Puiuti de Randunici 2008! (176)
Raspunsuri - Pagina 9
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Tortulet cu branza de vaci pt Copii ![]() Tort bradut de ciocolata pt Tati si un ranjit Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
SUUUUPER
...mai ales ranjitul
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
elara spune:
SALUTARE TUTUROR RANDUNICILOR!
Sper ca Mosul v-a adus daruri bogate si ca v-a gasit pe toate sanatoase impreuna cu randunoii si puiutii sanatosi.
Eu sunt foarte incantata de legea cea noua pentru indemnizatii asa ca voi sta cu puiutza mea pana face 2 ani.
Pana una alta o las si pe ea sa va ureze LA MULTI ANI!Asadar ceva mai jos o puteti vedea pe Craciunitza mica, ajutor de nadejde al Mosului.
(si ca sa ma umflu putin in pene: eu am facut cotumasul)
http://good-times.webshots.com/photo/2831250810085458778ALzzVz
Mai jos gasiti alte poze din sedinta foto cu pricina.
http://good-times.webshots.com/album/569451960UKKCvG
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elara SALUTARE TUTUROR RANDUNICILOR! Sper ca Mosul va adus daruri bogate si ca v-a gasit pe toate sanatoase impreuna cu randunoii si puiutii sanatosi. Eu sunt foarte incantata de legea cea noua pentru indemnizatii asa ca voi sta cu puiutza mea pana face 2 ani. Pana una alta o las si pe ea sa va ureze LA MULTI ANI!Asadar ceva mai jos o puteti vedea pe Craciunitza mica, ajutor de nadejde al Mosului. http://good-times.webshots.com/photo/2831250810085458778ALzzVz Mai jos gasiti alte poze din sedinta foto cu pricina. http://good-times.webshots.com/album/569451960UKKCvG Elara, fericita mamica a Mariei Roxana (20.03.2008) Albumul printesei mele ![]() www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza! "Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca |
Ce craciunita frumoasa!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
natynic spune:
Super craciunita si foarte reusit costumas, bravo mami Elara! Si
pentru decizia de a sta 2 ani cu fetita ta!
Ufff...pic de somn, asa m-as intinde si Iulia tot vrea sa adoarma dar nu poate si se tanguie...si al meu in loc sa stea si el un pic cu ea s-a dus la un vecin sa manance carnati.

ACUM!! Cand diseara, din spusele lui taica-miu, dam pe afara de cata mancare e, ca aducem toata lumea...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Aaaa, dar de fapt intrasem sa zic altceva...fetelor, se numeste vreuna dintre voi Negru? Ca am primit un sms de la un nr necunoascut, cu urari din partea familiei Negru...
si zic, hai sa fac o intrebare si pe aici ca nu-mi pica deloc fisa.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cleme spune:
Am intrat sa va urez
UN AN NOU CU BUCURII, SANATATE, VOIE BUNA SI TOT CE VA DORITI!!!!
La Ani pt sarbatoritele de azi si pt puiutii nascuti ieri si care mai au putin si fac anul!
Simo27 spune:
mersi fetelor:Naty si Cami-
!
mi-a cumparat sotu servetele din acelea de hartie sa pun sub torturi si prajituri..zice ca arata mult mai estetic decat direct pe farfurie
!e,fiecare cu fluturasul lui![]()
Naty,eu sunt cea mai casigata:mananc din amandoua
!ca nu sunt pretentioasa,mai ales cand vine vb de dulciuri
!
Elara,ce frumoasa e Maria!
felicitari si tie pt costum,te pricepi
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
gecko spune:
'salutare randunimeeeeee
....de 10 minute sunt in 2009
...e tare frumossss
...e cald
...miroase a vara
...e veselie
...artificii pe cerrr...o nebunie
...
eu zic sa lasati caltabosii si sa veniti si voi...va mai pastrez sampanie la rece

Simo27 spune:
super tare Gecko!!!ce fain de voi!La multi si fericiti ani!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008