak/frites zilnic.Apoi, oricum nu mananca ei tot! sunt d'acord ca numai mese echilibrate nu sunt acolo...insa la celelalte mese ma ocup sa gasesc echilibrul. Lui in Fr. ii placea la cantina cu prietenii!

Stie careva cum e cu fiscalitatea intreprinderilor. Adica cat se plateste taxe si impozite, daca se merita sa faci ceva pe cont propriu sau nu? Aici in fr. platesti taxe si impozite, plus de 50%, deci de cat sa ma spetesc pt. stat, mai bine salariat.

Felicitari pt. realizari, laureatelor!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Vazut poze de pe cont! Incantata de cunostintza! Delicioase fetitze!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

haideti capitolul nou 122!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput