La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)
Raspunsuri - Pagina 13
acs spune:
Multumesc de aprecieri tuturor!
M-ati facut curioasa. Pot primi si eu parola de la mailul comun? Multumesc
Ingeras, tin pumnii sa vina bebe2 (chiar si bebe3) la voi!
Danita, multa sanatate mamei tale! Din pacate aud numai povesti horror din spitalele romanesti :(.
Adinazot, multumesc!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ingeras26a spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Din cate stiu eu sunt tot 1:1. Asaaa... deci cititi mailul. Incerc sa trimit pm pana nu-mi incepe serialul.. sau dupa.Ingeras.. tin pumnii stransi, da stransi, stransi sa vina repede fratiorul/surioara Mayei.. chiar si amandoi deodata. ![]() |
Multumesc Acs si Ruxandra pt urari. Doamne Ajuta!
Mai doamna (cu ruxandra vorbesc), eu chiar nu mai inteleg nimic. Vreau si eu pls mail, parola etc, poate reusesc sa ma lamuresc. Ce inseamna ca va inmultiti? N-am inteles eu bine? nu mai pricep...:) :( Si in primul rand sa-ti traiasca baiatul! sa fie sanatos si fericit si iubit si ... nu devreme acasa, ca e baiat!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
acs spune:
Hai ca ma mananca limba azi (pana nu intru la treaba multa si nu mai ajung pe net): V-am zis ca voi fi matusa? Daca nu, va spun acum: sora mea e insarcinata! URAAAA!!! Sper, din toata inima, sa fie sanatosi si ea si bebe si astept cu nerabdare un(o) verisor(verisoara) pentru bursucii mei.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Laura13 spune:
si eu vreau pm cu parola ... cand are timp cineva ... pls
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
daca aveti 10-20-50lei de DONAT URGENT, un baietel de 2 luni asteapta sa urce in avionul medical pt germania...
detalii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131465
scuze pt off-topic si multumesc 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
asiza spune:
LA MULTI ANI, MATEI!!! Mami Ruxandra, sa-ti traiasca conu' mare, sa fie sanatos si sa aiba parte doar de lucruri bune in viata!...am tot vrut sa-ti spun si am tot uitat: si noi am avut o experienta similara cu a voastra anul trecut in legatura cu varicela (nu stiu daca mai tii tu minte ca si eu ma agitasem tocmai cand urma sa plecam spre UK). Denis a stat nas in nas cu varu-so la ziua lui, var care a facut varicela doar la doua zile dupa vizita la noi, deci clar era contagios cand s-a intalnit cu Denis. Insa Denis nu a avut nimic, nimic si tare m-am mai minunat!!! Va pup 
Danita, ma bucur tare ca mama ta e mai bine! 
Acs, sa-ti traiasca Ionica! Am vazut si pozele cu voi toti! Sunteti minunati! Mi-a placut tare mult trenuletul Thomas!...si felicitari surorii tale pentru sarcina!
La Multi Ani, Ion si Ioana!

Din cate stiu eu sunt tot 1:1. Asaaa... deci cititi mailul. Incerc sa trimit pm pana nu-mi incepe serialul.. sau dupa.