MAI EXISTA BALAMUC?VREAU CA SA-MI INTERNEZ BUNICA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

E cosmar, cosmar, si pt voi si pt ea :((((. Ce face batranetea si boala din om :(((. Can te gandesti ca odata demult era o fetita frumoasa cu manute pufoase si rozii, apoi femeie tanara si plina de vise,care a jucat la hora, s-a indragostit , a devenit mama....Iar acum.....:(((((((((. Poate n-ar trebui sa spun asta dar decat sa va chinuiti cu totii asa....mai bine o cheama D-zeu la ea sa o scape de chin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Claudia Fetele
Si toti cei care trecem prin aceste chinuri
e greu e foarte greu , abia pot scrie ieri am fost la mama ....nu imi pot reveni nici acum stau si ma gandesc unde este Dumnezeu in aceste momente , mama mea a plans cand am venit de la ea , simtea ca plec reactiona tot ma tragea sa nu plec ,
nu inteleg , ........
nu am reusit sa pun poze
Claudia incerca sa o internez intr-un spital sa aveti liniste e greu ,
zice medicul catre mine ca 80% din tineri sufera din diferite cauze de stres de depresii , care vor avea consecinte mai tarziu imi este teama si frica nu as vrea sa ma vada si pe mine copilul meu asa cum am vazut o eu pe mama in 14 ani
nu gasesc raspunsul DE CE???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Clau, cum mai esti? cum e bunica ta? ai aflat ceva de la Masloc?
multa putere va doresc!
sileriki, multa putere si tie!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Clau, nu stiu daca ai vazut subiectul de la "generale" despre aziluri. Spunea acolo cineva ca s-a deschis unul la Afumati. Am dat o cautare si uite ce am gasit:

CAMIN de batrani deschis recent, comuna Afumati, 10 km de Bucuresti, avem camere de 2, 3 si 4 persoane, 3 mese/ zi, vizita medicala saptamanala, analize la luna, acces la tot, acceptam vizite zilnice, 021.317.62.11/ 021.317.62.12/ 0767.446.688

Tariful e de 15 milioane pe luna.

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Clau, uite ce am mai www.roportal.ro/subcategorie/257.htm" target="_blank">gasit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Iubitele mele ,in primul rand LA MULTI ANI pt toate femeile si mamele azi de 8 Martie !
Ce sa fac?Imi este foarte greu sa ii vad pe parintii mei atat de epuizati .Despre bunica ce sa zic ,e din ce in ce mai tragic .Rupe tot .Si-a rupt alaltaseara patul ,adica salteaua si cearceaful si ii pusese maica-mea un celofan mare intre cearceaf si saltea ,tot a rupt si dupa ce nu mai avea de ce sa traga a inceput ca sa-si traga cu pumnii in cap si sa urle si sa bata cu pumnii in usa .
Am incercat sa o bag intr-un azil privat .Nu sunt locuri si este exact ca la stat cu liste de asteptari .Cl ce sa zic ,am vazut si de la generale ,chiar am postat si acolo iar in azilurile de batrani nu se primesc bolnavi de alzheimer mai ales in faza asta ,in azilurile de batrani se ingrijesc batranii sa nu fie singuri acasa ,ii pune la diferite activitati ,socializari ,jocuri ,etc ci nicidecum nu primesc asa ceva ca sa ii deranjeze pe ceilalti .Ea nu face nimic .Nu mai stie sa faca nimic ,nici sa vorbeasca nu mai stie ,ea decat plange si urla si are vedenii tot timpul .Nu mai recunoaste pe nimeni .E a rupe tot ,trage de tot ,isi rupe hainele de pe ea .Din pacate pana acum am primit numai refuzuri .
Taica-miu a terminat dosarul dar ce sa faca cu el daca nu o primeste nicaieri?
Da din pacate la cei care au grija de astfel de bolnavi nu se gandeste nimeni .Parintii mei nu iau nimic pt a le fi si lor bine .

Sileriki
Pt toate mamele si femeile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Claudia si eu te pup si iti urez La Multi Ani acum de ziua Femeii tie si tuturor femeilor
http://www.umanitar.org/scopul-asociatiei.html
http://www.romedic.ro/servicii_medicale/Psihiatrie_adulti/
http://www.orhideea.com/index.html
http://www.azilalzheimer.ro/

http://www.sfantaelena.ro/index.html

http://www.caminbatrani.ro/index.php
sper ca te ajuta la cate ceva bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Clau,bunica mea s-a stins la 89 de ani.Aceeasi boala,acelasi comportament.S-a stins din viata pentru ca ea nu a mai suportat.A refuzat mincarea(ultima jumatate de an).Noi nici nu am pus problema(tata,era mama lui) de a o interna undeva.El s-a ocupat de medici,mama de ingrijirea ei (cumplit).

Am avut traume mari.Dar totul s-a uitat in timp.Ii cinstim memoria asa cum se cuvine.In fond ea a dat viata tatalui meu.

Poate nu este ceea ce voiai sa auzi.Si eu am ramas cu mici sechele.Mama care o ingrija ca pe un prunc era cea care voia sa...o otraveasca.Baile trebuiau spalate zilnic,mai ales faianta desi avea suluri intregi de hirtie igienica.Mirosul era infernal cind intrai in casa. Hainele,ferfenita.I se parea permanent ca e furata.Pe mine si pe mama ne vorbea urit la cei veniti in vizita- rude (cele care o gonisera de fapt).Dar...a fost un om.Atins de o boala.Poate nu trebuia sa stea la noi,era o femeie care a trait la tara.Dar copiii ei nu au vrut sa o gazduiasca.In concluzie ce puteam face?Cind a plecat de la matusa mea pe un drum de tara si a gasit-o cineva.

Sa aveti putere si rabdare .

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Anyella , foarte frumos ai vorbit de bunica ta.

Multi uitam ca datorita lor, batranilor din ziua de azi existam noi si datorita noua vor exista si generatiile viitoare.Este un cerc inchis. Nu putem exclude pe cineva din familie doar pentru ca este batran si bolnav, nu-l putem trimite undeva printre straini doar pt ca noi nu-l mai vrem, pt ca noua nu ne mai este de nici un folos. Candva , acesti batrani ne-au crescut pe noi, au fost baza noastra de sprijin.Au fost buni cand au fost tineri si in putere. Asa suntem si noi acum, dar.... nu se stie cum vom ajunge. Batranetea nu este frumoasa, dar este o etapa a vietii, nu putem sarii peste ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Clau2toma,
inteleg ca nu gasesti loc sa o internezi pe bunica ta, dar nu inteleg cum de nu este sub medicatie. Eu inca nu am vazut pe cineva aici sa se manifeste cum spui tu, e nedrept si inuman sa-i lasi asa. Exista medicamente care ii pot oferi bunicii tale putina decenta si parintilor tai liniste. De ce nu o puneti pe medicatie?

Mergi la inceput