LMA!!!Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 ( 309)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

BIANCA de mami Ancuta!!! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!!!

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Marco-La multi ani!
David-La multi ani!
Matei-La multi ani!
Daria-La multi ani!

Ce-mimai plac zilele astea pline de motive "de sarbatoare"

La noi a nins iari si...minune mare...sta si azi. e prima data cand vad o zapasa ca sta de pe o zi pe alta. despre vaicarelile vecinilor nu va mai povestesc ca noi numai intr_un ras o tinem. zici ca trecu tsunami p^rin zona nu o amarata de zapada de 5 cm. Alex i-a anuntat de cum a pus picioru la cresa ca zapada e toata a lui sa nu carecumva sa indrazneasca careva sa o mai revendice...si astazi vad ca_si pastreaza opinia

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ce de sarbatoriti azi !
LA MULTI ANI MARCOLINO!!!!!SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS STRENGAR MIC SI SIMPATIC FOC. GIOVA SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
LA MULTI ANI DAVID DE MAMI ANASOL!!!!!sANATATE MULTA SIMULTI PUPICI DE LA NOI SCUMPULE! ANASOL SA ITI TRAIASCA FECIORUL CA E O SCUMPETE DE COPIL, SANATATE MLTA SI TOT CE VA DORITI VOI!
LA MULTI ANI MATEI DE MAMICUTA TOANCA ! SANATATE SI SA CRESTI MARE SI SANATOS SA INNOTI IN PISCINA TOANCA SA VA TRAIASCA PUIUTUL FRUMUSEL FOC!
LA MULTI ANI FRUMOASEI DARIA DE MAMICA DEEA ! SA CRESTI MARE SI SANATOSA SI SA FACI TOATE MINUNATIILE CARE LE FACE MAMICA TA!
LA MULTI ANI BIANCA DE MAMICA ANCUTA SA CRESTI MARE SI SANATOASA !

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Chiar ca sunt multi sarbatoriti azi, chef mare in gasca noastra !
Ana de France si aici a nins si e un frig ca l-am dus pe Alain chiuind la gradi azi dimineata, il gadila frigul la nas si il distar faza
Bianca tare as fi mancat si eu o porte de ciorba de burta, de Rev nu am gasit sa fac sia cum numai pentru mine nua re rost. Spor la invatat. Cat costa patul ala masina cu care ai pus tu poze?
Giova pana la urma unde faceti petrecerea si cu cati invitati ? Am citit ca te-ai necajit dar nu are rost, noi de cand suntem aici il sarbatorim pe Alain numai in familie, in trei si ne distram de minune, cu coifuri, fluiere si tot tacamul. Anul trecut l-au sarbatorit ai mei ca ramasese in tara si apoi i-am mai facut asa o petrecere acasa in trei, apoi iesim undeva mereu sa vada ca e ceva deosebit.
Fetele care faceti astazi petreceri asteptam cu drag poze cu sarbatoritii
Al meu pitic a dormit aseara de la 8 pana asta dimineata la 8 a fost mort dupa prima zi de gradi si nedormit la pranz.
Fug si eu sa mai fac ceva treaba ca imediat il iau acasa.
Petrecere frumoasa sarbatoritilor de astazi !

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI MARCO!
LA MULTI ANI DARIA!
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI DAVID!
SA CRESTETI MARI SANATOSI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia pai azi il serbam la gradi cu tort si suculet. Dupa amiaza acasa cu 4 adulti, praji si papaica. sambata petrecere la un club pt. copii. vor fii 8-9 copii si parintii lor (1-2, cati vin). ma bucur ca au mai crescut nr. copiilor, sper sa nu se imbolnaveasca careva pana sambata.
Parca nu-mi venea sa fac party cu 3 copii acolo, dar deja achitasem avansul.

tot la telefon stau si nu apuc sa termin treaba.

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

La multi ani MARCO!
La multi ani DAVID!
La multi ani DARIA!
La multi ani MATEI!

Wow ce multi sarbatoriti sunt astazi. Sa le dea Dumnezeu ani multi si fericiti!
Nu am putut intra sa spun La multi ani la toti spiridusii, dar nu vreau sa ratez ocazia ... asa ca o sa ii felicit acum (chiar daca e tarziu). Mamici de sarbatoriti felicitari! Le doresc toate cele bune puiutilor Mario, Dani, Ana, Jasmine, Angelos, Anastasia, Paul, Sebi.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

am pus poze de la ziua lui david......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Marco-La multi ani!
David-La multi ani!
Matei-La multi ani!
Daria-La multi ani!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani Bianca!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput