Rahova sau apropiere (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Salut fetele, abia acum am ajuns si noi acasa. Cand am iesit de la mall, Dani a vrut in Carol, asa ca... am mers sa ne plimbam. A fost o zi superba din toate punctele de vedere: m-am vazut cu fetele mele dragi si copii lor frumosi, a fost soare si cald afara si am petrecut cateva ore in parc cu infantul. Astept cu interes ziua de maine.
Mirela, multi sa treaca starile de rau. Dory, si pt. voi si multa sanatate Alexutei.
Lexi, s-a facut, ai un autograf.
Andre-ea, poate ne intalnim la Prosper intr-o zi?
, sa fac niste ficatei, mi-e o foameeeee...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
Vicky,dar ati stat ceva afara
noi am ajuns acasa si cum Mihnea nu o vrut sa doarma am dormit singuraintre timp s-a facut de lucru,cic s-a jucat cu (,)cutituln'am inteles cum,dar s-a jucat....bineinteles ca s-a taiat(nu rau) si ii curgea sange ...i-am zis ca-l duc la doctor sa-l coasa si da-i cu plansu'
pe urma l-am linistit,sper sa nu mai repete
am papat ca ni se facuse foame si acum isi face curat pe birou ca arata ca dupa bombardament
cica sa-l ajut(a se citi-sa-i fac eu curat)si i-am spus ca el a facut dezastrul,el sa faca la loc cum era...
dupa facem ceva la mate

ne-a placut si noua la patinuar

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

fetelor ma bucur ca v-ati distrat,ne-a parut rau ca nu am putut veni si noi
am ajuns in schimb pe la piata si am luat urzici ca imi era pofta,am muncit la ele de nu mai poot,le-am pigulit,dar pana la urma le-am mancat pe toate
azi am stat si noi mai mult pe afara,am fost in parc,dar tot rau mi-a fost,m-au luat niste greturi de nu stiu ce sa mai fac,ma gandesc ca poate nu e in regula sau poate asa trebuie sa fie
ANDREEA mai povesteste cand ai timp de prichindei
VICKY pofta buna si ma bucur ca v-ati incarcat bateriile
VIO aoleuuu ce periculos este mihnea,sau vrea sa fie in ton cu moda cartieruluiglumesc...
LEXI mariutei
MONICA voi ati ramas afara?
va pupic pe toate ma duc sa ma intind poate mai imi trec greturile astea

MIRELA mami de andreas nazdravan si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Capitol nou aici

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Monica, vreau si eu pozeeee! O sa aduc un CD sa mi le copiezi si mie, te rog, cand ai timp.
Vio, bine ca nu s-a taiat prea rau.
Mirela, eu n-am avut greturi, asa ca nu stiu cum e sau cum tb sa fie. sa treaca.
fetele, merg sa pregatesc micul dejun.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput