Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)
Raspunsuri - Pagina 18
elenada spune:
Blanche ce ma bucur ca ai revenit. Te pupam
Bryny sper ca macar cu optimismul meu sa va ajut daca altfel nu pot.
Sunt alatri de voi si sper ca toate sa va impliniti visul cel mare.
elena
+12 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
sunshine4ever spune:
Buna fetelor
Anka.b si eu am scris la Golden Kreuz,( de altfel eu am luat pe rind sa vad care cum imi raspunde si sa vad cum le elimin. Si desi mi-a scris ca mi-au pus un attachment nu mi-a aparut nimic. I-am raspuns sa imi trimita si acele documente. Deci pote miine iti voi raspunde mai ferm.
Elenada ma bucur sa sunteti bine. Asa trebuie sa fie pina la capat.
Liliana presimt ca va fi lozul norocos Pisix la tine la fel. Dupa atiatea cautari si eforturi, trebuei sa fie si rezultat pozitiv.
Fireyes trebuie sa credem in sansa naostra. Dar parerea mea ca oricare ar fi cauza, ar trebui sa mai sapi intre clinici si in functie de ce ti se raspunde sa schimb si clinica. E o alegere grea si poate si ca la loz. Cu DD ianinte vom reusi cu siguranta. Si cred cu tarie ca fiecare vom avea ce ne lipseste dar la momentul respectiv. Si aici o putem avea ca exeplu pe Hepilica.
Hepilica, Bq, Moniland si nu va mai enumar ca sunteti multe 

Fetelor de Arina nu mai stiti nimic?
in asteptarea unui ingeras
Beatriz spune:
Buna fetele!
In sfarsit mai scriu si eu, zilele acestea o durere de
rebela m-a facut sa nu am dispozitie pt scris, dar imi trece.
Fireyes - nu pot decat sa imi imaginez frustrarea ta, nu am trecut prin asa ceva. Sper sa nu mai treci niciodata prin asta, nici o fata sa nu mai treaca prin asta. Timpul iti va scadea durerea si vei gasi o clinica ce iti va aduce succesul. Dupa cum am vazut de la fete, exista clinici de elita si ele pot transforma speranta celor cu probleme complexe in reusita.
Kitta - cum scad acesti anticorpi antispermatici?
LucaLuca - eu tot prin mai cred ca fac FIV (pe 24 martie am prima consultatie). Deci cu optimism inainte!
Elenada - mare veselie la tine in burtica!
Pisix - ai rabdarica sa iti raspunda D. "Platou", daca nu iti scrie in 4-5 zile, sa-i mai trimiti mesajul odata.
Eu am fost intre timp la clinica noua, in an nou. Pt. ca am in intentie sa lupt pe 2 fronturi:
- o ultima IA (nr.3) inainte de FIV (loco)
- pregatirea pt FIV (in AT)- ieri mi-a recoltat pt. analize de secretii; astept sa vina ziua potrivita pt recoltare sange.
Pe baza analizelor mele vechi (1 an si 4 luni), Dna doctor mi-a zis ceea ce stiam demult - ca sunt aparent sanatoasa. Adaug si eu, intr-adevar, in oglinda asa se vede.
Mi-a placut Dna doctor, dar ca si fosta Dna doctor (de la clinica la care am mers anul trecut) a zis sa nu fac histeroscopie. Pe amandoua le-am rugat sa imi faca, amandoua m-au refuzat pe motivul ca - HSG imi e f buna si nu are sens. Dar eu cum sunt berbec, tin neaparat sa o fac, voi suna la Medlife sa o fac acolo.
Va doresc multa sanatate - Fetelor cu burtici si multa bafta - Fetelor cu viitoare burtici!

