Plasturi Detoxifiere

Servus,
A folosi cineva plasturi de detoxifiere?
Am gasit, pe net, 2 "marci"Bioheel si Acupeds.
Are cineva idee? Indicatii? A tras cineva foloase sau ponoase dupa folosirea acestor tipuri de plasturi?
Merci,
Raspunsuri

Deus spune:
Orice este "prea usor" conceput parca pt cei fara vointa este intotdeauna de calitate proasta! Crede-ma ca cel mai bun mod sa-ti detoxifici organismul este sa-ti faci un plan pe o saptamana/doua sa zicem in care sa ti o forma de post. Genul doar sucuri de fructe/legume stoarse de tine in fiecare seara/pranz sau dimineata cate 300 ml. Fara carne de porc sau grasa si fara prajeli, fara fainoase / nimic alb in alimentatie: zahar, faina, cartofi. Fara alcool si daca poti fara cafea sau cel putin sa te multumesti cu una.
Fara dulciuri dar cred ca se subantelege.
Este simplu: nu poti sa bagi pe gura porcarii si un plasture din talpa sa te curete ca si cum tu ai manca sanatos.
Sa nu uit-miscare in aer liber, 2 l de apa pe zi, sauna, etc.
Secretul este vointa si un regim sanatos te ajuta.
Incearca si o sa vezi ca se poate .Nu-ti arunca banii pe geam si eu am facut-o cu colonix si alte prostii si le-am returnat in 3 zile. Vointa doar te ajuta.
poze familia mea
quod me nutrit me destruit

ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Orice este "prea usor" conceput parca pt cei fara vointa este intotdeauna de calitate proasta! Crede-ma ca cel mai bun mod sa-ti detoxifici organismul este sa-ti faci un plan pe o saptamana/doua sa zicem in care sa ti o forma de post. Genul doar sucuri de fructe/legume stoarse de tine in fiecare seara/pranz sau dimineata cate 300 ml. Fara carne de porc sau grasa si fara prajeli, fara fainoase / nimic alb in alimentatie: zahar, faina, cartofi. Fara alcool si daca poti fara cafea sau cel putin sa te multumesti cu una. Fara dulciuri dar cred ca se subantelege. Este simplu: nu poti sa bagi pe gura porcarii si un plasture din talpa sa te curete ca si cum tu ai manca sanatos. Sa nu uit-miscare in aer liber, 2 l de apa pe zi, sauna, etc. Secretul este vointa si un regim sanatos te ajuta. Incearca si o sa vezi ca se poate .Nu-ti arunca banii pe geam si eu am facut-o cu colonix si alte prostii si le-am returnat in 3 zile. Vointa doar te ajuta. poze familia mea quod me nutrit me destruit |
Total de acord cu tot ce-ai scris!
Dar...nu intotdeauna reusim pe deplin.
Am facut excese, mai ales acum , beau f multa cafea, mananc f multe dulciuri si trec zile fara sa beau un pahar de apa....in rest nu grasimi, nu prajeli ( rar) nu zahar ...
Problema la mine pleaca din ffffffffffff multe tratamente medicamentoase ..din astea tot trag efecte secundare de 2 ani...de astea cam vreau sa scap...
Vad ca nu i-a testat nimeni...
sunt "niste plasturi in talpa"..asa ca o sa-i testez eu....
Daca totusi cineva a avut curiozitatea inaintea mea...