LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)
Raspunsuri - Pagina 20
silvi_2005 spune:
Hy si de la noi, e un frig mai noi....ca am hibernat tot we asta.
Bumbita
sa folositi cu placere covorasele, sa ne pui si nou poze cu ele. Tv de care zici tu am vazut si eu aici dar sincer nu as lua, ca in afara de faptul ca sunt simpatice, ecranul mi se pare super mic
mai bine un lcd de 51 de cm pe care il poti pune si sus pe perete si e ok ca nici nu emite radiatii, nici nu inmagazineaza tensiune mare ca si televizoarele normale. Alain la asa ceva se uita la tv dar in dormitorul nostru ca in camera lui nici nu sta f mult si nici nu vreau as ii pun tv ca si-ar face obicei sa stea numai cu capul in el si nu vreau asta. Dar repet e parerea mea, nu stiu ce au astia mici in cap, eu l-am intrebat pe Alain o data daca ii place tv cu Winnie dar a zic ca nu ![]()
Maraki spor la treaba! Pupici lui Angelo, vrea la Wc acum ? noi avem probleme mari ac lui Alain ii e leen cred sa mearga, daca nu il duc eu...![]()
Bianca spor la treaba si la invatat ! Si eu am facut in we o cioba de fasole boabe cu ciolan
si mi-am inaugurat oala sub presiune...asata asa ca ma lamentez de cate kg am
dar sincer a fost asa de buna, ca am mancat o portie buna la pranz si nu mi-a mai trebuit alta mancare .
Giova super bine ca ai gasit mai largi la Mango eu anul trecut am gasit numai niste chestii super stramte si am inca o pereche de pantaloni de catifea si o bluza groasa care nu le-am imbracat never ca nu am slabit cat am crezut eu iarna trecuta
. Am vazut pe net ca au lucruri dragute anul asta dar mi se par scumpe rau pe site, 40 de euro o bluza care nu imi zice nimic cica redusa 50% 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
anasol spune:
buna,
-vad ca ela moda ciorba de fasole, si io am facuta de sambata, lasa silvi ca ciorbele si supele nu ingrasa asa tare......
ianis imi face nervii varza-e super nervos ii dau dintii, in 2 sapt i-au dat doi, acu vad ca il chinuie al 3 lea, tare ciudat i-au mai dat : intai incisivul central de jos,apoi incisivul lateral tot de jo si acu vad ca il chinui al2 lea central tot de jos..........e jale cu el.....e terminat supernervos, iar noptile mi le face albe, 2 nopti dorm io, una il duc la socramea ca sa mai odihnesc....
-pe dav nu l-am dus la gradi de cand a inceput anul, il mai tin acasa pana se mai incalzeste....am vb cu educatoarea a zis ca nu-i probl, sunt copii putini....azi s-a dus la baie, cred ca s-a tinut prea mult ca pana si-a dat jos chilotii a facut pe el, era tare suparat, era pe jos in baie numai pipi...
, l-am certat sa nu se mai tina asa mult.....
bumbi-parca tu ma intrbai ce cura tin-am mai scri, una de 90 de zile...disociata....mai am o luna......![]()
Giova spune:

am aparut si eu intr-un final. Chiar azi mi-am gasit de dus declaratiile la asigurari, sa platesc anumite facturi...ninge...e zapada pe strazi. Slava domnului ca am cauciucuri de iarna si am condus incet.
Mi-am reluat si eu act. de dim: dus copil la gradi, ce bine e ca mi-am reintrat in normal. sa dea DD sa-mi fie tot asa. sar peste faza ca am
in Kaufland...noroc ca am luat o punga de la legume-fructe.
a crescut foarte mult euro....sunt curioasa cat vine factura de la masina....va fii o mica mare diferenta
. Bine ca nu avem si alte rate.
Bumbi sa va fie de bine cumparaturile. Eu i-am luat mocheta si pana mai creste, sau ne mutam aia ramane. el se joaca mult cu masinutele si peste covoare groazse nu poate merge cu ele.
Maraki eu am luat haine de la mango din outlet, de la 5 la 12 euro. mai mult nu am dat pe ele. Mi-am gasit niste rochii misto, din ceva elastan, sintetic dintr-ala, dar in care va incapea super burta pe la primvara/vara. la SCS la mango nu am intrat sa vad preturile.
Silvia pai eu si anul trecut am luat haine misto de la mango, anul asta am intrat chiar cand se deschidea magazinul...erau atatia pantaloni din stofa misto....marimea mea, dar nu puteam incheia fermoarul de burtica
. nu i-am luat pt. la toamna, caci nu se stie ce dimensiuni voi avea atunci.
Bianca tortul a fost frumos intr-adevar, mai fain decat cel de la gradi, aceeasi cofetarie l-a facut. a fost cu frisca si fructe, diplomat, da.
bafta azi la examen, si spor la invatat pana atunci.
Ancutza bine ca v-ati distrat la party. imediat deschid cap. nou si te pun in lista. asteptam pozele.
Anasol felicitari pt. dintisorii piticului.
Nu stiu daca era P. rangers pista aia, stiu ca scrie pe ea Carrera. Chiar vazusem in Toys in Viena alte masinute pt. pista asta, dar uite ca nu am luat, ca fraiera.
Canda bine ai zis cu bilele. sunt tot prin casa, le scoate din cutie, le baga in cort si pe urma in mijlocul livingului.
daca ati vedea cum arata, ati lua-o la fuga.
_
Gio
12+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Giova vad cum trece timpul dupa saptamanile tale de sarcina
deja ai ajuns la 12
.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
12sapt. si 4zile
. trece timpul...of...of...
Terminat cumparaturile si luat copil de la gradi. Zapada nu mai e, a nins putin.
As fi vrut sa merg la inmormantare la mama Anei, dar a fost la Vinga si tocmai la ora 15. D-zeu sa o ierte si s-o odihneasca
. iar Anei multa putere sa poata sa treaca peste incercarea asta grea.
_
Gio
12+ si Marco(06.01.2006)
poze

PARTY