luck spune:
Pisix
mare dreptate ai draga mea !!!
fireyes 
am inteles acum !!!
alina 37
super rezultat !!!!
Ceva asemanator am primit si eu la Szeged dar cred ca menopurul a fost parca in doza un pic mai mare ca si gonalul .Oricum rezultatul tau este mult mai bun decat al meu si stii de ce cred eu ?Pentru ca mie nu mi-a dat anticonceptionale inainte cu o luna , nu stiu de ce dar cred ca asta este la mine.In Romania am facut 1 luna AC si un tratament asemanator dar in doze mai mari si am obtinut 11 foliculi (6 ovocite , 2 mature) iar in Ungaria am obtinut doar 2 foliculi (2 ovocite , 1 transferat).
Eu iau acum pentru revigorarea ovarelor si sper eu sa obtin si o calitate mai buna a ovocitelor vitex fruit , omega 3 de la doppel hertz cu acid folic si B-uri,vitamina E forte.
Multa bafta!!Pe cand urmatoarea incercare?Tot in Budapesta?
pisix spune:
Blanche –sa fie intr-un ceas bun mutarea si …sa populezi casuta cu bebelusi cat mai curand. Tu ce planuri mai ai ?
Magduta – chiar ca nu am mai auzit de Arina … probabil ca isi linge ranile dar sper sa revina cat mai curand la cautari
Beatriz – nici nu stii de unde sare norocul si ramai gravi cu inseminare …
Luck – vitex ajuta si la calitatea ovocitelor ? Cam aceeasi formula am avut-o si eu la ultimul FIV. + ceai de cretisoara si aspenter pt endometru
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
KITTA spune:
Pisixaspenter sau Trombo Ass se da celor care fumeaza si mai nou , aflai in cazul meu pentru ac. cardiolipinici.
Beatriznu stiu daca ac. antispermatici scad, dar eu oricum ii mai repetai o data si o sa fac o medie aritmetica
Problema e ca mai astept niste analize care toate dureaza cam 2 -3 saptamani si eu simt ca imbatranesc. Dupa ce ma voi aduna cu toate analizele o sa le scriu celor din Viena sa vedem ce imi raspund. Eu una daca voi reusi vreodata cred ca revolutionez medicina, caci la fiecare FIV esuat mai adaug ceva analize si la astea mai descopar cate ceva naspa.
Fireyesdupa cum ti-am scris si la celalat capitol, nu te dispera, tu nu ai voie! Ai timp si daca mai ai si ceva economii puse deoparte, pe undeva prin europa asta s-o putea face ceva si pentru tine! Cauta tot la capitolul asta mai in urma, a scris o tipa daniela_bpovestea ei cu reusita si tratamentele pe care i le-au dat la o clinica din Innsbruck. Mie mi s-a parut f. interesanta schema ei - ultima cea reusita, si chiar am bagat-o la informatiile mele utile. Dupa cum spuneau fetele, mai exista si schema cu o stimulare f. usoara cu clomifen. Deci, sunt n variante. Tu deocamdata ai avut doar 2. Sa vezi cum e (cum a fost in cazul emu) cand de 3 ori la rand la MNL mi-au dat unica si aceeasi schema pe care o stiu ei inhibare lunga ianinte si Menogon cat cuprinde, doar asta variau si de fiecare data cica nu aveam sufiecienti foliculi si ma opreau din tratament. Doamne cand ma gandesc in stari de dprimare eram atunci, nici nu stiu cum mi-am revenit. Si eu cred ca da si ce daca sunt sanse mici si suntem niste cazuri grele, tocmai asta e o mare reusita pentru medici sa rezolve astfel de cazuri. Intr-adevar aici trebuie sa ne mai ajute si DD.
M-am intins numai ca s ate incurajez, asa cum ma incuraja si pe mine Elenadaca doar nu am mers pana aici si sa ma opresc ca stim noi cine la mal....
Eu, dupa ce adun toata informatia in materie de analize voi scrie si celor de la Insbruck si s-ar putea sa imbin o vizita de afaceri prin zna cu o prima consultatie. Apoi, mai avem o invitatie in Belgia la niste colaboratori - prieteni vechi care imi stiu problema, deci putem baga si pe acolo un nas. Asa ca "Belgiencelor" va astept cu vestile de la prima vizita! Si daca ma defectez si mai rau la cap, mai am o vizita si la Barcelona candva tot pana in iunie si poate ma abat si pe acolo pe la vreo clinica, dar mie frica ca aia trec direct la ovo donate ca doar au frate donatori in Spania de detoate!
Referitor la ovo donate, ca ma luai de KoraPopcu ale ei recomandari (inca imi mentin parerea - este o decizie mult prea personala si asa ceva nu se face) la subiectul FIV, EU UNA voi incerca atata timp cat mai am CM (si bani
) cu a mea rezerva poor ca pana la 67 de ani ca baba Iliasca mai am tot timpul sa incerc cu ovo donate (sa nu imi spuna mie cineva ca baba Iliasca a reusit cu ovocitele ei - poate si le-o fi criogenat la tinerete ![]()
Beatrizvreau si eu histroscopie la Medlife mai mult pentru cap :-) Sa imi spui si mie cum ai reusit sa te programezi.
pisix spune:
da Kitta stiu dar erau singurele solutii de care stiam pt endometru si le-am aplicat ![]()
Si prietenii tai din Belgia ce spun de clinicile de acolo ?
lilianaFi spune:
Pisix rabdare iubita....in citeva zile vei avea raspunsul mult dorit...eu credeam ca chiar nu-mi mai raspund ca alte clinici si cind ma asteptam mai putin am primit e-mailul si am primit si data primei vizite...hai te pup si sa auzim numai vesti bune 
Blanche
..chiar ma intrebam ce mai faci,ce planuri ai in viitor...ce explicatii ti-au dat de la clinica...etc
Magduta10 tu ce planuri mai ai?...pina la urma pt ce clinica te pregatesti sa mergi?Numai bine iubita!
tuturor!

pisix spune:
liliana - rabdarea e punctul meu slab ... iar am intrat in transa aia de nu mai stiu altceva decat FIV, numai la asta ma gandesc
magduta e in aceeasi stare in care am fost si noi atatea luni - nu stie ce sa aleaga ![]()
Buna dimineata fetelor ! 
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
Beatriz spune:
Buna dimineata!
Pisix - eu astept norocul sa sara din toate partile, ceea ce doresc si tuturor fetelor! Eu cred ca azi sau maine iti scrie D. Platou. Ziceai ca ai intrat in transa. Eu sunt la fel, dar la prima de asa amploare, ca inainte cu naturiste,apoi cu stimulare si apoi cu IA eram mai credula; de aia se mai lasa si cu dureri de cap; ma simt de parca as avea un nou servici - "angajata FIV" (foarte motivant, lucrez cu toata daruirea)
Kitta - eu am sunat azi la Medlife si mi-am facut programare la consultatie pe 29 ian, la D. Albu. Mai era loc si pe 27 ian. Sper sa nu ma refuze si dumnealui, sa imi spuna ca nu am nevoie de histeroscopie. Suna si tu! Poate ne rezolva si la cap ![]()
O zi buna doresc tuturor!