Dezintoxicare

Imi simt organismul intoxicat dupa alimentarea asta abuziva din perioada sarbatorilor, cu toate ca nu am exagerat. Se putea si mai rau :)
Cum va dezintoxicati? Cu ceaiuri? ce metode de revenire rapida a organismului la normal aveti?
Raspunsuri

MadameBovary spune:
Eu doar incerc sa nu mai mananc asa de mult ... si, eventual, sa imi reiau regimul tinut inainte de perioada asta.
I never fake ... sarcasm

Delidana spune:
Renuntarea la mincarurile grele e metoda de dezintoxicare cea mai buna pentru mine si merge de fiecare data. Fara sarmale, mincaruri cu maioneza, cirnati si piftie. Supele sint foarte bune, cartofii natur sau piure cu carne de pui in loc de porc. Multe vegetale si fructe. Si multa apa intre mese.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

cait spune:
La mine merg f bine ceaiurile mai ales cel verde si pe urma f multe fructe si legume.
Cait
Home is where heart is...

ladyJ spune:
Fructe, legume, carne slaba(eventual) mic dejun cu cereale, branzeturi, cacao.
Sport.
Una dintre cele mai bune ´´dezintoxicari´´ a organismului este cura cu ananas. O zi cel putin mamanci doar ananas.
Il poti asocia cu orez(daca iti place) daca nu, asa cum e de rpeferat proaspat(nu in conserva) si vei apa..multa apa.

J G spune:
Gand la gand!
Nu pot sa zic ca am mancat foarte greu (gastrita sa traiasca, nici nu ma pot uita la carnati, piftie, salata cu maioneza) insa mult mai multa carne decat de obicei si dulciuri, in plus lucruri sarate, asa ca azi m-am trezit super-umflata la fata.
Asa ca azi, am facut un ceai verde si o sa am zi de fructe ca sa elimin apa in exces. De maine trec la regimul obisnuit cu fructe, paine integrala cu branzeturi si cina din legume (de-alea congelate) ori fierte ori stir-fry, uneori cu carne slaba.
Si ceaiuri, verde in timpul zilei si un ceai "cleanse" (de la Twinnings, nu stiu daca exista in Ro?) seara.
J si Carla (05.02.2006)

nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Sport. Una dintre cele mai bune ´´dezintoxicari´´ a organismului este cura cu ananas. O zi cel putin mamanci doar ananas. Il poti asocia cu orez(daca iti place) daca nu, asa cum e de rpeferat proaspat(nu in conserva) si vei apa..multa apa. |
Asta vroiam sa spun si eu, ananasul este un f bun dezinfectant al intestinului, ajuta/accelereaza digestia, f indicat in curele de detoxifiere, alaturi de apa si muuuult sport...cui ii place asa ceva

eu nu prea mi-am simtit corpul de multe ori incarcat(de altfel rar mananc carne , prajeli si alte alea) dar in alea cateva dati cand m-am simtit... intoxicata, am dat cu ceaiuri pe stomacul gol inainte de mese, si fructe.
in doua zile se simte diferenta.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

MadameBovary spune:
un off-topic mic: Mindy, dom'soara, ia ca mi-am adus aminte, pe la topicul nostru de slabit de ce n-ai mai dat? Ne-ai tradat???
I never fake ... sarcasm

Mindy spune:
MadameBovary - Cand ati inceput cu lista si trebuiau zise kilele zau ca am luat-o la fuga definitiv. Nu am mai facut nici un progres iar tonajul meu actual vreau sa ramana cenzurat o vreme ca mi-e jena de el.. dar asta e motivul principal, ca nu vedeam un progres de nici un fel si nu aveam ce sa mai scriu. Dar inca va mai citesc din umbra.

Mindy spune:
Deci chiar e bun ananasul? o sa imi iau unul la urmatoarea tura de shopping.
Deja ma simt ceva mai bine, am baut doua ceaiuri azi, si am lasat-o mai moale si cu cafeaua.
Nu mai vreau sa vad sarmale si carnati pana la anul.