sughitul bebelusului in burtica

sughitul bebelusului in burtica | Autor: kathy_vl

Link direct la acest mesaj

as avaea si eu o intrebare:sunt insarcinata in luna a 8 a si bebelusa mea sughite foarte des,aproape zilnic de doua trei ori pe zii.este normal??doctora mea a zis ca nu este nici o problema dar pe mine ma ingrijoreaza acest lucru..va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna,
Eu cred ca este normal, si baietelul meu sughita des in burtica, chiar mai devreme decat bebelusa ta, de pe la 6 luni chiar. Dr mi-a explicat ca inghite lichid amniotic si il apuca uneori si sughitul. Acum cand mi-amintesc ma apuca rasul... era interesant ca, culmea, il apuca exact cand ma intindeam seara sa ma culc
Stii cum observasem eu ca trece? Ma aplecam cu capul mai jos decat trunchiul, stand in genunchi si in cateva secunde ii tecea. Probabil se "concentra" el mai mult pe ce se intampla cu pozitia lui de acolo, si uita sa mai sughita

Bebelusha sanatoasa iti doresc si nastere usoara!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Da,e normal.
Bebelusului meu cam tot de prin luna a sasea am inceput sa-i simt sughiturile.Cu cat crestea mai mult cu atat sughiturile deveneau mai dese.Cam pe la sfarsitul sarcinii zilnic ii simteam sughiturile de cate 4-5 ori.Cateodata era nostim,ma facea sa zambesc,dar alteori chiar imi creea un discomfort.
Nastere usoara!

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si la mine a fost la fel. il tinea si cate 15-20 min repriza de sughit.e perfect normal! si dupa ce o sa nasti o sa tot sughita bebe.....

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetita mea nu era deloc activa in burtica, si eram f ingrijorata. din fericire, sughita cu regularitate si asa stiam ca totul este bine.

chris + alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathy_vl spune:

va multumesc mult tuturor...sunteti niste dragute...mi-ati luat o mare piatra de pe inima.chiar ma ingrijoram ca sughita foarte des.pipici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si Kissyleatza mea sughita des in burtica si dr a zis ca e haloasa rau drept urmare am nascut-o cu 4.400g

Nastere usoara si multa sanatate!

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Asa fac bebeii sugita mult in burtica si mai sughita o vreme si dupa ce se nasc, moment in care apar sfaturile babesti: da-i lamaie, ii e frig imbraca-l etc. E ceva firesc. E un soi de exersare sistemului respirator care pe ei nu-i deranjeaza deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Si fetita mea tare a mai sughitat si in burtica si dupa ce am nascut-o pana pe la 6 luni.Nu e nici o problema daca sughite.Asa mi s-a explicat si mie ca inghite lichid amniotic si de asta sughite.Eu aveam impresia ca am contractii cand sughita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Si fetita mea sughita in burtica si stiu ca e ceva normal. Dar mi-e mila de saracuta ca este cand o tine 10 minute si poate si mai mult. Sper sa nu sufere din cauza asta. Stiu ca ea se pregateste pt respiratie dar pt noi adultii e f suparator cand sughitam. Sper ca pt bb nu e chiar asa rau... Saracuta...

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput