colpita

colpita | Autor: oliv21

Link direct la acest mesaj

ma numesc olivia si am 21 ani. in primavara 2007 am fost diagnosticata cu colpita mixta in urma unei analize,la un alt control si alt medic am fost diagnosticata cu colpita nespecifica,in urma cu doua luni am fost iar la un control la un alt medic am fost diagnosticata cu colpita micotica.am mai citit pe internet ca rezultatele pot fi diefrite de la un laborator la altul si nu inteleg de ce, si as mai dori sa stiu care e diferenta dintre colpita mixta,nespecifica si micotica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

DIN CATE stiu colpita este o inflamatie a colului ,sper sa nu gresesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oliv21

ma numesc olivia si am 21 ani. in primavara 2007 am fost diagnosticata cu colpita mixta in urma unei analize,la un alt control si alt medic am fost diagnosticata cu colpita nespecifica,in urma cu doua luni am fost iar la un control la un alt medic am fost diagnosticata cu colpita micotica.am mai citit pe internet ca rezultatele pot fi diefrite de la un laborator la altul si nu inteleg de ce, si as mai dori sa stiu care e diferenta dintre colpita mixta,nespecifica si micotica.

colpita mixta = infectie la nivelul colului uterin + vagin cu mai multe bacterii

colpita nespecifica = de obicei e cauzata de gardnerella

colpita micotica = cauzata de candida

e ciudat ca a iesit atat de diferit...daca e gardnerella nu prea are cum sa fie candida si invers.

sanatate!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput