Pancreatita acuta - la ce spital in Bucuresti?
Am o prietena in spital (la Pitesti) diagnosticata cu pancreatita acuta edematoasa.
Nu stiu daca au diagnosticat-o corect, cert este ca nu e bine deloc.
Tinand cont ca suntem in seara de 30 decembrie si ca nu prea cred ca o sa se ocupe cineva serios de ea, puteti sa imi recomandati un spital OK in Bucuresti unde am putea sa o ducem maine?
Unde sa se ocupe de ea fara sa astepte sa se faca 5 ianuarie?
Multumesc anticipat,
Raspunsuri
Sheannamp spune:
In cazul pancreatitei edematoase tratamentul consta in principal in repaus alimentar total.
Ori asta il poate face in orice spital.
Cred ca e mai bine sa ramana acolo unde e decat sa treaca prin stressul unui transport in alt oras.
Aceasta ii poate agrava boala.
In alta ordine de idei, care e cauza pancreatitei. Are pietre la fiere (ca sa ma exprim po****r)? Ca la tineri asta e principala cauza (alaturi de excesul de alcool)
Mmmaria spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu stiu care este cauza, insa este studenta si are si serviciu, nu prea ia mesele in mod regulat (nu consuma alcool, mititica, are doar 21 de ani si e un copil prea bun si muncitor).
Da, acum are repaus alimentar total, insa in primele patru zile a fost diagnosticata gresit cu gastrita si i-au dat un tratament aiurea...de fapt doar calamnte.
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
La multi ani pentru 2009.
rory76 spune:
Cumnatul meu, are doar 23 de ani, era sa dea coltu' de la asa ceva...singurul care l-a diagnosticat corect a fost un profesor de la spitalul Floreasca, am zis ca nu mai scapa...o intreb pe soacra-mea cum il cheama pe medic, daca mai ai nevoie, e un om de aur...si nici nu te jupoaie de bani ca altii! Sanatate maxima! Daca asta are, e o boala grea, o sa sufere cateva luni dar o sa fie OK daca se aplica tratamentul corect si la timp!
"sky is the limit!"
Iael spune:
Ce spital din bucuresti ofera conditii mai bune ca dotare dar si personal medical agreabil?
XIO spune:
Cum sa il diagnosticheze greu , jeez? Sunt cateva analize care se fac , atata doar.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Iael spune:
La ce spital sa ma adresez dintre cele numite mai sus ?(Floreasca , Municipal sau Elias ).