Aspirante optimiste>20 ani (382)
Raspunsuri - Pagina 16
uve_got_mail spune:
Mie mi-a urat cineva anul trecut sa fac un
scorpion, zicea respectiva ca e zodie buna;
oricum ne-am propus sa nu mai ratam de luna asta, macar sa stim cum stam.![]()
CarmenAlbu spune:
Da fetele am vazut si eu, si se pare ca sunt foarte serioase !! Andreea srie-ne si noua, si ia-ti sotiorul si veniti in Romania, ca sunteti mai in siguranta!
Amber sa speram ca este u ochisori!!!!
Mona deci si tu ai ovulat mai devreme ca si mine!
Rallu, sunteti bine? Ca am citit la odisee e ti s-a intamplat!
Bubu voi ce faceti?
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
monna3 spune:
Carmen conform fertilityfriend am ovulat in z18 iar faza luteala a fost de 12 zile 
trebuia sa ovulez in z19 si rusii sa vina pe 5 ian 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
www.weddingcountdown.com/ticker/kzemg47.png" target="_blank"> nunta noastra
monna3 spune:
vad ca la mine 2-3 luni cm e de 32 zile apoi vine 1 luna cu 30...sa vedem cum va fi luna asta
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
uve_got_mail spune:
Monna3, eu sunt de principiul ca uneori nu putem sa schimbam lucrurile, oricat am dori; lucrurile se vor aranja de la sine atunci cand va fii sa fie.
M-am intalnit de curand cu un cuplu, ea era insarcinata cu al doilea copil, in vreo 4 luni; primul are doi ani; Fata s-a casatorit cu un tip care nu avusese nici macar o prietena pana atunci, el avea bani, apartamentul lui in Bucuresti si toate alea; si fata a facut copiii ca sa isi asigure viata...e si o rautate de femeie cum nu am mai vazut. Dar asta este...cateodata lucrurile nu sunt cum ar trebui sa fie.
Noi sa fim optimiste!
monna3 spune:
mda...numai ca e cam greu sa-ti pastrezi optimismul cand luna de luna aceeasi dezamagire
la mine e si putin mai complicata situatia (eu lucrez intr-un oras diferit fata de sotul si ne intalnim doar in weekend cand vin eu acasa) si imi e ciuda ca deocamdata nu pot sa fac nimic sa o schimb 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
sorinake spune:
asa e. femei care nu doresc, fac copii cu ochii inchisi, pe banda si apoi ii abandoneaza pe strazi, prin orfelinate. pe de alta parte, femei care ar face orice pentru un copil, nu au parte de el. dar nu e bine sa punem intrebari lui Dzeu, stie el ce face.
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/Jvsap2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
uve_got_mail spune:
Stii ca ovulatia nu se intampla in aceeasi zi, luna de luna; poate se mai schimba cate ceva si vor rezista
atat cat trebuie; dar mai ales in situatia in care sunteti nu iti pierde speranta!Anul asta cred ca o sa fie mai greu sa schimbam ceva pe plan profesional, dar poate ca vor exista solutii...La cati km stati unul de altul?
uve_got_mail spune:
Cand eram studenta, ca sa imi vad iubitul veneam cu trenul 150km seara pana acasa si plecam pe la 5 dimineata inapoi spre Bucuresti cu un tren de navetisti...
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Stii ca ovulatia nu se intampla in aceeasi zi, luna de luna; poate se mai schimba cate ceva si vor rezista atat cat trebuie; dar mai ales in situatia in care sunteti nu iti pierde speranta!Anul asta cred ca o sa fie mai greu sa schimbam ceva pe plan profesional, dar poate ca vor exista solutii...La cati km stati unul de altul?![]() |
45 km, ne-am gandit sa fac naveta dar e greu si foarte obositor
si de schimbat job-ul acum n-am nici o sansa mai ales ca eu lucrez in banca si in situatia de acum...
Monica, sper in curand

mami si tati te asteaptawww.weddingcountdown.com/ticker/kzemg47.png" target="_blank"> nunta noastra