Condica Salajencelor [73]

Condica Salajencelor [73] | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

Un An Nou fericit, plin de bucurii si bunastare!CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de giulia_71 - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de felicity05 - mami de dianalaura-mami de nazdravanDarkBendis - mami de MAMICIcu 2 BB-icisilvana_salajan - mami de si mic si scumpicmihaela_s - mami de anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si claudiasabou- mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiMaria Prieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

In asteptarea sorcovei, va las cafeluta pregatita pe masuta din hol.Sa aveti o noapte de poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa infloriti,
Ca un mar, ca un par,
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!

(voi ati terminat cu cheful, la mine de-abia incepe)

P.S. Oti, am sunat si eu la 12 fara 10 pm ora Romaniei, sa ii urez pe ai mei, si cind mama mi-a zis "na, ca or inceput artificiile" si o fugit ca Vladu numai ce adormise cu putin inainte, parca dupa ce am inchis telefonul le si auzeam aici afara.
Dupa aia m-am gindit ca am uitat sa o pup, ca am inchis prea iute.Nu stiu de ce m-am gindit la asta, ca doar n-o pot pupa de-aci.
Si pe mine ma ia benga de fiecare data cind vorbesc cu ai mei, si is peste 4 ani de cind e la fel...

Mergi la inceput

Cami, Faina sorcova. Esti primul urator din anul asta. Hei somnoroaselor, trezirea! Ca de nu va beau toata cafeaua. Care cum ati petrecut? Haideti cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Sorcova vesela
Sa traiti sa infloriti .....

LA MULTI ANI 2009 !

Numai bucurii si impliniri va doresc la toate salajencele !

Am ajuns si noi acasa pe la 5.30 , am dormit dusa pana la pe la vreo 1 , iar acum ne pregatim sa colindam Vasili pe care ii avem in familie , apoi o "taiem" din nou la localul unde am sarbatorit trecerea dintre ani !
A fost frumos , doar ca m-a enervat fumul de tigara din a carui cauza azi sunt ragusita.
De intalneala nu ma pronunt inca, noi am planuit sa mergem ori la Debrecen la Aquarium ori la Cluj la patinoar cu fetele . Dar , poate nu mergem nicaieri si atunci viu si yo la intalneala !

Va doresc sa aveti parte numai de bucurii in acest an in care tocmai am intrat !

Si un calduros tuturor celor care poarta numele de Vasile !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Mergi la inceput

?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ce frumos ninge afara !!!
O sa fie incantate fetele cand se vor trezi ... ma bate gandul sa iesim undeva la munte la zapada ...

Voi , care pe unde umblati ca e cam pustiu prin zona ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput