LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Bumbi cum se numeste filmul? Este film sau documentar?Filmul l.am vazut, este cu pompierii care au fost la WTC, documentarul daca ai ocazia sa il vezi, ar fi super! Zeitgeist se numeste Daca vezi documentarul asta te lamuresti in multe privinte, eu chiar cred ca e adevarat ce se spune in el.
Silvi ms pt info in legatura cu peritolul Avem medicul de familie dar nu stiu daca imi da reteta pt asta Ieri s-a dus Giorgos la pediatra si a luat inca un ferossanol, trebuie administrat timp de 8 sapt de la inceputul tratamentului.
Noi am stat acasa azi...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi...ce cosmetizare de culoare ti-ai facut... parca esti Maraki .. Mai nou stau si ma uit la nume sa nu va confund .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

maraki nu a fost un documentar, a fost un film artistic. am auzt si eu de zetgeist...si cred ca o sa-l descarcam in acest wnd sa-l vedem...tot suntem singuri. am auzit ca acolo sunt elucidate/interpretate multe realitati - atentatele, uniunea europena, cine sunt marii bogatasi din america etc
merci de pont!

bianca...asta e noua fata pebtru 2009!!!! mi-am propus sa fiu sclipitoare!!!

va pup si eu! noapte buna!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ilinca ioana, fetita frumoasa si desteapta!!!
irinel sa va traiasca comoara si numai de bucurii sa aveti parte de pe urma ei!!!

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

gasca!!!
am revenit si noi ieri seara, dar nu am apuca sa intru. am fost rupta de oboseala, de simtit m-am simtit super bine, daca nu oboseam repede nici nu ziceai ca sunt.
Am 2 herpezuri urate la gura, asa ca voi fii tare frumoasa azi la party-ul lui marco. Tot asta bai sa fie....macar sa iasa petrecerea bine.

am cumparat o groaza de haine pt. pitic, eu m-am profilat pe haine mai largute, gen promod, sau Mango. hainele pt. gravide m-au inspaimantat de-a dreptul...urate si mariiiii.
La United colors of benetton erau superbe, dar si preturile pe masura.
Nici la Parndorf nu am gasit mare lucru, traiasca mango si cam atat. Mi-am luat un trening Adidas, clau ceva tricouri, o geaca si cam asta a fost. Anul trecut erau preturile mai mici si multe haine la reduceri. Nici la Geox nu am gasit nimic fain, nici adidasi pt. pitic.
Macar i-am luat de la C&A si H&M bluza cu BtB, curea tot cu el, chiloti cu Cars, sosete cu spiderman si cam atat.
la H&M erau reduceri faine, multe haine la 3-5-9 euro, la copii am gasit o groaza, mie nimic, Clau si-a gasit, dar nu erau la reduceri.... si la cat a urcat euro acum....nu mai renteaza sa cumperi de dincolo.
A fost fain ca am stat aproape 2 zile fara pitic, ne-am plimbat pe mariahilfer str. in Viena, ca 2 indragostiti....

Piticul a fost ok, a marait dim. cand nu ne-a vazut, dar pe urma a inteles ca am plecat sa-i luam casa lui BtB si a fost cuminte.
I-am luat ceva masinute/utilaje de-a lui BtB ce nu am gasit la noi, dar i le dam pe rand......

ma pun sa citesc ce ati mai scris si revin......

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova bine ca ati ajuns cu bine acasa chiar am auzit si eu ca in Romaniaa ajuns euro la 4,2 nu imi vine sa cred ce a crescut. La C&A chiar au avut o colectie f frumoasa de pitici anul asta si noi de ei am fost cei mai incantati, la H&M m-am uitat pe site si nu prea mi-a placut ce am vazut si nu am mai mers ca e la 80 de km magazinul de aici. Sa purtati sanatosi hainutele, cred ca Marcolino a fost f incantat. Pe mine una chiar m-a dezamagit Parndorful,nu ma mai prinde pe acolo, in afara de faptul ca e f frumos amenajat si gasesti toate firmele, la preturi mi se par f mari chiar si fata de Franta care e scumpa. Pentru herpes vezi ca este la farmacie ceva plasture transparent cu o solutie imbibata in el, eventual la Sensi Blue sa intrebi si e f fain ca la o nevoie mare, poti sa aplici ruj sau gloss peste si nu se vede, plus ca il trateaza f bine. In rest e ceva crema Zovirax ii zice dar aia actioneaza cel mai repede cand o aplici in prima zi cand simti ca iti apare.
Bumbita esti draguta, eu in visele mele tot sper ca o sa slabesc . Cred ca ti-e un dor de spiridusi...lasa ca trece si perioada asta .
Maraki asta ziceam si eu cunoscand stilul de aici ca nu prea poti sa ii spui as iti scrie ceva dar daca ii explici ce rau sta cu apetitul poate iti scrie ceva vitamine, eu cred ca dupa ele mananca Alain asa bine si il vad si la fata cu alta culoare.
Un we frumos tuturor aici e un frig.....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna!

Multumim pentru urari si va uram si voua tot ce este mai bun pentru puii vostri minunati care implinesc lunile astea 3 anisori.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

am zis ca revin, nu am facut-o...am zis ca citesc ce s-a scris, nu am apucat.

Ne-am intors si noi de la party. per ansamblu a fost ok, au fost si minusuri, dar per ansamblu totul a decurs bine. sper ca s-au simtit bine si mamicile si piticii.
Marco a primit o groaza de cadouri frumoase...cand s-a vazut cu atatea pungi a zis ca el vrea sa plece acasa, nu mai vroia acolo. cu chiu cu vai l-am facut sa se intoarca la copii si fara jucariile primite caci a inceput sa se si bata cu Mihnea pe ele.

Silvia, plasturi mi-am pus, dar nu sunt de nicio treaba. Zovirazul e interzis in sarcina....asta e... trec ele, important e ca nu au mai iesit altele.
Sincer mie mai mult mi-a placut colectia de la H&M, eu nu ma dau in vant dupa hainutele cu desene, imi plac cele mai ca si pt. adulti, doar ca in miniatura.
A fost musai sa-i cumpar cu desene, caci astea il incanta pe el....dar i-am luat si in dungi, sau cu romburi, sau cu carouri....si nu vrea sa se imbrace cu ele. sa vedem cum il prostesc....
Anabordea multumim de urari. ce mai faceti voi?

poze sper sa reusesc sa pun maine, dar pana imi trimit si restul, mai dureaza.
si o seara placuta sa aveti.

_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Neatza!!!
Am avut timp sa pun si eu pozele, Clau a iesit cu marco....nu prea avea chef piticul, cica e prea frig afara.
poze de la petrecere gasiti aici:
http://www.dropshots.com/giova#
astea sunt de pe 2 aparate, as mai avea de strans de la cateva mamici, dar nu se stie cand intru in posesia lor.

fug sa pregatesc pranzul.
Duminica placuta sa aveti.

_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...
Eu fara chef de scris...adica ce sa va scriu cand nu am noutati? ca invat, invat, fac mancare, dorm si suflu?
Giova, aciclovir folosesc eu cand am herpes. Frumoase pozele de la chef, mortal tortul. Ma apuca cu emotii ca saptamana viitoare e si la noi nebunia si de dimineata de la 9 am un examen si dupa masa chef .
Silvi, lasa draga nu te mai complexa ca nu esti grasa deloc. Tu vorbesti? Pai daca tu esti grasa eu cum sunt? Sanatoase sa fim sa ne putem creste copiii ca bolile vin ele singure fara sa stim . Asa dupa 35-40 ani...
Bumbi intra mai des sa ne binedispui .

V-am

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput