America (137)
Raspunsuri - Pagina 16
CamiM spune:
Ciuf,Sanzi, Adriana mai ce sperieturi.. bine ca nu a fost ceva mai rau. Am scapat-o si eu pe Sofia 5 secunde din ochi la Sears acum cateva luni si ea disparuse, am intrat intr-o panica ...noroc ca un domn a vazut ca eram galbeni si eu si sotul si ne-a intrebat daca nu cumva cautam fetita in rochie galbena
..Sofia mea o luase pe sub rafturi inapoi...sa mor de inima, de atunci imi vine sa o leg de mine cand suntem intr-un loc aglomerat ca ea pleaca de zapauca nu are treaba..
.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
adrianaloy spune:
Multumesc, CamiM- esti dragutza.
Si foarte norocoasa cu cele 2 papushele ale tale. Sper sa va treaca raceala cat mai repede!
Mi-ar place si mie tare mult sa am o fetita, am cochetat in ultima perioada cu ideea asta...
Chiar cand ai mei ne-au urat sa ni se indeplineasca toate visele pe 2009- sotul meu a zis cu voce tare(la microfon
) ca eu imi doresc sa facem nunta
si sa fac o fetitza!
Tortul ala era Tiramisu(cumparat) si pana am ajuns sa-l taiem, copiii au tot lins crema si bagat degetele in el...Bineinteles ca atunci cand le-am pus in farfurie n-au mai vrut sa manance- deh' era mai gustos cu degetul
.
"Marea petrecere" s-a tinut in cel mai mic dormitor din casa, acolo unde avem calculatorul.
de aceea aratam asa inghesuiti.
Have a great weekend!
Oana C spune:
Adriana, gagica super!
Foarte frumoasa, faina si rochita. De baieti ce sa mai spun, ce frizuri smecheresti au 
Ciuf, da, da, I agree, ai 2 Craciunei foarte dulci. Eu cred ca Luca seamana cu Nica, cel cu pupaza din tei, asa figura sugubeata are. Si Eva ta e o gingasa
Ca sa nu mai vorbesc de ce bine arati tu. Nu erai tu cea care se plingea ca nu arata bine in rochii de la VS???? cum vine asta??? stiam ca arati bine, da' cind te-am auzit ca nu arati bine in rochii de-alea sexy, aproape te-am crezut, pina acum, la proba contrarie! Daca as arata si eu ca tine, cred ca mi-as face frequent shopper card la VS, Bebe ... si altele magazine de genul asta care mai sint acolo si pe care nu le cunosc din motive cu "greutate".
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
CRISMIR spune:
ADRIANA,Doamne ce sperietura cu fetita,uhh,bine ca totul a fost ok si a ajuns cu bine acasa...am vazut de ieri pozele cu voi,tu esti
,foarte foarte mult imi place cum iti sta parul si rochita super
...baietii tai sunt niste scumpi,ar cam lipsii o fetita
,frumoasa familie
...bafta daca va doriti!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ruxij spune:
Cred ca miere o fi nascut, ca prea nu zice nimic:)
Ciuf, voiam sa iti zic si eu ca ai niste copii superbi!
Sanzi, ati petrecut, nu gluma!
La noi totul OK, am petrecut si noi si ne-am ingrasat. Anunt important, de ieri am inceput sa merg la sala, pentru prima oara in viata
Sper sa ma tina.
miereamara spune:
N-am nascut
! Am ajuns aproape la 40 de saptamani si nimic.
Sunt cam deprimata, imi fac tot felul de griji, dar azi am decis sa ies din casa, ma duc sa ma epilez si poate sa arunc un ochi prin magazine (parca vad ca o sa ma intorc cu tot felul de prostii de care nu am nevoie, dar dc asta ma scoate din starea asta, atunci merita).
Ruxi bafta la sala si sa stii ca important este sa nu renunti dupa primele doua saptamani (rezultatele incep sa se vada cam dupa o luna si dupa o saptamana-doua ai tendinta sa renunti pt ca ti se pare ca nu se vede nimic).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Ramona J spune:
Go Ruxi! Tocmai m-am inscris si eu din nou la un curs - Power Burn parca ii zice.
Parca vad ca urmeaza Power calorie intake... dupa atita efort.
Am vazut poze superbe! Adriana, esti so cute cu floarea aia! Haiosi foc baietii, eu zic "go ahead", poate o iesi fetita. Zau ca merita!
Ciuf, ce draguti sint copilasii si tu arati la fel de bine de cind te stiu. Mor de dragul lui Eva, care e exact opusul Anutei. Ex: ieri i-am dat o rochita si ea mi-a zis ca nu asta, vrea "a shirt with cars"
. Acum e in faza in care scoate toate hainele din closet si se schimba de haine intr-una. Intr-o zi avea un tricou peste pijama, peste care isi pusese un costum din ala de balet gen printesa. La gura era toata minjita cu ciocolata si parul ii statea vilvoi de la atita sarit.
M-am inscris la cursul ala si abia apoi am vazut ca imi trebuie minge din aia mare, exercise ball. Daca stiam nu stiu daca ma inscriam, I hate ideea ca tre' sa car ditamai chestia aia dupa mine. Tre' sa cumpar una, ca am avut si sotul a vindut-o la garage sale, ca tot statea degeaba.![]()
Am reusit sa prind un loc la pian pentru Alexandru, desi nu in ziua cind ne doream. Si am fost online in clipa cind au inceput inscrierile!
L-am mai inscris la un curs despre "public speaking". S-a revoltat, cica el nu poate sa faca asta.![]()
Cami, cum mai sint fetele? Sanatate multa!
Miere, tinem pumnii sa vina bebe Aidan si sa nasti usor.
Fug, avem astazi o zi superba si miine va fi mult mai rece asa ca iesim sa ne bucuram cit mai tine.
CRISMIR spune:
RUXI
,sa te tina iti doresc!
Are dreptate IRINA,eu dupa 2 saptamani de alergat m-am lasat
,eram asa nervoasa ca nu se vede nimic si nu numai de asta,imi era o lene
...dar la sala cand am mers vreo 6 luni acum un an se vedea bine de tot.
IRINA,spor la cumparaturi,poate vine bebe azi![]()

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
miereamara spune:
Ramona, se gasesc niste mingii care au o pompa mai sofisticata (nu iti ia asa mult timp sa le umfli). Poti merge cu ea desumflata si o umfli acolo (stiu cum este ca am si eu una cu care am mers la clasele prenatale, imi era o lene sa car mingioiu'ala dupa mine...)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
pumba spune:
adriana - arati super toti 4! wow.rochita e superba,dar mai ales floarea din par.
mi-a placut si chestia aia de pe perete cu" La multi ani 2009".
ciuf- copii tai sunt pt reclama!sunt dulci si par cuminti. imi place parul lor balai.
baiatul seamana cu tine si fetita cu sotul. tu arati de 25ani.
ruxji,ramona- va fac galerie