Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Iulia azi era cocotata ca d eobicei in pat incercand sa dezlipeasca stickerul de pe perete (ala cu Ariel); si pt ca am oprit-o m-a plesnit peste mana f incruntata si a tipat tare: "nai, nai, nai"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

am gasit prin lucrurile copilului o canita cu cioc ordinara no name, cu 2 gauri maricele, care curge fara sa traga! in 10 secunde a baut cxu ea 30 ml apa..maine incerc formula..sau chiar in seara asta..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, .

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aoleo, randunele mititele, eu n-am vrut sa dau o lectie nimanui , suna asa...brr, intr-un fel de speriat . Am zis ce-am simtit ca trebuie zis, pentru ca m-a impresionat Raluca , eu vazusem deja filmul ala Si atat
Si ce ma bucur ca v-au placut pozitele mele , va multumesc pentru aprecieri ....eu sunt cam scumpa la pozat, ca tare nu-mi place fatza mea iar de nici nu mai e nimic de povestit
Am vazut si eu cativa braduti frumosi si craciunei deliciosi :Miaita cu mosuletii lui inscriptionati si body-ul de sezon , Te(r)o mica si bradutul mic-mic-mic ,Mufarin si familia de reni , un mos demential la Naty care coboara pe sfoara si pe Iulia mancand muraturi (fara sare cred ), fam Ariel si clanul blond cu ochii verzi ....dar mai am multe, multe...usor usor le dovedesc pe toate
Acum eu stau cu voi aici si Teo taie fructe pt Sangria Cami ne receptionezi? Tu esti capul rautatilor
Bubusa-mi tii pumnii maine la praji sa-mi iasa bine , am niste emotii ...brrr
Am notat si salata de la Kya, si supa de cascaval sar'naaaa
Revin...Aaa, sa nu uit...referitor la exprimarea vulgara la adresa RDS...bleah, retineti: am fost draguta O sa va povestesc eu o data cum a fost si cu astia ...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, ii tin stransi!

Curcanul meu tot n-a fiert...fac si eu ciorba aia azi??

Pana una-alta am culcat copilul mic, Doamne cat il iubesc, cat e de scump si frumos si e al meu Cand ii fac baie si-l spal pe cap, il tin pe mana mea intins pe spate si se uita fix in ochii mei si ma soarbe si imi sopteste incet "da, ghe, da, ata" de-ale lui...mama nu zice...tare mult as vrea sa zica! ai apoi imi zambeste finut si e un scump, ma topesc rau dupa el!
Iar Vlad...azi-noapte la 2 cand sa ma culc, am intrat sa-l invelesc si s-a trezit si m-a luat in brate si a zis mami meu si apoi a venit si tati si ne-a luat de gat si a zis "familia mea! " si ne-a zambit si s-a culcat la loc

...gata, gata...ma duc la ale mele...fac friptura pentru maine seara ca asta se face repede, sa nu mai stau si maine...
Maine am de dat cu aspiratorul si ma duc la cumnatica sa ma machez si sa ma fac la par.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Eu nasi ca lumea nu mai am, casunt departe, la campia, si s-au schimbat foarte mult de cand au ajuns la bani!
M-am suparat pe ei atunci cand le-am zis ca o sa avem o fetita si ei au zis ca daca era baia ni-l botezau ei!

, asta cum vine? ca nu prea inteleg? de cand se aleg copii?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnal#355;i cu adev#259;rat nu cānd urci, ci cānd prive#351;ti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,cum mai e TEA???a inceput sa-i curga mucisorii??
LIANA?????
Simo-Mimo,a fost o reala placere sa te citesc!si am vazut si pozele cu Mos Vladut si cu surioara grijulie si frumusica!si ce living fain ai
Ariel,cum mai merge Bebe Aricel??super si pozele voastre!tare draguti copii
Oana,te-ai facut mumoasa!Bravo!nu stiu de unde ai atata energie:si cu site-ul,si mancarica,si aranjat ,si copii..
Luny,bravo ca ai descoperit canuta!
Zoze,pt primii pasi ai Sufletelului
Mihutza,lasa ca vor trece toate!si nu mai fi suparata!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Claudia,unde stai in brasov???ca vroiam mai demult sa te intreb!eu stau in noua iar Nicoleta in racadau!si pana acum nu ne-am intalnit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

mesaj pt mimo

la fac ca tine am avut o copilarie sa nu spun nefericita..dar no...cu multe lucruri, la care mi se spunea: "nu avem bani"...si am ajuns sa nu cer nimik...stiam deja raspunsul....nu aveam bani. cel mai greu a fost in adolescenta..cand se vedea si mai mult diferenta dintre ceilalti si eu....mai ales la scoala...mi-am jurat ca nu o sa ii spun niciodata copilului"nu avem bani"... si m-am trezit mai repede in acesta situatie...de craciun nu i-am cumparat nimik fetitei mele, motivul? nu am bani....putini bani care au fost s-au dus pe: lapte, pampersi, mancare...cateva facturi...macar lumina si caldura sa am.....dar mi-e ciuda ca am ajuns in acesta situatie...
parca as fi furat bani nu i-as fi muncit asa de repede se duc...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnal#355;i cu adev#259;rat nu cānd urci, ci cānd prive#351;ti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai mah, mimo, ca tocmai asta ziceam, nu e vorba de dat lectii ci de impartasit experienta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput