Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

pussi, eu ma stresez...pe mine ma deranjeaza la culme starea de raceala ....si nu vreau ca Ana sa treaca prin asa ceva...pt. ei e si mai cumplit...ce nasol e cu nasucul infundat, dureri de gat, tuse...asa ca prefer sa stau departe de ea...sa nu o expun inutil...daca pot

Cu timpul poate te vei mai relaxa...N-o poti feri la nesfarsit,plus ca un virus il poate lua de oriunde,de unde nici nu te astepti,nu neaparat de la tine.E adevarat,il poate lua de la tine,dar la fel de bine poate sa nu-l ia.
Ce vei face cand va fi timpul de cresa/gradinita? Sau cand vor fi 2?
La cati "crocobauri" aduce Robert de la gradi,ar trebui sa-i tin separati pan' la vara...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

aaa, Depoul Tidmouth- se impunea, la ce frig este afara...

Cred ca m-am grabit,nu m-ati ajutat nici voi cu scrisul; am deschis un nou capitol

CAPITOLUL 151

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Cami, ai niste copii tare frumosi...si ce frumos se joaca ei... adica ma rog...Stefania asista, doar...dar creste ea si sa vezi atunci...nebunie...cum se vor bate pe te miri ce jucarie...

Ancad, Mariuca e mortala cum doarme ea in patut, asa sexy...

Mai stiti ceva legat de indemnizatii? Unde si de cand se pot depune actele? SI de ce acte e nevoie?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

pussi, eu ma stresez...pe mine ma deranjeaza la culme starea de raceala ....si nu vreau ca Ana sa treaca prin asa ceva...pt. ei e si mai cumplit...ce nasol e cu nasucul infundat, dureri de gat, tuse...asa ca prefer sa stau departe de ea...sa nu o expun inutil...daca pot

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

e foarte bine ca ai la cine s-o lasi! scuze, nu mi-am dus ideea la capat.... eu zic ca daca atunci nu s-au racit( si tati si varul meu au lut-o de la mine) tine faza "de la mama nu es ia"

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

SI Raul a facut Priorix ... Varilix nu il facem... eu nu fac nimic din afara schemei obligatorii ... am eu piticii mei cu vaccinasele astea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

ai mei sunt mici mici piticii...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput