La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)
Raspunsuri - Pagina 15
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui acs Bambo, LA MULTI ANI mamei si fratelui tau! Pentru tine maine :) Trimis PM (si lui crykett) |
mersi mult

Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Donia spune:
Buna dimineata va zic si eu... voi mai aveti putin si va ganditi la culcare? ![]()
La multi ani boier Matei, sa ai parte numai de bucurii si sa-ti mearga toate unse! 
Ruxandra, felicitari, sa-ti traiasca baietelul!
La multi ani Ioana de acs!
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor! 
Bamboletta, La multi ani mamei tale, cu multa sanatate si fericire pentru intreaga familie!
Maaaama, ce de chefuri azi!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
acs, ce mi-au placut ornamentele de brad facute de voi! Si cum se grupeaza toti trei la poza, niste frumosi ![]()
Chiar am vrut sa te intreb, a umblat Tito la globuri? Cristi a reusit sa sparga doua, care erau de sticla, insa si acum culege cat de multe poate in camionul lui si le scoate partea aia de care se agata... avem parti de globuri prin toata casa!
Oh, sa nu uit, felicitari sorei tale! Cand trebuie sa vina bebe?
luciaro, multumim pentru listuta cu sarbatoritii!
mamaana, am avut si noi putin freezing rain, dar acum s-a mai incalzit, am ramas doar cu ploaie. Sper sa nu fie mai rau, nici la voi, nici la noi!
Ingerasa, Doamne ajuta, tinem pumnii sa vi se implineasca dorintele!
iulia-stefy, sanatate, sa treaca repede raceala! Ce frumos va jucati cu Stefy ![]()
kikineata, cum fara tort?!?!?! Pai ce, e dupa tine? Acum ii faci amintiri gragaritei, sufli in tort, te tragi frumos in poza, sa aiba la ce sa se uite cand o sa creasca! Eu asa vanez pozele cu parintii mei cand erau mai tineri...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ingeras26a spune:
La multi Ani tuturor Ioanelor si Ionilor! sa va traisca si sa fie sanatosi!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
acs spune:
De-abia acum mi-am dat seama (cap sec) ca nu am felicitat-o decat pe micuta mea Ionica.
Cu scuzele de rigoare:
LA MULTI ANI tuturor celor care-si sarbatoresc onomastica!
Donia, Tito (mai nou Titot :) ) nu a reusit sa sparga niciun glob. Acum parca nici nu-l mai atrag asa tare. Mai mult l-au tentat cadourile de sub brad (cele care nu erau pentru el). Cum in weekend vom desface bradul, cred ca nu va mai apuca sa sparga nimic :).
Cu ornamentele a fost o intreaga nebunie: le-am facut impreuna si, de unele, n-au mai vrut sa se desparta bursucii. Drept urmare, fiecare are cate un porumbel in sertarul personal :).
Sora mea va naste prin august-septembrie. Multumesc pentru urari! 
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui acs Donia, Tito (mai nou Titot :) ) nu a reusit sa sparga niciun glob. Acum parca nici nu-l mai atrag asa tare. Mai mult l-au tentat cadourile de sub brad (cele care nu erau pentru el). Cum in weekend vom desface bradul, cred ca nu va mai apuca sa sparga nimic :). Cu ornamentele a fost o intreaga nebunie: le-am facut impreuna si, de unele, n-au mai vrut sa se desparta bursucii. Drept urmare, fiecare are cate un porumbel in sertarul personal :). |
Ce fain cu porumbeii
Eu tocmai vroiam sa editez ca sa scriu ca Cristi a spart 3 globuri, nu 2
Vaaai, eu nu vreau sa desfac bradul! Dar va trebui, in functie de cum ne anunta primaria ca va colecta brazii... oricum partea de jos e deja in camionul lui Cristi
mamaana spune:
donia la noi vin saptamana viitoare sa stranga brazii - cauta pe internet sa vezi exact
o sa-l despodobim si noi bradul in weekend - off, au trecut si sarbatorile...
sa va zic de fetele mele: ele vorbesc mai mult pe limba lor decat pe a noastra - si-au format un vocabular numai al lor, si pentru ca se inteleg intre ele, nu simt nevoia de a comunica cu cei din jur prea mult; am fost intr-o vizita duminica seara si au vrut si ele suc ('gius'); le-am pus intr-un pahar de plastic si le-am dat cate putin sa bea; apoi l-am rugat pe tudor sa puna paharul la bucatarie undeva mai in spate, sa nu-l mai vada fetele; s-a jucat un pic isabelle, a venit din bucatarie si foaret hotarata a inceput sa vorbeasca cu noi foarte tare si clar spunand ea stie ce; noi am tacut inlemnit, apoi am ras; stephanie a inteles perfect ce a zis sora e, asa ca a plecat imediat la bucatarie si s-a oprit exact in dreptul paharului; isabelle a urmat-o;le-am mai dat suc