Rahova sau apropiere (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua fetelor
noi abia ne-am trezit.am mancat si acum vrem sa iesim pe afara,ne-am trezit prea tarziu pt patinaj,poate alta data...
noi am putea daca vreti joi sau miercuri pt ca vineri imi vine cineva in vizita si sambata vrem sa mergem pe la KIKA un magazin de mobila sa vedem ce gasim pt bebe vreun patut,un dulapior
deci stabilim ceva de o intalnire? si ceva locuri de intalnire?
va pupic pe toate si va doresc o zi minunata

MIRELA mami de andreas nazdravan si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.

Raportez o noapte mai linistita desi tot cu nas infundat. Maria e bine, slava Domnului.
Fetele care va intalniti, intalnire placuta!
Mirela, spor la cumparaturi sambata!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor ce-a fost linistea asta pe-aici?
noi am fost la patinat cu dory si alexuta care s-au descurcat super...data viitoare deja sunt experte si cu mhldvrc si copilashii ei...ne-am simtit tare bine si abia asteptam sa mai mergem din nou...
fetelor vad ca nu ne coincide delok programul anul asta
Mirela haideti si voi la patinaj veniti? poate mergem joi din nou daca zici ca puteti...
vicky...cum se simte dany? sper ca sunteti mai bine
lexi, ma bucur ca ati trecut noaptea cu liniste...sanatate si sa fie din ce in ce mai bine...
pe toate sa aveti o seara placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Am aparut si eu. De maine sunt libera, adica sunt acasa dar cu lucrul de la servici, am niste lucrari de terminat.
Dani e mai bine. Nu cred ca venim la patinat, nu suntem noi asa sportivi.
O seara placuta va dorim.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

vicky, ma bucur ca sunteti mai bine
atunci poate la mc dupa patinat e nasol ca nu au si un loc de joaca acolo la mall...asa-i? sau cel putin nu l-am vazut eu...
voi ce stiti ce alte locuri de joaca mai sunt prin cartier...pe unde?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

si va poftesc la o cafeluta [cafe]

fetelor am sunat la piticot si din pacate de azi pana luni este totul ocupat...nu prmesc individual fiindca au petreceri...cate 2 pe zi...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Monica, vad ca aveti un program plin. Foarte bine! Distractie placuta si cat mai multa in continuare! Apropo, vroiam sa te intreb ca stiu ca tu scrii si la Casnicute, mai stii ceva de Liana30? N-am mai vazut-o demult pe forum si tare imi fac griji!
Restul fetelor, pe unde umblati? Eu nu am noutati de raportat dar sunt prin preajma. Am o tona de lucru la servici si chef sub nivelul marii...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna

nu cred ca va mai aduceti de mine, dar poate ma mai primiti si pe mine pe aici.
nu prea am avut timp, evenimente multe. dar ma simt cam singura in cartier.

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna seara fetelor
la ce ora va intalniti maine la patinoar? poate venim si noi,andy e dornic si vrea sa patineze dar eu nu am mai patinat de 15 ani si imi este frica mai ales ca acum am si burtica dar poate venim sa ne intilnim si eventual la un mc dupa,dar nu promitem este in functie de ora la care ne trezim
VICKY poate vii si tu maine
LEXI
VIO voi sunteti maine?
va pupic pe toate ,fug ca am o mazare cu pui pe foc,astept raspuns de ora intalnirii

MIRELA mami de andreas nazdravan si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. M-am trezit de dimineata, am fost prin piata, am gatit pt. Dani cate ceva, am si, am lucrat putin, si am zis ca e momentul sa iau o pauza. Am detronat copilul de la calculator si m-am asezat eu.
Dani s-a necajit ca am invitat un coleg la el in vizita si nu a venit, asa ca s-a cam plictisit cat am robotit eu pe langa el.
Monica, din pacate, in afara de Piticot, alte locuri de joaca prin zona nu sunt, eu una n-am descoperit. In Mall, nici atat.
Am vorbit cu Dani, si daca mergeti maine la patinat, venim si noi, macar sa va privim daca nu sa patinam. Doar sa ne spuneti pe la ce ora.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput