Puiuti de Randunici 2008! (178)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am niste nervi pe cei de la gunoi:ziua de luat gunoi la noi in cartier este JOI!cum joia trecuta a fost Cracinul-pa,gunoi,nu a venit nimeni,joia asta-Anul Nou,la fel,mie imi dau pampersii afara din containere-am unul mare si unul mic,dar degeaba ca nu mai fac fata!am luat saci mari,si am bagat toate pungile..acum mi-e groaza ce o sa fie la poarta joi,am ales ca vin si rromi,care imi intorc gunoaiele....dar ce mirosuri!bine ca e iarna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Olgu, sa faci un rezumat!
Tuchi, la mine mai sus in deal este un magazin cu lucruri de copii; cand cautam eu scaun vazusem acolo unul Cangaroo, din asta mare de pana la 36 de kg care mi s-a parut f misto si tin minte sigur ca era sub 400 ron. Vrei sa ma mai duc sa ma uit?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

si eu vreau sacaun auto!ca nu pot pleca niciunde singura cu Sam!ia sa ma uit!in germania am vazut brevi si mi-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze la fel e si la noi, mah..nu mereu, dar la fel se intampla sa-l adiorm dupa o pauza de o ora si cand il pun in pat la el, tzup, s-a trezit iar..ce ne facem..nu stiu..eu deja incep sa epuizez variantele..macar al tau trage din bibe ceai, apa..e mai usor de intarcat, dar eu?
adriuta noi ne luptam cu cana cu cioc de vreo 2 luni..din cea cu supapa nu stie sa traga, nestiind nici din bibe..dar am o canita cu cioc fara supapa de cateva zile, si din aia mai bea apa..
mihuta si adriuta sa va fie de bine intalneala, mumoase pozele! Mihuta, cum le-a placut mancarea romaneasca americancelor?..felicitam Andra mergareata!!

eu ma duc sa impachetez casa ca vine tata sa ma ia la ei,va mai scriu de acolo..pa pa

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Noi am cumparat Inglesina (scaun auto) cu 4 mil ...asta pt ca ne-a iesit in cale si pt ca am carut Inglesina de care sunt f multumita. N-avem isofix la masina si deci n-am cautat ceva special.In tot cazul mi se pare mai greu de pus copilul in asta decat in scoica, chestie de obisnuinta poate.
Sophie e si ea mucioasa???? A luat de la tine??? Acum am citit
Simonitica rabdarica si vine Mosu' Martin si face curat la gunoi Cata nesimtire nene, in orasul ala in care sunt probleme cu ursii niciun gunoi n-ar trebui sa ramana neridicat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

acum am o problema:daca Sam are 13 kg,scaunul auto Marco Polo si Brevi e pana la 18 kg....sa IAU????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, da, ma, am zis ca sunt chiauna ca a plans din greu azi-noapte De la mine a luat, nici nu stiu cum as fi putut evita, dat fiind ca ii suflam in fata cand o alaptam Data viitoare ma mulg si nu ma mai apropii de ea.

Multumesc tuturor pentru sfaturile primite pentru olika mea Nu e afumata rau, sper sa o fatzuiesc la loc!

Mimo, ursul ii face curat Nicoletei, ca ea e din Racadau

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, grea intrebare, sa mor Presupun ca nu mai incape de mult in scoica. In cel tii acum in masina?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, mersi, las' ca poate trec io pe-colo, ca tre' sa vad, sa pipai...pasarele!

simo, teoretic Sam n-ar trebui sa creasca in acelasi ritm, practic Ilinca mea are 16 kile...daca vrei sa-l iei pt termen lung ar trebui sa iei unul 9-36kg!

Despre gunoi...foarte nasol, bine ca e iarna!

Eu am pus-o de un spanac si incerc sa-i trimit la plimbare pe randunoi cu Ilinca, numai ca n-am succes! cA EA VREA DOAR CU MAMI!

Mi-am amintit sa strig tare pe cineva...ROOOOXANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

179!!

Mergi la inceput