Aspirante optimiste>20 ani (382)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata fetelor......
sorina, ai dreptate , e asa de frig afara si e urat la noi. pe mine ma dor oasele de la piciorul stang, adik e super frig. baba mai sunt.....

bea, nu fi supi, las'k iti vine tie randul altadata. e fain ca ninge la voi, as vrea sa fie si la noi asa.

azi e ziua sotilor lenesi? ca si al meu e asa. dar eu ma bucur ca asa sta cu mine si nu pleaca sa faca treaba.

cred ca o sa ma apuc sa beau si eu o cafeluta mica dimineata. am citit ca face bine la creieras.

a, si inca ceva. nici vorba de rusi.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un la fiecare... va si va ...

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE BUCURI SI DE MULTI BEBEI
.AM INTRAT SA VA SPUN CA nu au venit rusi ar fi trebuit sa ami vina pe 1 ,eu totusi mai astept pana luni daca nu vin pana atunci ami fac un test sper din tot tot sufletul sa iasa cu 2 liniute,va pupic pe toate si va doresc la toate fetele teste cu 2 liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_30

Buna lala!Eu am pierdut sirul evenimentelor.Cine ti-a recomandat duphaston?AI fost la medic?In rest te pup si iti doresc ca anul acesta sa ramai insarcinata.Sunt cu ochii dupa tine.

iulia 24 + Maria

buna nasico

da, doctorul..de fapt doctorii mi-au prescris duphaston...si ginecoloaga si endocrinoloaga...si de la ciclul urmator incep monitorizarile. dupa 5 ianuarie asteot si rezultatele analizelor. sa vedem ce cale voi urma.

multumesc mult ca te gandesti si la mine...mi-ar plcaea sa vad o poza si cu burtica ta de fetita(...mai tii minte ca ti-am zis ca o sa ai fetita...)

bea
multumeste-te ca macar ninge...la noi in Bucuresti e ger si soare..nici un fulg

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

au veniiiiiiiiiiiiiiiiitttttt........... rusiiiiii...
abia ce au ajuns si la mine. ce usurata ma simt, ma speriasem deja.
trebuia sa imi dau seama, ca de aseara m-a durut dupa cap, asa rau, ca nu suportam nici capul pe perna. dim am luat un distonocalm si incet s-a diminuat durerea. iar acum am si CM.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un la fiecare... va si va ...

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bine bineeeeeeeeeeeeeeeee

a trecut da tot mai sunt suparici

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

na vezi bine am zis eu....hapyymum!!!!!!!!!!!!!!

incep luptele seculareeeeeeeeeeeeeeeeeeee

start!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Nici la mine nu ninge:((
Eu astazi mai am de sarbatorit ca este sotul liber si continuam Revelionulsi de maine incep pregatirile pt ziua mea.
Offfffff, ce repede trec anii, si ce imbatranesc si Bb asta se incapataneaza sa vina

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

amm musafiriiiiiiiiiiiiiiiiii

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Scuzati de marea absenta a mea, dar sunt plecata de acasa la finii mei la Lugoj. Acum am un pic de timp si am intrat sa va spun LA MULTI ANI, si va doresc la toate ca la anul pe timpul asta sa fim toate cu bebeii in brate.
Va doresc tot binele din lume, si multa multa sanatate si fericire.

Poze nunta mea
http://tt.lilypie.com/J2ctp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

la mine nu au venit inca musafirii si nici nu prea am nici un fel de simptom, insa sunt sigura ca or sa vina!!!!DIN NOU....m-am saturat de ei!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/Jvsap2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput